facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doggy Days

Doggy Days

Info

Drie dagen en nachten hondenplezier op Landal Twenhaarsveld!

Geschiedenis

Lieve baasjes,

Heeft u dat ook regelmatig: u maakt enthousiaste plannen voor een weekendje weg, maar als u uw viervoeter wil meenemen, wordt de voorpret ineens een stuk minder leuk. Hotels, restaurants, vakantiehuisjes: zodra het woord hond valt, zijn de mogelijkheden beperkt.

Gelukkig is bij Landal GreenParks uw trouwe viervoeter altijd meer dan welkom en om dat te onderstrepen hebben we een evenement bedacht: doggy days in Landal Twenhaarsveld in Holten.

In dit relaxweekend van 12 tot en met 14 juni 2015 draait alles om u en uw hond. Geen verplicht opzitten maar samen lekker speuren, prachtige prijzen voor je hond winnen bij de Bingo, of een cursus eerste hulp bij honden volgen. Geen deftig gedoe over stambomen, maar samen heerlijk stoeien met boomstammen in het bos!

Een weekend boordevol leerzame en leuke workshops onder de bezielende leiding van de populaire Amsterdamse dierendokter Piet Hellemans en de nachtburgemeester van Amsterdam Mirik Milan.

Het doggy days arrangement is inclusief 3 overnachtingen, een weekend vullend activiteitenprogramma èn een royaal gevulde Doggybag.

Gun uzelf en uw hond deze fantastische vorm van quality time. Kijk op http://www.doggydays.nl voor het volledige doggy days programma.

Adres: Landuwerweg 17, 7451 SP Holten
Telefoonnummer: 088 205 9888
Stad: Holten
Route: Landuwerweg 17
Postcode: 7451 SP



op zoek naar gerelateerd: doggy days 2019, landal twenhaarsveld adres, landal doggy days, landal twenhaarsveld last minute, landal twenhaarsveld, twenhaarsveld accommodaties, twenhaarsveld honden, doggy plons 2017
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passie voor Honden Passie voor Honden 2 km Leuke sessies met San gehad waarbij wij vastgesteld hebben dat zij goed is in het coa...
Kynoteaching Kynoteaching 2 km Persoonlijke begeleiding bij het (her)opvoeden van honden.
DogMission DogMission 3 km De gedragstherapie had direct effect! Zo fijn dat onze hond zijn grootste vijand uit...
Recensies
Doggy days is een fantastisch lang weekend alleen maar genieten en ontspannen met je hond. Je bent er even helemaal uit! Samen met andere gezellige honden en baasjes doe je allerlei leuke workshops. Er is veel te leren en te doen. De sfeer is altijd goed en dat met zoveel honden bij elkaar, echt bijzonder. De organisatie overtreft zichzelf elk jaar weer waardoor ik er nu alweer zin in heb!
Een geweldig weekend voor hond en baas! Heel leerzaam, nuttig, leuk en gezellig. En geweldig om te zien hoe alle honden zich vermaken.
Een geweldig evenement voor hond en baas, we staan ieder jaar met de kraam van 5050ShopSB, WereldAsielen en geven workshops HersenWerk voor Honden, een dikke aanrader voor de hondenliefhebber :D
Heerlijk leerzaam weekend voor hond en baas! Samen spelen, leren en genieten met je trouwe viervoeters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid