facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Personal Performance Training

Personal Performance Training
"High End Personal Training Studio in Den Haag"
Adres: Groot Hertoginnelaan 182 , Den Haag 2517 EV, NL
Telefoonnummer: 06 41337183
Stad: Den Haag
Route: Groot Hertoginnelaan 182
Postcode: 2517 EV



op zoek naar gerelateerd: Personal training Den Haag, Sportschool Den Haag, Personal Fit Club, Personal Fit Club prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BeneFIT Studio BeneFIT Studio 2 km Zachary leert me bij elke workout iets nieuws, met focus op mobiliteit en bewegingsop...
VITABLISS VITABLISS 2 km
Des Indes Health Club & Spa Des Indes Health Club & Spa 2 km Goed geregeld. Netjes
Kickboksvereniging KatanaGym Kickboksvereniging KatanaGym 4 km Goede school, leuke sfeer. Aanrader als je een school zoekt die toegankelijk is voor ...
Hit&Health Hit&Health 6 km
Recensies
Ik train hier met veel plezier bij PPT. Ik doe mee met de Crossgym en laat mijn conditie meten om de zoveel tijd door middel van een test training. De trainers van PPT zijn gecommitteerd en eerlijk in het behalen van doelen. Ben erg blij met mijn resultaten.
Ik train nu 4 1/2 jaar bij Joel en ben erg tevreden over zijn trainers kwaliteiten en zijn professionaliteit. Bovendien is Joel een prettig persoon in de omgang. Hij luistert goed naar mijn wensen en stemt mijn trainingsprogramma's daar goed op af. Joel zorgt voor uitdaging in het sporten door regelmatig een nieuw schema op te stellen waardoor trainen nooit saai wordt. Op de juiste momenten weet hij me te motiveren of juist af te remmen indien nodig. Hij heeft me met aangepaste schema's fit gehouden tijdens mijn zwangerschappen en mij back in shape gekregen na mijn eerste zwangerschap. Ik heb er alle vertrouwen in dat Joel mij snel weer fit en in shape krijgt als ik binnenkort bevallen ben van mijn tweede kind.
Joel toont weinig respect en inlevingsvermogen naar zowel zijn trainers als cliënten... ‘Je vetpercentage staat niet eens op de tabel’. Bovendien worden de RIVM richtlijnen niet gerespecteerd. Met andere woorden, geen aanbeveling als je veilig en verantwoord wilt sporten.
De zomervakantie is voorbij, en ik het nodig om de leefgewoontes weer te normaliseren. Na onderzoek lijkt sportvasten voor mij de ideale methode. Eerst een intake en test bij Joël. Ik mag starten! Gedurende de 10 dagen werk ik gedisciplineerd mijn trainingen af en hou me strak aan het voedingsschema. Gelukkig ondervind ik weinig tot geen klachten en sluit ik de kuur af met top resultaten! Het was de investering in mijzelf zeker waard, en ik raad iedereen aan die twijfelt om Joël te bellen. Hij motiveert je wel om je doel te bereiken!!
Heb in minder dan 20 weken enorme resultaten behaald waarvan ik dacht nooit te kunnen behalen ÷- 10 kilo lichter Veel fitter veel sterker en allemaal dankzij mijn trainer Robin! Zeker een aanrader!
Joel motiveert, denkt mee, enthousiasmeert, weet veel en is een hele waardevolle aanvulling op ieders sportprogramma. Absolute aanrader! Iedere cent waard.
De Personal Performance Training was uitstekend! Je haalt hier zeker al je doelen ;- Echt een aanrader!
Fantastische club. Sport daar heel graag onder professionele begeleiding van de Personal trainers. Een aanrader!
Goede professionele begeleiding! Doelen halen met plezier. Enige nadeel is dat het 'ver' weg is voor me...
Training met veel afwisseling en plezier. Professioneel en steeds opzoek naar nieuwe doelen en uitdagingen! Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid