facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makelaardij Aimee Staal

Makelaardij Aimee Staal

Info

Aimée Staal

“Leef, woon en geniet! Een makelaar met een persoonlijke en vrouwelijke touch.”

Geschiedenis

Wonen is allang niet meer een uitsluitend zakelijk verhaal. Dus wilt u ook een makelaar die niet uitsluitend zakelijk is. Betrokkenheid, dienstverlening en persoonlijkheid; een makelaar met een eigen gezicht.

Of, zoals in mijn geval, een makelaar met een vrouwelijke ‘touch’. De aanschaf of verkoop van een woning is nu eenmaal een intensief proces. Niet alleen wilt u de zekerheid dat u met de juiste partij in zee gaat, het moet ook klikken.

Weten of er een ‘klik’ is, of benieuwd naar wat de vrouwelijke ’touch’ inhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op voor een, vanzelfsprekend kosteloos, gesprek.

Adres: Felland-Noord 12B, 9753 TB Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5350533
Stad: Haren
Route: Felland-Noord 12B
Postcode: 9753 TB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Somatic Movement Institute Somatic Movement Institute 1 km The Somatic Movement Institute (SMI) was founded in 1999. The Institute is a place ...
IfiCompare IfiCompare 1 km Vertaald door Google Als kind/tiener ging ik in de zomervakantie altijd met mijn gezi...
Drukkerij G. van Ark Drukkerij G. van Ark 2 km Regelmatig laat ik Drukkerij van Ark drukwerk verzorgen voor klanten voor o.a. flyers...
Pater Schoenreparatie Pater Schoenreparatie 2 km Een zeer onvriendelijke, ongeinteresseerde bediening. Voor het repareren van mijn san...
Veldman en Veltman restauratie- en decoratieschilders Veldman en Veltman restauratie- en decoratie... 2 km Restauratie en reconstructie van marmer- en houtimitaties Restauratie en reconstructi...
beamshow.nl beamshow.nl 2 km Bedankt voor de vette show en uitstekende service!
Recensies
Aimee Staal en haar medewerkers zijn erg deskundig, vriendelijk, betrokken en professioneel. Je voelt je echt een klant waarvoor gezorgd wordt. We hebben erg goed advies gekregen mbt de verkoop van het huis. Dit heeft er voor gezorgd dat we het huis voor een goede prijs hebben kunnen verkopen. Vanaf het begin tot het einde van het proces was er goed en prettig contact over en weer.
Aanrader Aimée Staal Makelaar! Wij zijn enorm tevreden over Aimée en haar team. Afspraken voor woning presentatie snel en professioneel geregeld. Contact met Aimée en collega's is zowel persoonlijk als per mail heel fijn en vertrouwd.
Wat een geweldig team, Aimée en haar collega's op kantoor. De foto's, de tekst, het inplannen van bezichtigingen, alles met zorg en aandacht. Tijdens het intensieve proces van verkoop - en aankoop heb ik Aimée als betrokken, deskundig, betrouwbaar en fijn in contact ervaren. En zeker ook empatisch en met gevoel. Alle lof voor deze makelaar!
Aimée en haar collega's zijn betrouwbaar, betrokken, en erg prettig in het contact. Zowel bij het zoeken naar een geschikt huis als aankoopmakelaar als de begeleiding bij de verkoop van ons huis, hebben ze ons erg geholpen. Daarnaast is ook de zakelijke afhandeling erg prettig verlopen. Een kantoor om aan te raden!
Ik zie een 1 ster beoordeling zonder commentaar en ben echt verbaasd. Aimee is een topmakelaar. Eerlijk en professioneel. Een paar jaar geleden heeft ze met succes het huis van mijn partner verkocht en er als aankoopmakelaar voor gezorgd dat wij een huis erg geliefd en meerdere biedingenin de binnenstad van Groningen konden kopen. Alles was tot in de puntjes geregeld. We zouden zo weer voor haar kiezen.
Alleen lof voor deze makelaar en haar medewerkers. Prettig contact, kundig en betrouwbaar. Mijn huis is snel verkocht en boven de vraagprijs! Zeker aan te bevelen.
Ook ik zie de 1 ster beoordeling zonder commentaar maar heb zelf ervaren dat deze makelaar de 5 sterren meer dan waard is.
Supersympathiek, vakbekwaam, snel en afspraak is afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid