facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NVB Wagener Bouwstoffen

"BMN Enschede is een bouwmaterialen groothandel. De bouwprofessional kan bij ons terecht voor een grote diversiteit aan producten en diensten. Van hout- en plaatmateriaal tot en met ijzerwaren en gereedschappen. Onze ambitie is duidelijk: wij willen de beste bouwmaterialenhandel van bouwend Nederland zijn."
Adres: Hendrik Ter Kuilestraat 146 , Enschede 7547 BE, NL
Telefoonnummer: 053 432 0368
Stad: Enschede
Route: Hendrik Ter Kuilestraat 146
Postcode: 7547 BE



op zoek naar gerelateerd: BMN Bouwmaterialen Rotterdam, BMN Bouwmaterialen Veghel, Bouwmaterialen Beilen, Bouwmaterialen Vianen, Bouwmaterialen in de buurt, Bouwmaterialen Lochem, Vacature bouwmaterialen groothandel, BMN openingstijden kerst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grando Grando 222 meter Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten zijn we heel vriendelijk ontvangen en...
Postma Postma 2 km
Gevelaar Tegels en Sanitair Gevelaar Tegels en Sanitair 2 km Erg tevreden over Gevelaar. We hebben een glazen douchewand besteld. Hij is top geïns...
Ergoflex Ergoflex 2 km Ik wil graag aanpassen woon met rolstoel...ik woon tmz het hof bostslaan 123 . 7555 C...
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 3 km
BR Montage BR Montage 3 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 5 km
Recensies
Wordt altijd netjes geholpen. Een mooi bouwmaterialen bedrijf.
Gaat hard achteruit geen vers materiaal b.v cement wat hard is was in het verleden zeer goed. Je kunt beter naar witzand gaan.
Mooie nieuwe zaak. Overzichtelijk en goede service..
Goed bedrijf met een grote collectie artikelen voor bouw en ijzerwaren
We mochten tegels en een vloer uitzoeken voor een nieuwe badkamer
Van Domijn mochten wij een keuken uitzoeken hier. Ze hebben een verbouwing, vandaar een keuken uitzoeken adv fotos en staaltjes. Erg jammer. Zit nog te wachten op een offerte, ben benieuwd.
Vriendelijk personeel en een heel groot assortiment. Ook voor de particulier.
Maandag gebeld voor materiaal en zou het vrijdag ophalen, dit was geen enkel probleem. Toen ik vrijdag kwam kreeg ik de mededeling dat er niet meer aan particulieren verkocht wordt vanwege de tekorten in bouwmateriaal. Ronduit belachelijk, met jullie buren kon ik gelukkig wel goed zaken doen. Mij zien jullie niet weer!
Veel voorraad
Voor badkamertegels op pad geweest en bijzonder goed geadviseerd over de tegels. Een grote collectie, dus echt wat te kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid