facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Passie voor Honden

Passie voor Honden

Info

Coachen met honden: samenwerken met je hond aan jullie beste band. Speurtrainingen, zoekwerk, hondentrainingen en diverse workshops.



"Bij Passie voor Honden draait het om samenwerken met je hond, zodat je die fijnste band krijgt en houdt. Je kunt bij Passie voor Honden terecht voor speurtrainingen, zoekwerktrainingen detectie, concepttrainingen en coaching."
Adres: Erve Wiegmannink 22, 7451WD Holten
Telefoonnummer: 0618338559
Stad: Holten
Route: Erve Wiegmannink 22
Postcode: 7451WD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Zoekwerk hond, Dagritme hond, Puppycursus Delden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beleef Coaching Evelyn Reidinga Beleef Coaching Evelyn Reidinga 169 meter Onze kinderen hebben een proefles gedaan. Heb al een paar goede tips gehoord.
Kynoteaching Kynoteaching 402 meter Persoonlijke begeleiding bij het (her)opvoeden van honden.
DogMission DogMission 472 meter De gedragstherapie had direct effect! Zo fijn dat onze hond zijn grootste vijand uit...
Plan je Plan Advies Plan je Plan Advies 1 km Dat zouden meer mensen moeten doen! Ervaar en lees hier of Plan je Plan iets voor u ...
Vereniging Life Planners Nederland - VLPN Vereniging Life Planners Nederland - VLPN 1 km Geld behoort de mens te dienen en niet andersom. Financial life planning is een gestr...
Yvonne van der Drift Yvonne van der Drift 1 km Ik inspireer en motiveer werkende moeders met jonge kinderen hoe zij meer rust en ple...
Topinbalans - Voor iedereen die een leuker en lichter leven wil Topinbalans - Voor iedereen die een leuker e... 1 km Voor iedereen die een leuker én lichter leven wil
Gelukkig Zwanger Gelukkig Zwanger 1 km Mijn doel is dat vrouwen rondom de zwangerschap en bevalling kunnen genieten van hun ...
Doggy Days Doggy Days 2 km Doggy days is een fantastisch lang weekend alleen maar genieten en ontspannen met je ...
Recensies
Leuke sessies met San gehad waarbij wij vastgesteld hebben dat zij goed is in het coachen van mensen in relatie tot hun hond. Immers, hoe beter je je hond begrijpt hoe makkelijker en leuker het wordt!
Met mijn Springerspaniel Polly heb ik basis en vervolgcursus zoekwerk gedaan en een cursus concept training. Nu speurtraining. Alles is heel laagdrempelig, San geeft je een positief gevoel en leert je om het leukste uit je hond te halen en al lerend samen te genieten.
Ik heb bij San in het verleden altijd veel leuke dingen met mijn honden gedaan en doe ze van tijd tot tijd nog steeds. Speuren, zoekwerk, concepttraining en zelfs de opleiding tot zoekwerkinstructeur. San heeft een hele fijne manier van werken die ik ervaar als ontspannen en zonder druk. Zowel voor mens als hond.
Geweldige ervaring; ik heb veel geleerd en ook vertrouwen gekregen in de samenwerking met mijn hond. San is zeer deskundig en zorgde voor een hele prettige sfeer. Bedankt San!
Sinds iets meer dan 3 jaar ken ik Passie voor Honden en dus ook San. Eerst een coachingtraject. Later met Polar "balans en coördinatie" en "zoekwerk". Sinds ruim een maand doen we ook "speuren". Polar en ik leren erg veel van San. De cursussen zijn fantastisch. Polar heeft zoveel zelfvertrouwen gekregen. Je ziet hem zo enorm genieten tijdens de cursussen. En dan samen naar de filmpjes kijken. Hij reageert echt op de stem van San. Polar en ik hadden de cursussen veel eerder moeten doen. We genieten alletwee. Passie voor Honden vind ik echt een aanrader.
Fijne cursussen met een luisterend oor en goed kijkend naar baas & hond. Gezellig, sportief en leerzaam, speuren met je hond!
San heeft zeker Passie voor honden én hun 'baasjes'; wij hebben veel geleerd en plezier gehad tijdens de concepttraining Spelenderwijs Leren en ook de leerzame speurlessen zijn elke keer weer een feestje.
Al een aantal jaren volgen wij speurles bij San. Het contact is altijd snel en goed, de speurlessen zelf zijn genieten. Na elke speurles raak je als hond en baasje beter op elkaar ingespeeld en elke keer zijn er weer nieuwe dingen te leren!
Bij San 3 jaar geleden begonnen met speuren.. enorm verslavend en nog iedere keer weer gaan we met plezier naar de training. De passie die San heeft voor het vak is aanstekelijk en doet haar naam eer aan.
Samen met Harrie cursus zoekwerk gedaan tot groot plezier van Harrie en mij Nu individueel les waarbij we zien wat er op ons pad komt. Dit levert veel nuttige tips op, is leerzaam maar zeker ook gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid