facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hornbad

Hornbad

Info

Hornbad Zoeterwoude-Rijndijk verkoopt alle bekende Badkamer- en Sanitairproducten voor scherpe prijzen

Geschiedenis

Van harte welkom op de website van Hornbad.nl, de website met showroom, en uw goedkoopste sanitairwinkel. Hornbad is de winkel op het gebied van sanitair voor alle consumenten die op zoek zijn naar producten voor zijn of haar badkamer over welk gedeelte van sanitair dan. Op onze website kunt u online uw sanitair aankopen, maar wat veel belangrijker is; wij hebben een fysieke showroom waar ons assortiment staat uitgestald. Zo kunt u naast de plaatjes op internet ook de badmeubel, ligbaden, kranen, douche, douchecabine, inloopdouche en alles op het gebied van sanitair bij ons in de showroom komen bekijken. Bij Hornbad kunt u terecht voor diverse types en stijlen wat badkamers en sanitair aan gaat. Hierbij valt te denken valt aan de klassieke uitstraling, de moderne uitstraling maar ook losse onderdelen voor in uw badkamer. Zoals: de luxe whirlpool en de heerlijk verwarmende stoomcabine, prachtige vrijstaande design baden, urinoirs, bidets, regendouches en veel meer. U kunt het allemaal zien in onze showroom en bestellen via onze webshop: www.hornbad.nl. Wij staan in onze showroom klaar op een enthousiaste manier om u te helpen met het uitzoeken van uw nieuwe wastafel, kraan, douchedeur, badmeubel, nisdeur of wat u ook nodig heeft. In onze showroom hebben wij een speciale budget hoek ingericht waar u messcherpe aanbiedingen vindt. Wij voeren merken als; Sanistar, Mocoori, Grohe, HansGrohe, Varono, Duravit, Sanistar, NoCalc® etc.

Naast de totale nieuwe badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor het moderniseren van uw badkamer. Alleen een nieuw toilet, bad of badkamermeubel geeft veelal een totaal andere uitstraling van uw badkamer. Wij staan klaar om u te helpen en met het prachtige totaal assortiment slaagt u altijd bij Hornbad en dat is veelal voordeliger dan u denkt. U vindt onze badkamerzaak centraal gelegen in de Randstad, net voor de Rijneke Boulevard te Zoeterwoude, tussen Leiden, Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Hoofddorp, Voorschoten, Rotterdam, Amsterdam, Zoeterwoude-Rijndijk, Den Haag en Nootdorp.



"Hornbad Zoeterwoude Rijndijk uw specialist op het gebied van Sanitair en Badkamers inclusief montage! U kunt bij ons terecht voor stoomcabines, meubels, baden, tegels. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in mooi 3D tekeningen en ontwerpen."

"Hornbad Zoeterwoude Rijndijk uw specialist op het gebied van Sanitair en Badkamers inclusief montage! U kunt bij ons terecht voor stoomcabines, meubels, baden, tegels. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in mooi 3D tekeningen en ontwerpen."

"Hornbad Zoeterwoude Rijndijk uw specialist op het gebied van sanitair, tegels en badkamers inclusief montage! U kunt bij ons terecht voor stoomcabines, badkamer meubels, baden, tegels en nog veel meer. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in 3D tekeningen ontwerpen."
Adres: Hoge Rijndijk 249, 2382 AM Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: 071-5722304
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Hoge Rijndijk 249
Postcode: 2382 AM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:30 - 17:30
Woensdag: 10:30 - 17:30
Donderdag: 10:30 - 20:00
Vrijdag: 10:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nauta Maritiem Nauta Maritiem 38 meter Geen dealerschap waardig, Erg onvriendelijk personeel,als je alleen maar voor een ond...
BCC BCC 508 meter Niets gekocht maar wel geweldig geholpen! Prettig geadviseerd tijdens het oriënteren ...
Recensies
Zonder afspraak binnen gewandeld met mijn vrouw en we werden vriendelijk geholpen met het kiezen van onze nieuwe badkamer alles duidelijk snel geregeld het fijnste is dat de verkoper ook aan jou zak denkt tijdens de verkoop wat zelde voorkomt ! Wens jullie het beste nogmaals super bedankt ! Keep going
Titel: "Waarde voor je Geld - Een Aanrader voor Iedereen!" Een bezoek aan deze sanitairwinkel was elke cent waard! Met hoogwaardige producten, vriendelijk personeel en redelijke prijzen was het een plezierige ervaring. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar sanitairbenodigdheden.
Wasmeubel en bijpassende kolomkast aangeschaft bij Hornbad, de winkel heeft hele mooie kwalitatieve spullen en vriendelijk personeel. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aankoop zeker een aanrader Toppers !
Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede service en breed aanbod. Geven twee jaar na dato nog vlot en adequaat advies, ook zonder dat hier verkoop tegenover staat.
Prima product douchescherm + deur, goede prijs en uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid