facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A lot of

A lot of

Info

Popkoren l Muziekprojecten

Enthousiast, laagdrempelig, eerlijk en 'ego-loos', zo kan het hele team van 'A lot of...' het beste omschreven worden.

Adres:
Telefoonnummer: +31650990691
Stad: Papendrecht



op zoek naar gerelateerd: Inwoners Papendrecht 2023, Is Papendrecht een stad, Hoeveel inwoners heeft Papendrecht, Gemeente Papendrecht, Inwoners Sliedrecht, Inwoners Alblasserdam, Hoeveel inwoners hebben sneek, Inwoners Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wasko Kinderopvang Wasko Kinderopvang 70 meter Wasko Kinderopvang is al 30 jaar de kinderopvang organisatie van de Alblasserwaard.
De Akkertjes De Akkertjes 492 meter Edwin, Monique en Gwen wonen hier.
Egelopvang Papendrecht Egelopvang Papendrecht 1 km Prima opvang. Auto parkeren is wat lastig. Personeel zet zich heel goed in.
Smyler Smyler 2 km Ze weten als geen ander waar ze het over hebben. SEO is de basis voor vindbaarheid en...
Yarden en Verver Uitvaartzorg Yarden en Verver Uitvaartzorg 3 km Afscheid nemen doe je met je hart. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ook als u...
Nuvastgoed Nuvastgoed 3 km Wij zijn Nuvastgoed, een creatief communicatiebureau dat zich volledig focust op de v...
Recensies
Prima plek..Doen moeite om aan je wensen te voldoen. Ik had speciale dieet wensen.Top
Een fijn hotel; Vriendelijk ontvangst bij de receptie en gaan goed om met de corona maatregelen. Keurige en schone kamer met fijne badkamer. Uitstekend ontbijt en maaltijd op de kamer bezorgd. Prima eigen parkeergelegenheid met fietsenstalling.
Top service top ontbijt... Hygiëne top.... Voor de 2de keer in 2 weken tijd een lang weekend daar verbleven, dus dat zegt genoeg.
Net, schoon hotel. Personeel is erg aardig, behulpzaam en leuk met kids. Kamer was netjes, badkamer wat basic. Klimaatbeheersing te warm o.i. Ontbijt was lekker en overdadig.
In tijden van Corona heeft dit gezellige en gastvrije hotel er alles aan gedaan om de gast in de watten te leggen. Vriendelijk ontvangst met wat lekkers, een persoonlijk briefje op bed, ontbijt op de kamer en tips voor wat te doen in de omgeving. Kortom, een heel fijn hotel!
Super gastvrij! Goede bedden, nette kamers, mooie schone badkamer, absoluut voor herhaling vatbaar! Aanrader!
Prachtige kamers, heel vriendelijk personeel, heerlijk eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid