facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gevelaar Tegels en Sanitair

Gevelaar Tegels en Sanitair
"Gevelaar tegels & sanitair is sinds 1977 een toonaangevende tegels, badkamer, keuken en sanitairwinkel in Enschede.Klanten waarderen ons aanbod aan wandtegels, vloertegels, sanitair, badkamers, keukens en toiletten. Dit is dé reden dat klanten vanuit de hele regio Twente en ver daarbuiten naar onze keuken en badkamer winkel in Enschede komen.Gevelaar beschikt daarnaast over een eigen voorraad tegels & keramisch parket van ruim 30.000 vierkante meter. Wij zijn een full service tegelhandel. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan sanitaire artikelen op voorraad. Mede hierdoor zijn we als badkamerspecialist in staat volledige badkamers binnen 3 dagen te leveren.Gevelaar is jouw adres voor tegels, toilet, keuken én badkamer!"
Adres: Haaksbergerstraat 201 , Enschede 7513 EM, NL
Telefoonnummer: 053 431 7480
Stad: Enschede
Route: Haaksbergerstraat 201
Postcode: 7513 EM



op zoek naar gerelateerd: Tegels Enschede haven, Badkamer meubel Enschede, Voorbeelden toilet betegeling, Keukens Enschede, Restpartij sanitair, Achterwand toilet tegels, Keuken outlet Enschede, Tegeloutlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ergoflex Ergoflex 280 meter Ik wil graag aanpassen woon met rolstoel...ik woon tmz het hof bostslaan 123 . 7555 C...
Postma Postma 730 meter
Blokker Blokker 1 km
NVB Wagener Bouwstoffen NVB Wagener Bouwstoffen 2 km Wordt altijd netjes geholpen. Een mooi bouwmaterialen bedrijf.
Grando Grando 2 km Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten zijn we heel vriendelijk ontvangen en...
Blokker Blokker 2 km
BR Montage BR Montage 3 km
Blokker Blokker 3 km
Blokker Blokker 3 km
Recensies
Erg tevreden over Gevelaar. We hebben een glazen douchewand besteld. Hij is top geïnstalleerd en we zijn er nog steeds elke dag blij mee.
Weinig after-sales service. Benodigde tegel berekening was incorrect. Verkeerde product geleverd. Geen transparante offerte waardoor je geen vergelijkend waren onderzoek kunt doen.
Jeroen is echt een gedreven persoon en beschikt over veel kennis. Hij is eerlijk, wil je graag helpen en haalt het maximale eruit voor je. Wij zijn erg tevreden en raden ze daarom ook zeker aan!
Ruim assortiment, en bij problemen zeer goede service. Wij zijn nog steeds erg blij met onze badkamer geleverd door de Gevelaar!
Wij zijn heel erg tevreden over Gevelaar. Wij hebben hier onze nieuwe badkamer gekocht. Jeroen luistert heel erg goed, geeft goede adviezen en het resultaat is precies zoals wij het graag wilden hebben. Ook tijdens het renoveren was het contact goed, supervriendelijk, oplossingsgericht. Daarbij is Gevelaar een stuk voordeliger dan de andere badkamer zaken waar wij geweest zijn krijg je een duidelijke offerte met alle kosten. Wij kunnen Gevelaar zeker aanbevelen!
Wij zij bij Gevelaar in Enschede ontzettend fijn geholpen met het maken van onze keuze van Badkamertegel en plavuizen voor de badkamer. En ook voor onze renovatie van keuken en berging, waardoor het eindresultaat super mooi is geworden.
We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Goede adviezen en wij vonden Jeroen kundig en enthousiast. Met zijn ideeën en de uitvoering door NVG tegenwerken en PTM installatiebedrijf een mooi project geworden. Dank daarvoor!
Fantastisch mooi werk afgeleverd. De badkamer van onze dromen! Super netjes gewerkt en een fantastische aannemer die alles uitgevoerd heeft. Alles ging zonder stress en gedoe. Jeroen nam netjes de tijd om alles met ons te plannen en Frans heeft alles samen met Stefan perfect uitgevoerd. Het contact was super en vriendelijk. Mochten wij ooit weer moeten verbouwen dan zeker weten weer met jullie!
Ongeveer onze hele badkamer hier gekocht. We hebben goed en eerlijk advies gekregen en zulke goede service als hier heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ze denken mee, reageren snel en zijn praktisch ingesteld. Daarnaast zijn de geleverde producten van superkwaliteit. Bij een volgende verbouwing kom ik zeker terug. Speciale dank naar Jeroen waarmee we het meest contact hebben gehad
Mooie vloertegels uitgezocht, uit ’t ruime assortiment een goede keuze kunnen maken, Gevelaar komt ook zijn afspraken na. Enige minpuntje was de tegelzetter NvG waarmee we via Gevelaar in contact zijn gekomen, die leverde helaas niet zo’n best werk. En daarmee komt er toch een deuk in de vreugde van een mooie vloer. Ik hoop dat Gevelaar deze niet meer aanbied aan zijn klanten !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid