facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Bennebroek

Dierenkliniek Bennebroek

Info

Dierenkliniek Bennebroek

Geschiedenis

Dierenkliniek Bennebroek gaat op 1 april 2015 open. Hiermee hebben de bewoners van de gemeente Bennebroek na vele jaren van afwezigheid, weer een dierenkliniek in haar winkelstraat.

De dierenartsen en medewerkers van Dierenkliniek Bennebroek zijn allen zeer ervaren, en werken allen al jaren in dierenkliniek Aerdenhout.

De dierenklinieken Bennebroek en Aerdenhout gaan intensief samenwerken om de vertrouwde kwaliteit en service ook aan uw huisdieren en u in Dierenkliniek Bennebroek te gaan aanbieden.

Wij kijken uit naar de start van Dierenkliniek Bennebroek en hopen U spoedig te mogen ontvangen. Tot die tijd bent U van harte welkom in onze vestiging in Aerdenhout/Heemstede.

Adres: Zwarteweg 36, 2121 BC Bennebroek
Telefoonnummer: 023-7433477
Stad: Bennebroek
Route: Zwarteweg 36
Postcode: 2121 BC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenkliniek Groenendaal, Dierenarts Heemstede, Dierenartsen Bloemendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BFAB BFAB 145 meter BFab heeft de ideale oplossingen voor hen die al jaren worstelen met hun gewicht, str...
Petra van der Horst Massage en Massagetherapie Petra van der Horst Massage en Massagetherap... 180 meter Het is fijn om even bij Petra 'op tafel' plaats te nemen. Even ontspannen!
PSC Patients Europe PSC Patients Europe 189 meter Our Mssion is to Provide Support to the European Primary Sclerosing Cholangitis (PSC)...
Recensies
Zeer vriendelijk en behulpzaam MS urine van mijn rode kater gecontroleerd deze was weer goed geen blas gruis meer te bekeken maar moet helaas nog wel door gaan met het speciale voer urinary wat hongernekkie niet genoeg vult maar hij mag dan wel "rood " zijn het is niet de bedoeling dat hij dikke dik wordt
Bijna twee jaar geleden hebben wij eennoud 13 jaar hondje uit het asiel gehaald die daar al twee zat! Ze is onlangs overleden en we missen haar enorm. Haar dankbaarheid naar ons was gewoon tastbaar, ze was zo gelukkig haar laatste twee jaar. Ze is bijna 15 geworden. De dierenartsen en assistentes van Bennebroek en Aerdenhout zijn we heel erg dankbaar voor de lieve en goede zorgen voor onze Jody. Ze is thuis ingeslapen op de zachste manier die mogelijk was.dat maakt het verwerken wat makkelijker. Dank allemaal Astrid
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en goed begeleid met wat ons te wachten stond met onze kat,wij hebben ook rustig de tijd gehad voor alles en dat waarderen wij heel erg!
Goeie dierenarts, kreeg zelfs onze katten rustig. Vriendelijk team.
Super vriendelijke mensen met een hart voor dieren.
Fijne dierenarts. Over het algemeen heel bekwaam en begaan met je huisdier. Problemen worden netjes opgelost.
Schone dierenarts, weet wat ze doen, prijs is iets duurder dan gemiddeld. Niet altijd arts aanwezig. Assistentes hebben vaak geen antwoord op je vragen.
Fijne praktijk. Nemen de tijd voor dier en baasje. Veel kennis in huis.
Erg tevreden en zonder teveel stres is de poes weer thuis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid