facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nauta Maritiem

Nauta Maritiem

Info

Onderhoud, stalling en verkoop van boten en motoren

Adres: Hoge Rijndijk 217, 2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: 071-5892606
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Hoge Rijndijk 217
Postcode: 2382 AL



op zoek naar gerelateerd: Nauta Riviera 24, Nauta Riviera 24 te koop, Nauta Cabin te koop, Nauta Spirit, Demo sloep te koop, Nauta Maritiem Thailand, Nauta Spirit 28, Nauta Spirit te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hornbad Hornbad 38 meter Zonder afspraak binnen gewandeld met mijn vrouw en we werden vriendelijk geholpen met...
BCC BCC 544 meter Niets gekocht maar wel geweldig geholpen! Prettig geadviseerd tijdens het oriënteren ...
Eilers Sport Eilers Sport 1 km Ik wordt altijd goed geholpen en het contact vind ik prettig. De leveringen zijn sne...
Recensies
Geen dealerschap waardig, Erg onvriendelijk personeel,als je alleen maar voor een onderdeel komt uit het assortiment yamaha.
Top bedrijf, je wordt heel vriendelijk geholpen, goede informatie, zeer behulpzaam. Ik raad dit familiebedrijf zeker aan.
Mooi familie bedrijf. Ze zijn eerlijk vriendelijk en netjes . Informatief en behulpzaam.
Afgelopen zomer heb ik hier mijn eerste sloep gekocht, ik vind het erg fijn dat hier echt de tijd voor je wordt genomen en dat ze van alle markten thuis zijn qua advies. Daniël en zijn collega’s hebben me enorm goed geholpen en mijn boot lag netjes en blinkend te water op de afgesproken dag. Niets dan lof voor deze mensen:
Super service! In 1 uur nieuw motortje klaargemaakt!!!!
Onze net een jaar oude Yamaha motor stopte er ineens steeds mee bij stationair draaien. Na 2 keer contact met Nauta Maritiem konden we de sloep na t weekend brengen en is de dure reparatie snel en onder garantie verricht. Een dag later konden we de sloep alweer ophalen.
Vandaag mijn boot opgehaald, supergoede service. Alles werd goed uitgelegd en er werd tijd genomen om alles te regelen. Jongens bedankt ben er super blij mee
Ik heb een Primeur 700 gekocht bij Nauta Maritiem. Achteraf zijn er wat zaken geconstateerd die vernieuwd /vervangen moesten worden. Die zijn ook zonder probleem vervangen en in het geheel opgelost. Heren jullie leveren een TOP service die je in deze dagen niet vaak meer tegen komt! Men kan met een gerust hart bij jullie een occasion kopen! Bedankt.
We hebben enkele weken geleden één nieuw sloepje gekocht. Erg vriendelijke mensen familie bedrijfje en goede uitleg gekregen. Had het met mijn vrouw erover, dat ik helemaal vergeten was te vragen om één vlaggenstok houder met losse vlag erbij te leveren, tenslotte een boot zonder vlag vind ik niets, na 50 jaar gevaren te hebben met een zeilboot. Bij oplevering was ik dan ook ontzettend blij, dat ze deze vlaggenstok houder met losse vlag toch gemonteerd/ geleverd hadden Nadat we het sloepje een paar weken hadden, zagen we wat kleine probleempjes, waarvan 3 stuks door de leverancier waren veroorzaakt en 2 kleine dingetjes met/ door afleveren. Nu moet ik wel zeggen dat ik erg kritisch ben, dat komt mede door mijn oude functie bij Defensie. We zijn teruggegaan en hebben dit aangegeven en de puntjes zijn netjes opgelost. Ja ,als je ergens mee zit, dan moet je dat wel aangeven zodat men er wat aan kunnen doen. Rob Deijs
In tegenstelling tot eerdere recensies heb ik Nauta Maritiem helaas anders ervaren. In de veronderstelling een boot te hebben gekocht, vroeg ik de heer Nauta of het nog mogelijk was een proefvaart te maken met de aanwinst. Dit schoot hem direct in het verkeerde keelgat. Hier was geen tijd voor en hoe ik zijn integriteit in twijfel durfde te trekken?! Hij zit immers 50 jaar in het vak en heeft geen zin in “lastige” klanten. Hierop kwam de opmerking dat wat hem betreft de koop ontbonden mocht worden. De kanttekening dat ook de HISWA adviseert om een proefvaart te maken mocht niet baten ondanks dat hij verwijst naar de HISWA-richtlijnen. Als beginnend watersporter had ik gehoopt dat ik bij een HISWA aangesloten bedrijf aan het juiste adres te zijn en dat ik daar geholpen zou worden en/of op een normale wijze te woord zou worden gestaan over de gang van zaken. Echter, de wijze waarop wij te woord zijn gestaan liet ons geen andere keuze om de koop te ontbinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid