facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gelukkig Zwanger

Gelukkig Zwanger

Info

Mijn doel is dat vrouwen rondom de zwangerschap en bevalling kunnen genieten van hun zwangerschap, hun kindje, het moederschap en alles wat hen lief is.

Geschiedenis

Praktijk voor coaching & counseling van vrouwen rondom de zwangerschap en bevalling. Vrouwen die graag zwanger willen worden, vrouwen die zwanger zijn én vrouwen die bevallen zijn, kunnen bij mij terecht. Mijn doel is dat zij rust en vertrouwen krijgen, waardoor zij kunnen genieten van het leven dat ze NU leiden.

Adres: Schuttersweg 17, 7451 AV Holten
Telefoonnummer: 0621484947
Stad: Holten
Route: Schuttersweg 17
Postcode: 7451 AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passie voor Honden Passie voor Honden 1 km Leuke sessies met San gehad waarbij wij vastgesteld hebben dat zij goed is in het coa...
Beleef Coaching Evelyn Reidinga Beleef Coaching Evelyn Reidinga 1 km Onze kinderen hebben een proefles gedaan. Heb al een paar goede tips gehoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid