facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BeneFIT Studio

"Wij zijn Benefit Studio. De 1e personal training studio in Den Haag Scheveningen en de Benelux met een 5-sterren certificering van EREPS. Dit is de hoogst certificering haalbare binnen ons vakgebied. Onze personal trainers in Den Haag werken dus volgens de hoogst mogelijke kwaliteit standaard.Middels personal coaching en -training delen we onze kennis m.b.t. fitness en gezondheid zodat je bewust en bekwaam wordt om een gezonde levensstijl te creëren in een drukke maatschappij vol met verplichtingen, inactiviteit en ongezonde verleidingen.Voel je weer fit, energiek en gezond. Zorg dat je optimaal kan genieten van de tijd met je familie en vrienden en maximaal kan presteren op het werk.Wij bieden jou de handvaten voor een gezond leven."
Adres: Dr. Lelykade 20A , Den Haag 2583 CM, NL
Telefoonnummer: 070 415 8392
Stad: Den Haag
Route: Dr. Lelykade 20A
Postcode: 2583 CM



op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Den Haag kosten, personal trainer den haag basic-fit, Vrouwelijke personal trainer Den Haag, Personal trainer aan huis Den Haag, Personal trainer Rijswijk, Pt den haag, Personal trainer Fit For Free, Sportschool Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VITABLISS VITABLISS 586 meter
Personal Performance Training Personal Performance Training 2 km Ik train hier met veel plezier bij PPT. Ik doe mee met de Crossgym en laat mijn condi...
Des Indes Health Club & Spa Des Indes Health Club & Spa 3 km Goed geregeld. Netjes
Recensies
Zachary leert me bij elke workout iets nieuws, met focus op mobiliteit en bewegingsopties, zo werken we aan duurzaam herstel na blessure en onderhoud van het hele lichaam. Zachary maakt de workout gevarieerd en uitdagend en is in staat om, op basis van de omstandigheden van die dag, de workout direct aan te passen. Ik ben heel tevreden!
Dankzij de begeleiding van Marcel Keppel en het leuke team van BeneFit Studio ben ik in een half jaar tijd 12 kg afgevallen en is mijn conditie van slecht naar goed gegaan. Ik had zo ongeveer alles wel geprobeerd: van sportschool tot Weight Watchers. Je moet het nog steeds zelf doen, maar de deskundigheid, fijne benadering en motivatie van de trainer waren voor mij ontzettend belangrijk. Ik sta nu weer op eigen benen maar Marcel blijft nog af en toe mijn steuntje in de rug.
Super fijne plek om één op één te trainen. Ik sport nu ongeveer 1,5 jaar bij BeneFIT. Al vanaf de intake wordt er heel goed gekeken naar hoe je bent, je persoonlijke behoeften en doelen. Aan de hand daarvan kijkt Marcel welke trainer het beste bij je past, in mijn geval Leon. Nog niet eerder heb ik het volgehouden om zo'n lange periode consistent iedere week minimaal 1 keer per week te sporten. Ik zou het iedereen aanraden.
Elke week word ik persoonlijk begeleid door een zeer ervaren trainer, die precies weet waar hij op moet letten. Sinds ik bij Benefit train heb ik geen last meer van mijn hardnekkige blessure. Er is veel persoonlijke aandacht.
Professionele begeleiding en motivatie bij het trainen. Marcel heeft een fantastisch team aan trainers. Er is voldoende gelegenheid om je op je gemak te voelen en te trainen.
Mooie studio met geweldige trainers. Eerder wel al ervaring met personal training opgedaan, maar nog nooit zo persoonlijk, betrokken en goed als bij de studio van Marcel. Na jarenlang rugklachten te hebben gehad nu helemaal klachtenvrij en fit. Echt een aanrader!
Sporten was nooit één van mijn favoriete bezigheden; ik had altijd een stok achter de deur nodig om mij richting de sportschool te begeven. Ik heb al een aantal sportscholen en fitnessclubs versleten, maar vaak was ik het na een aantal weken wel weer zat. Daar is verandering in gekomen toen ik ben gaan trainen bij Personal Fit Club Den Haag. Hier word ik persoonlijk begeleid en dat maakt het trainen een stuk intensiever, maar vooral ook leuker. Ik heb mijn eigen personal coach die mijn doelen in de gaten houdt en mij net iets verder kan pushen. Het leuke is, dat ik inmiddels mijn personal coach zelfs tot een lid van mijn vriendenkring beschouw. Zo personal is personal coaching in deze club! Een echte aanrader voor iedereen die niet alleen wil sporten, maar ook sociaal contact wil.
Mooie studio op een fantastische lokatie. Trainers, onder de bezielende leiding van Marcel, zorgen voor een waanzinnig goede en persoonlijke benadering/begeleiding van alle klanten. Als je je geld ergens aan uit moet geven dan is Personal Fit Club een goede investering voor/in je zelf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid