facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCC

BCC
"Welkom bij BCC Zoeterwoude. Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom! Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze. De BCC winkel maakt deel uit van winkelgebied de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk. Wij staan 7 dagen per week klaar om je te helpen met de perfecte electronica oplossing in huis! Ben je op zoek naar een smart home oplossing? In onze winkel kun je dit zelf komen ervaren! Bekijk ook onze overzichtelijk inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. BCC, altijd een oplossing in huis!"
Adres: Hoge Rijndijk 311-B, 2382 AP Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: 020-3348888
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Hoge Rijndijk 311-B
Postcode: 2382 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hornbad Hornbad 508 meter Zonder afspraak binnen gewandeld met mijn vrouw en we werden vriendelijk geholpen met...
Nauta Maritiem Nauta Maritiem 544 meter Geen dealerschap waardig, Erg onvriendelijk personeel,als je alleen maar voor een ond...
Recensies
Niets gekocht maar wel geweldig geholpen! Prettig geadviseerd tijdens het oriënteren op een nieuwe televisie en zelfs een aanbod gekregen wat ik nauwelijks af kon slaan, en zelfs op dat moment werd er geen druk uitgeoefend op ons. Deze hele fijne ervaring zorgt ervoor dat wij zeker terugkomen.
Mooie grote BCC met 2 verdiepingen welke ruim is opgezet. Naast dat je op de eerste verdieping een nieuwe keuken afdeling vindt, is er een ruime keuze uit elektronica en accessoires. Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam. Parkeren kan gratis voor de deur, waardoor deze winkel erg goed bereikbaar is.
Personeel helemaal niet aardig en ook niet geïnteresseerd om klanten te helpen. 2 keer geweest en niemand naar ons aangekomen.30 min wachten .ik raad niet aan. niet tevreden. ik heb naar bemmel en kroon gegaan en daar koelkast vriescombinatie gekocht.
Goed geholpen doof een jonge man die veel info gaf over n nieuwe tv echt top gozer
Zaak prima maar de ervaring van personeel laat te wensen over, tja voor de rest alles aanwezig om te bekijken. Vriendelijke personeel!
Vriendelijk personeel die ook erg behulpzaam zijn. Gewoon simpelweg een top winkel
Zeer slechte klantensevice. Ik heb een bestelling geplaatst in Zoeterwoude en wilde hierin telefonisch een kleine wijziging aanbrengen. Er is geen direct telefoonnummer, dus jee wordt door erbonden met een 020-nummer. Alwaar ik na een zeer lange wachttijd met zeer irritant wachtmuziekje en -reclame een nitwit aan de lijn kreeg, die beloofde het op te lossen, maar dat is uiteraard niet gebeurd. Waarom kan ik niet gewoon even met het betreffende filiaal bellen???
Zeer slechte ervaring. Persoonlijk laptop ongeopend teruggebracht. Zou geld terugkrijgen. Blijkbaar bij verzending laptop verdwenen nu krijg ik mijn geld niet terug! Heb bewijs van retour! Echt ongelooflijk! Nu bezig Consumentenbond, rechtsbijstand etc. in te zetten om mijn geld terug te krijgen. Wat er gebeurt met een product na retourbezorger persoonlijk in de winkel kan NOOIT het terugbetalen aan de consument in de weg staan!!!
Witgoed winkel met gevarieerd aanbod. Soms erg lastig om een verkoper te pakken kunnen krijgen.
Mooie zaak,alles overzichtelijk en je word goed geholpenservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid