facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ViveleDon B.V.

Info

ViveleDon B.V. is opgericht op 1 april 2005

Geschiedenis

Van eenmanszaak op zolder tot een bloeiende B.V. in Papendrecht.

De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe divisies op gezet bij ViveleDon B.V. Door alle bedrijfsdivisies aan elkaar te koppelen zijn we een toonaangevende speler geworden in Nederland op het gebied van creatieve geschenken.



"ViveleDon is gespecialiseerd in de kunst van het geven. Wij hebben voor u altijd een geschenk dat perfect aansluit bij uw relaties, uw evenementen of speciale momenten en wensen.En als dat speciale geschenk nu nog niet bestaat, dan creëren wij het gewoon voor u op maat. Daar zijn we goed in en dat doen we graag.Of u nu op zoek bent naar een bijzonder relatiegeschenk, een prijs die u wilt uitreiken of een speciaal beeldje voor een jubileum, wij staan altijd voor u klaar. Maar ook voor kerstpakketten, wandobjecten of promotionele kleding bent u bij ons aan het juiste adres.Onze grafische afdeling kan uw artwork volledig voor u verzorgen. Bel ons daarom nu direct voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom."
Adres: Rosmolenweg 9b, 3356LK Papendrecht
Telefoonnummer: 078-3604000
Stad: Papendrecht
Route: Rosmolenweg 9b
Postcode: 3356LK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuvastgoed Nuvastgoed 264 meter Wij zijn Nuvastgoed, een creatief communicatiebureau dat zich volledig focust op de v...
Recensies
Laatste weken voor kerst het lumineuze idee om "iets gaafs" te doen voor klanten. Viveledon gebeld en ondanks de drukte is het ze toch gelukt om op tijd alle pakketten te leveren! Viveledon kwam direct met een creatief verrassend idee, communicatie was soepel en je merkt dat ze enorm betrokken zijn bij hun klanten, erg fijn. Het eindresultaat is fantastisch geworden. Absolute aanrader!
Roy denkt supergoed mee, out of the box, en maakt als het even kan het onmogelijke mogelijk!
Goede persoonlijke service bij manchet knopen kopen dank je wel reinder
Fijne partij om mee te werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid