facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harlingen

Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harlingen

Info

Parkeren in Harlingen, op loopafstand van de boten naar Terschelling en Vlieland. Graag online reserveren!

Geschiedenis

Parkeren in Harlingen. Tijdens uw verblijf op één van de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland kunt u bij ons uw auto veilig en vertrouwd parkeren. De meeste van onze plaatsen zijn overdekt. We zitten op slechts 300 meter loopafstand van de veerboten. Bij lang parkeren zijn we altijd gunstig geprijsd.



"Parkeren in Harlingen op loopafstand van de veerboten, via onze website reserveert u gemakkelijk uw parkeerplaats. Wij werken volgens het 'Valet' principe. U brengt uw auto, wij zetten hem op een parkeerplaats en zorgen dat deze voor het afhalen voor u startklaar staat."
Adres: Zeilmakersstraat 2, 8861SE Harlingen
Telefoonnummer: 0517-412986
Stad: Harlingen
Route: Zeilmakersstraat 2
Postcode: 8861SE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Parkeren Harlingen, Ervaringen parkeren Harlingen, Parkeren Harlingen gratis, Parkeren Harlingen Doeksen, All in Parkeren Harlingen, Parkeren Harlingen haven, Valet parking Harlingen, Lang parkeren Harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P de Ried P de Ried 921 meter Mooie ruime plaatsen op gras, alleen als ze tijdens je vakantie gras maaien zit er he...
All in Parkeren Harlingen All in Parkeren Harlingen 2 km Prima geregeld op tijd gebracht prima chauffeur bij aankomst in Harlingen stond het t...
Recensies
Prima plek inderdaad. Maar de prijs van het bewaakte parkeerterrein bij de haven met gratis shuttle bus is aanmerkelijker goedkoper.
Goede parkeerplaats voor een weekend Terschelling. Het bordje voor de bel vond ik niet geheel duidelijk
Top! Efficiënt, goede prijs/kwaliteitverhouding en de suoerhandige service om onze elektrische auto weer vol te laden voor een probleemloze thuisreis van 350 km. Aanrader!
Uitstekende autostalling voor als je naar Vlieland of Terschelling moet reizen. Onze auto stond weer fijn en droog klaar toen wij hem weer kwamen ophalen.
Prettig ontvangen en zoals afgesproken stond de motor klaar. Ze hebben ons ter plekke verteld dat de motor goedkoper was, dan de twee autoplekken die wij hadden gereserveerd. Na oponthoud bij de ferry, was het geen enkel probleem dat wij iets later kwamen.
Prima parkeergarage heel dichtbij de veerboot, net 3 minuten lopen achter het dijkje. We waren eerst wat twijfelachtig over het inleveren van de sleutel. Maar beschouw het als valet parking! Prima geregeld met een sleutelkluis. Je zet je auto op het buitenterrein en deze wordt even later naar binnen gereden. Bij terugkomst staat je auto voor de deur, klaar om zo weg te rijden. Guido reageerde ook snel op een vraag per email over de terugkomst tijd.
Wij hebben hier een slechte ervaring mee. Op de website staat nergens vermeld dat je de autosleutel moet inleveren. Dat is iets wat wij beslist niet willen. Ook in de reserveringsbevestiging staat dat nergens vermeld. Bij aankomst bleek dus dat je de autosleutel móest inleveren, anders parkeer je maar ergens anders. Dat is hun beleid en daar wordt niet van afgeweken ondanks dat het nergens vermeld staat. Gelukkig waren we redelijk op tijd en konden we de auto nog op en andere parkeerplaats parkeren. Nog goedkoper ook en een shuttle bus aanwezig. Hier reserveren wij NOOIT WEER!!!!!
Prima service, en dicht bij de terminal voor de overtocht naar Terschelling of Vlieland. De auto wordt voor je geparkeerd, en wanneer je van de boot af komt, staat hij voor je klaar!
Perfecte service en sympathieke mensen. Auto wordt weggezet en staat klaar bij terugkomst
Onze favoriete plaats om de auto binnen te stallen tijdens ons verblijf op Vlieland. Op korte loopafstand van de terminal waar vandaan de veerboot naar Vlieland vertrekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid