facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor All in Parkeren Harlingen

All in Parkeren Harlingen

Info

Uw parkeerplaats voor Terschelling, Vlieland en Harlingen.

Geschiedenis

Wie zijn wij?

Wij bieden een prachtige faciliteit op gebied van parkeren. “All in” staat voor van A t/m Z gemak voor de klant zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Uw auto staat veilig bij ons geparkeerd. Wij kunnen u – zowel buiten als binnen – parkeergelegenheid aanbieden. Onze pendeldienst is een gekwalificeerd taxibedrijf met up to date materiaal. De transfer is hierdoor al het begin van uw vakantie. Wij kunnen helaas geen fietsen meenemen. Het beste kunt u zelf naar de terminal fietsen vanaf ons terrein of u zet de fietsen af bij de terminal vóór u naar ons toe rijd. Voor de langere termijn bieden wij parkeerplaatsen aan voor een vast tarief. Dit kan voor een auto, boot of caravan zijn.

Aanvullende service:
- auto wassen
- auto poetsen
- klein onderhoud

Dit alles tegen vooraf vastgestelde prijzen. Informeer naar onze mogelijkheden via e-mail: [email protected] of vul onderstaand formulier in.

Adres: Oude Trekweg 86, 8861 KT Harlingen
Telefoonnummer: 06-11341576
Stad: Harlingen
Route: Oude Trekweg 86
Postcode: 8861 KT


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 20:00
Dinsdag: 07:45 - 20:00
Woensdag: 07:45 - 20:00
Donderdag: 07:45 - 20:00
Vrijdag: 07:45 - 20:00
Zaterdag: 07:45 - 20:00
Zondag: 07:45 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Parkeren Harlingen Doeksen, Valet parking Harlingen, Parkeergarage Veerterminal Harlingen kosten, Oude Trekweg, Harlingen, Ervaringen parkeren Harlingen, Parkeren Harlingen gratis, All in buitenstalling Harlingen, Parkeren Midlumerlaan Harlingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
P de Ried P de Ried 2 km Mooie ruime plaatsen op gras, alleen als ze tijdens je vakantie gras maaien zit er he...
Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harlingen Autostalling de Bazuin - Parkeren in Harling... 2 km Prima plek inderdaad. Maar de prijs van het bewaakte parkeerterrein bij de haven met...
Recensies
Prima geregeld op tijd gebracht prima chauffeur bij aankomst in Harlingen stond het taxi busje te wachten. In 10 minuten bij de auto. Gewoon uitstekende service en niet duur
Plek om je auto te parkeren als je bijvoorbeeld met de boot weggaat. Je wordt netjes afgezet en weer opgehaald.
Onze eerste ervaring maar niet de laatste. Enthousiaste mensen die alles keurig regelen en je naar de terminal brengen. Moesten eerder terug vanwege privé situatie, werden we in een taxi opgehaald en kregen we ongevraagd een vergoeding terug omdat we 4 dagen eerder terug moesten. Gastvrij en service gericht, een absolute aanrader!
Nu voor de tweede keer geparkeerd, bevalt prima.
Altijd een parkeerplek vrij bewaakt parkeren en daar staat een bus klaar voor 2 euro brengt hij je tot aan de Terminal vanwaar de boten vertrekken naar TerSchelling en Vlieland .
Parkeren is prima geregeld hier! Auto staat mooi ruim geparkeerd. Pendel naar de veerbootterminal is goed geregeld, en dat allemaal op een vriendelijke manier en voor een mooi tarief! Top plek!
Mijn auto hier geparkeerd voor rijlessen aan de wal. Prima eilander tarieven en zeer goede taxi service! Even bellen en staat klaar. Top! Groeten voor Maurice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid