facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nuvastgoed

Info

Wij zijn Nuvastgoed, een creatief communicatiebureau dat zich volledig focust op de vastgoedmarkt.

Geschiedenis

Wij zijn Nuvastgoed, een creatief communicatiebureau dat zich volledig focust op de vastgoedmarkt. We hebben een hands-on mentaliteit van “nu”, zijn flexibel inzetbaar en altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Nuvastgoed biedt een totaaloplossing aan diensten om opdrachtgevers in de vastgoedmarkt te ontzorgen in het verkoop-/verhuurtraject. Daarnaast hebben wij een uniek concept voor vastgoedprojecten waarin wij mede risicodragend kunnen participeren.

Met specialisten op elk vakgebied verzorgen wij de mooiste projecten, klein of groot, voor elke vastgoedorganisatie. Door onze ervaring, professionaliteit en werkwijze ontzorgen we opdrachtgevers in het proces, zodat deze zich op andere belangrijke dingen kunnen focussen.

Nuvastgoed, omdat elk project een aanpak van “nu” nodig heeft.



"Wij zijn Nuvastgoed. Een creatief bureau gespecialiseerd in vastgoedmarketing. Wij zijn uniek, omdat wij de hoogste kwaliteit bieden en alles in eigen huis creëren. We hebben de regie in handen, schakelen snel en komen onze afspraken na. We denken met je mee en creëren écht meerwaarde voor jouw vastgoedproject. Een lekker efficiënt proces, korte doorlooptijden en minimale controlerondes."
Adres: Buitendijks 44, 3356LX Papendrecht
Telefoonnummer: 0786427746
Stad: Papendrecht
Route: Buitendijks 44
Postcode: 3356LX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ViveleDon B.V. ViveleDon B.V. 264 meter Laatste weken voor kerst het lumineuze idee om "iets gaafs" te doen voor kl...
Yarden en Verver Uitvaartzorg Yarden en Verver Uitvaartzorg 615 meter Afscheid nemen doe je met je hart. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ook als u...
Land van Matena Land van Matena 892 meter Nieuw klein winkelcentrum in Papendrecht. Met bushalte en mooie plaatsen om je fiets ...
Smyler Smyler 961 meter Ze weten als geen ander waar ze het over hebben. SEO is de basis voor vindbaarheid en...
Egelopvang Papendrecht Egelopvang Papendrecht 2 km Prima opvang. Auto parkeren is wat lastig. Personeel zet zich heel goed in.
De Akkertjes De Akkertjes 3 km Edwin, Monique en Gwen wonen hier.
Wasko Kinderopvang Wasko Kinderopvang 3 km Wasko Kinderopvang is al 30 jaar de kinderopvang organisatie van de Alblasserwaard.
A lot of A lot of 3 km Prima plek..Doen moeite om aan je wensen te voldoen. Ik had speciale dieet wensen.Top
Wonen Papendrecht Wonen Papendrecht 3 km Vanaf nu is de woningmarkt van Papendrecht ook op de voet te volgen via Facebook!
Wonen Alblasserwaard Wonen Alblasserwaard 3 km Verhuizen in 2017? Zoals u van ons gewend bent, plaatsen wij ook in 2017 het nieuwst...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid