facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kickboksvereniging KatanaGym

Kickboksvereniging KatanaGym
"Kickboksvereniging Katana Gym is centraal gelegen in Loosduinen en verzorgd kickbokslessen voor junioren en volwassenen. De lessen worden gegeven in kleinere groepen, waardoor ieder lid de aandacht krijgt die hij/zij verdient.In de lessen wordt gewerkt aan conditie, kracht, uithoudingsvermogen en uiteraard de stoot-, trap- en knietechnieken. Binnen de oefeningen wordt op niveau gedifferentieerd, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau traint. Beginners en gevorderden trainen samen op een respectvolle wijze onder leiding van Sensei Mike Bekker.Kenmerkend voor Katana Gym is de fijne en gemoedelijke onderlinge sfeer, waarbij alle leden iedere les de lat voor zichzelf weer hoger proberen te leggen."
Adres: Georges Bizetstraat 21 Het Lichtbaken, Den Haag 2551 ZC, NL
Telefoonnummer: 06 38228005
Stad: Den Haag
Route: Georges Bizetstraat 21
Postcode: 2551 ZC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Personal Performance Training Personal Performance Training 4 km Ik train hier met veel plezier bij PPT. Ik doe mee met de Crossgym en laat mijn condi...
Hit&Health Hit&Health 9 km
Recensies
Goede school, leuke sfeer. Aanrader als je een school zoekt die toegankelijk is voor iedereen. Van beginners tot veteranen.
Een uitstekende kickboksvereniging waar zowel mijn kinderen als ik met veel plezier trainen. Sensei Mike Bekker geeft op een leuke manier les, maar zorgt er wel voor dat je een intensieve training krijgt. De onderlinge sfeer is zeer prettig en toegankelijk, waarbij zowel beginners als gevorderden respectvol met elkaar omgaan. Iedereen traint op eigen niveau, maar wel met het doel om steeds beter te worden. Absoluut een aanrader als je zoekt naar een prettige en nette dojo waar je echt leert kickboksen.
Katana Gym is een kickboksvereniging in Den Haag waar je met veel plezier en respect met elkaar kunt trainen. Met een zeer enthousiaste sensei kun je iedere training weer iets nieuws verwachten en eindig je de training met een zeer voldaan gevoel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid