facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grando

"Bij Grando Keukens & Bad Enschede vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Ze nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.Laat u inspireren! Voor persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Klaas Jan Kramer en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Enschede!"
Adres: Hendrik ter Kuilestraat 175 , Enschede 7547 SK, NL
Telefoonnummer: 053 431 8141
Stad: Enschede
Route: Hendrik ter Kuilestraat 175
Postcode: 7547 SK



op zoek naar gerelateerd: Keuken outlet Enschede, Grando logo, Grando Groningen, Grando badkamers, Grando vestigingen, Grando Breda, Grando Lelystad, Grando Keukens prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NVB Wagener Bouwstoffen NVB Wagener Bouwstoffen 222 meter Wordt altijd netjes geholpen. Een mooi bouwmaterialen bedrijf.
Postma Postma 2 km
Gevelaar Tegels en Sanitair Gevelaar Tegels en Sanitair 2 km Erg tevreden over Gevelaar. We hebben een glazen douchewand besteld. Hij is top geïns...
Ergoflex Ergoflex 2 km Ik wil graag aanpassen woon met rolstoel...ik woon tmz het hof bostslaan 123 . 7555 C...
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 4 km
BR Montage BR Montage 4 km
Blokker Blokker 4 km
Blokker Blokker 5 km
Recensies
Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten zijn we heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht over de mogelijkheden om zo een prachtige keuken te ontwerpen. Korte lijnen via mail en telefoon. Afspraken komen ze na. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen en problemen wordt goed opgelost. Een 100% tevreden klant.
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we uit bij Grando Kramer in Enschede. Een vakman die een goed overzicht heeft over het aanbod, over mogelijkheden en met een uitstekend voorstel komt. Problemen met leveranties ivm grondstoffen gebrek worden keurig opgelost. Ook de ingeschakelde monteur levert vakwerk. Kortom: een onderneming waar je met een gerust hart de aanschaf en plaatsing van je keuken aan over laat.
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
Onze matzwarte keuken is in januari geplaatst. We zijn erg blij met het resultaat, mede te danken aan de creatieve inzet van KlaasJan en Annette. De tekening was best een hele puzzel op zich maar met het getoonde geduld is er uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst. KlaasJan en Annette zijn zeer vriendelijk, laagdrempelig en betrouwbaar. Wij kunnen hen iedereen aanraden!
Afgelopen maand is onze nieuwe keuken die we bij Grando Enschede hebben gekocht geplaatst, en wat een feestje is het koken nu elke dag! Vanaf het 1e moment dat ik daar in de winkel kwam heb ik een goed gevoel bij Grando Enschede gekregen. Het warme ontvangst zorgde meteen voor een leuke klik met mevrouw Kramer en het goede gevoel om daar onze droomkeuken te kopen. Later mijn man mee genomen en we hebben ruim 2,5 uur alle ins-en outs op papier gezet met mevrouw Kramer en zijn tot een hele gave keuken gekomen waar niks aan ontbreekt! Wat ik fijn vind is dat er echt word mee gedacht en rustig de tijd voor je word genomen, je voelt je daar geen nummer maar echt een mens! Ook de levering is keurig gegaan en mevrouw Kramer is zelfs nog bij ons thuis geweest om te komen kijken waarbij we ook nog eens een enorme bos bloemen kregen voor in onze nieuwe woning. Ronduit een TOP service, zijn zelden zo goed bij een winkel geholpen als hier, wij komen zeker terug als we ooit weer voor een andere keuken willen gaan!
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Familie Kramer van Grando keukens heeft onze keuken geleverd en we zijn hier heel erg tevreden over. Erg goede service en heel vriendelijk te woord gestaan. Wij raden deze firma aan iedereen aan die een nieuwe keuken wil aanschaffen. Fam. Kamphuis uit Enschede.
We hebben een prettig contact gehad met Grando Klaas-Jan en met zijn vrouw.. De service is goed. Het betreft een nieuwe keuken . Keukenkraan problemen gehad is nu naar tevredenheid opgelost!!
Tijdens ons bezoek keurig geholpen door Annet. Gelijk de deal rond gemaakt. Echter door persoonlijke omstandigheden onze verhuizing naar een droomhuis wilden we kijken of er een mogelijkheid was tot annuleren. Dit kon niet en er werd 0.0 meegedacht. De badkamer toch laten komen omdat we deze wel deels konden hergebruiken in het nieuwe huis. Na een aantal maanden kwamen we erachter dat we een verkeerde thermostaat hadden, vanwege niet eerder installeren. Gebeld of deze nog geruild kon worden voor een zwarte ipv een witte. Ook hierin werd helaas 0.0 mee gedacht. Op het moment van uitkiezen van de badkamer word je keurig netjes geholpen, maar wanneer het om service achteraf gaat laat grando erg ten wensen over. Er wordt niet meegedacht en de vriendelijkheid is op dat moment ver te zoeken. Jammer! Gemiste kans..
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen door mevrouw Kramer. Ze dacht goed met me mee waardoor de uiteindelijke keuze gemakkelijk en snel ging. Bij vragen op mijn mail kreeg ik zelfs tijdens hun vakantie een duidelijk antwoord van meneer Kramer. Inmiddels is de keuken geïnstalleerd en alles is goed gegaan. Ik ben er erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid