facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pater Schoenreparatie

Pater Schoenreparatie

Geschiedenis

Een familiebedrijf met een traditie van meer dan 25 jaar.
Het bedrijf is eind 1983 opgericht door E. Pater. Na 32 jaar voor verschillende bazen te hebben gewerkt vond hij het tijd om voor zich zelf te beginnen. Met enig speur- en onderzoekswerk viel de beslissing om aan de Brinken 10 in Haren een eigen onderneming te starten. Na bijna 5 jaar is het bedrijf verhuisd naar de Meerweg 5, waar het nu nog steeds gevestigd is.

In 2001 werd het bedrijf overgenomen door J. Pater. In al die jaren is er niets aan het beleid veranderd. Pater Schoenreparatie staat nog steeds voor Kwaliteit en Vakmanschap.

Kwaliteit en Vakmanschap leidde er toe dat Pater Schoenreparatie in 2004 werd toegelaten tot het Schoenmakersgilde.
Daarom mag Pater Schoenreparatie zich nu meesterschoenmaker noemen. Deze titel houdt in dat Pater Schoenreparatie 1e klas en origineel materiaal mag zetten.

Adres: Meerweg 5, 9752 JA Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 53 43 708
Stad: Haren
Route: Meerweg 5
Postcode: 9752 JA



op zoek naar gerelateerd: Meerweg 5 Haren, Sleutel maken Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drukkerij G. van Ark Drukkerij G. van Ark 391 meter Regelmatig laat ik Drukkerij van Ark drukwerk verzorgen voor klanten voor o.a. flyers...
beamshow.nl beamshow.nl 495 meter Bedankt voor de vette show en uitstekende service!
IfiCompare IfiCompare 538 meter Vertaald door Google Als kind/tiener ging ik in de zomervakantie altijd met mijn gezi...
Veldman en Veltman restauratie- en decoratieschilders Veldman en Veltman restauratie- en decoratie... 578 meter Restauratie en reconstructie van marmer- en houtimitaties Restauratie en reconstructi...
Somatic Movement Institute Somatic Movement Institute 992 meter The Somatic Movement Institute (SMI) was founded in 1999. The Institute is a place ...
Makelaardij Aimee Staal Makelaardij Aimee Staal 2 km Aimee Staal en haar medewerkers zijn erg deskundig, vriendelijk, betrokken en profess...
Recensies
Een zeer onvriendelijke, ongeinteresseerde bediening. Voor het repareren van mijn sandalen moest ik 80 euro vooraf betalen. De afgesproken afhaaldatum werd niet gehaald, ik moest nog 2 x terugkomen. Diverse naden lieten los, hier ben ik minstens 6 x voor terug geweest. En nu, na een paar weken, weer een naad los. Eens, maar NOOIT weer.
Afgrijselijke bediening, Integenstelling tot zijn vader is de huidige Pater vreselijk: Schoenen willen afgeven voor nieuwe zolen. Het antwoord was het kan prima maar ik moest ONMIDDELLIJK € 60,00 betalen. Maar dit ging niet ,omdat ik op dat moment geen portemonnee bij me had. Achteraf betalen kon beslist niet! Dus moest ik weer , verbijsterd, vertrekken met mijn schoenen. IK KOM HIER NOOIT MEER!!
een vreselijke onaardige man. totaal geen begrip dat je verder moet rijden om je reparatie op te halen . geen sorry, alleen maar er op wijzen heb toch op het bonnetje gezet na 16uur klaar. kom hier niet weer.Service ver te zoeken.
Net hier komen wonen en na 1 x bij deze onaardige man te zijn geweest, besluit ook ik de volgende keer door te rijden naar Helpman. Hij probeerde mij op te lichten door € 20,- a € 30,- te vragen voor het innemen van de hielbandjes van mijn sandalen PER PAAR! Dat was toen ik hem zelf om een kostenraming vroeg bij het afgeven. Bij het ophalen zei ik dat mij dat te ver ging en toen bleek ik het verkeerd begrepen te hebben... tuurlijk. Toen hoefde ik maar € 15,- per paar te betalen. DOORRIJDEN mensen!
Ben hier vorig jaar voor de eerste keer geweest. Hele onvriendelijke man. Er kwam geen woord over zn lippen. De schoenen zijn wel netjes gemaakt, maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Misschien had ie zn dag niet..dat kan ook natuurlijk..
Aardige en kundige man. Bovendien soms leuke aanbiedingen van sandalen o.i.d. Tip: Probeer de aanbieding 'Uw schoenen weer als nieuw!', zie het bord voor de winkel. Van mijn jaren oude wandelschoenen was de originele kleur nog nauwelijks te zien. Toen ik ze ophaalde was ik stomverbaasd toen ik zag dat ze echt bijna weer als nieuw waren. Daar word je blij van!
Levert goed werk. De zaak staat ook goed bekend. Daarom kan het soms iets langer duren.
Een hele aardige man met veel kennis van zaken die speciaal voor ons ook nog een veel langer open bleef om een probleem uitgebreid te bespreken !
Aardige man die duidelijk vakkennis heeft over schoenonderhoud. Aanrader!
Onaangenaam bedrijf en volstrekt geen service. Ga liever naar de schoenmaker in Helpman.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pater Schoenreparatie met het openbaar vervoer


Haren, Raadhuisplein 50 meter
50
Haren, Raadhuisplein 70 meter
418
50
Haren, Julianalaan 320 meter
418
50
Haren, Julianalaan 360 meter
50
Haren, Kromme Elleboog 430 meter
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid