facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P de Ried

P de Ried

Info

Wij zijn al meer dan 20 jaar in samenwerking met P1 hét terrein voor het parkeren van uw auto als u naar één van de mooie eilanden -Terschelling of Vlieland - gaat.

Adres: Harlingerstraatweg 92, 8872 NC, Midlum, 8872 NC Harlingen
Telefoonnummer: +31 (0) 62 2806 068
Stad: Harlingen
Route: Harlingerstraatweg 92, 8872 NC, Midlum
Postcode: 8872 NC


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harlingen Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harling... 921 meter Prima plek inderdaad. Maar de prijs van het bewaakte parkeerterrein bij de haven met...
All in Parkeren Harlingen All in Parkeren Harlingen 2 km Prima geregeld op tijd gebracht prima chauffeur bij aankomst in Harlingen stond het t...
Recensies
Mooie ruime plaatsen op gras, alleen als ze tijdens je vakantie gras maaien zit er her en der gras op je auto. Volgende keer weer onze 1e keus.
Waardeloos eerst aansluiten in een rij met auto’s om vervolgens 40min te wachten waar een vrouw staat om te vragen hoe lang ik wil parkeren Ik zag 1 dag dat wordt €10 plus €1,50 voor de bus lekker begin van de vakantie, auto achteraan parkeren en Daarna 5 min wachten op een pendelbus om vervolgens de boot te missen. Dankjewel.
Als ik 0 sterren kon geven dan was dat nog te veel -10 klinkt ongeveer goed. Ongelofelijk onvriendelijk en chagrijnige mensen die absoluut niet behulpzaam waren en ons nog net niet van e parkeerplaats geschreeuwd hebben voor het stellen van een simpele vraag. Ook moesten we veel meer betalen dan was aangegeven.
Zeer slechte ervaring. Onvriendelijk, ongeduldig en zeker niet gastvrij. Moet je als rederij en gemeente niet mee samen willen werken.
Geen goede service/vriendelijkheid. Vervelende ervaring, had niet gedacht dat ik dit ooit over een parkeerplek zou schrijven...
Heel onvriendelijke en chagerijnige mensen. Niet behulpzaam.
Fijne mensen die een fatsoenlijke parkeerplek aanbieden. En een stukje lopen gaan we toch wel doen op het eiland....
Ontzettend onaardige mensen die niet service gericht en fair zijn. Ze gaven ons te weinig geld terug 8 euro en zonder blikken of blozen ontkende ze dat ze iets fout had gedaan en zette zij ons weg voor leugenaar. Dus let goed op of beter denk goed na of je hier wel wil staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid