facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Murphy's Grill Restaurant

Murphy's Grill Restaurant
"Heerlijk genieten van top kwaliteit steaks van de houtskoolgrill"
Adres: Nieuweweg 75, 4811 LW Breda
Telefoonnummer: +31765328290
Stad: Breda
Route: Nieuweweg 75
Postcode: 4811 LW


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00

Recensies
Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is niet gezellig en er klinisch. Maar...... het eten is erg goed en daar kom je tenslotte voor. De bediening doet haar best maar is niet altijd even efficiënt. Natuurlijk hebben ze murphy's bier. Wij komen terug.
Miss omdat ik er iets anders van verwacht had. Iets gezelliger aangekleed, warmer, viel de sfeer beetje tegen. Het eten was oké. Verhouding prijs kwaliteit vlees krijgt van mij een 5. Mijn man had veel pezen in zijn dure biefstuk. En mijn kipfilet was kurkdroog. Dus voor ruim 100 € voor 2 personen...wil graag goed vlees. Veder voor een keer best te doen.
Gisteren hier geweest met 10 personen, we vierden een verjaardag. Het was een beetje rommelig ontvangst, bediening was erg vriendelijk maar wist niet goed hoe of wat. Het opnemen van de bestellingen verliep moeizaam, ook door de eigenaresse. Er waren nog al wat mis verstanden zullen we maar zeggen. Het eten was prima, heerlijk zelfs. We zullen hier vast nog eens terug naar toe gaan, mss dat het met een kleinere groep beter gaat.
Het vlees was goed. Verder vond ik het matig. Er ging nogal wat fout, het vlees dat mijn man bestelde was op. Toen kregen we ons eten en ik wilde mijn eerste hap nemen, toen kwamen ze zeggen dat dat ons vlees niet was. Mijn man had pepersaus besteld en hij kreeg champignonnensaus. De chocolade mouse was lekker maar het was geen mouse. Er waren op dat moment maar 4 mensen in het restaurant, ben benieuwd hoe dat gaat als het druk is.
Heerlijk gegeten en wat een aardige gastheer! Ik had zelf ossenhaas en wat was deze heerlijk mals. Ook volgens mij vriendin was haar spareribs erg goed wel veelste veel maar deze word keurig op onze vraag ingepakt. Wij komen hier zeker terug!
Opvallend goed vlees voor een redelijke prijs. Vriendelijke bediening. De indeling van het restaurant zou ietsje sfeervoller kunnen maar desalniettemin ziet het er heel netjes uit. Één van mijn favorieten in Breda.
Wij zijn vandaag met vrienden wezen genieten van het uitstekende eten. Onze gasten vonden het ook uitstekend. Bij het buiten komen kwamen wij oude buren tegen die we jaren niet gezien hebben, die wonen daar in een woontoren die heb ben wij gelijk naar jullie gestuurd om uiteten te gaan.vr.gr.
Dit was de tent met de allerbeste biefstukken. De Nieuw Zeelandse Ossenhaas smolt gewoon weg op je tong. Het is voor mij dan ook niet te begrijpen dat ze failliet zijn gegaan. Of mogelijk toch wel. Oosterhout draaide al 11 jaar met alleen maar lof recensies, Breda sinds 2 jaar. Beide onder 1 BV gestoken. Breda wellicht te weinig klandizie, hoge huren, concurrentie en betaald parkeren voor het bezoek. Dus beide onderuit gestruikeld, eeuwig zonde. Heb de nieuwe eigenaar in Oosterhout al gesproken, ben benieuwd of hij het zelfde niveau kan halen. Voor Breda ben ik benieuwd wat er in komt. Maar al met al, zo ontzettend jammer dat dit is gebeurt.
Echt zo lekker gegeten! Vriendelijk personeel en meer dan genoeg opties op de menukaart. Mooi restaurant en echt heerlijk vlees gegeten, erg mals en goed gekruid. Een aanrader!
Erg goed gegeten, prijs/kwaliteitsverhouding was netjes. Fijne sfeer en vriendelijke bediening. De chef kwam aan onze tafel om te vragen of het eten lekker was en dat was het zeker!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Murphy's Grill Restaurant.

Breda steakhouse

openingstijden, locatie, vervoer. Nieuweweg 75 breda argentijns restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Murphy's Grill Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Murphy's Grill Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Murphy's Grill Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Murphy’s Grill Restaurant Murphy’s Grill Restaurant 26 meter Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is n...
Rodeo Breda Rodeo Breda 262 meter Heerlijk eten. Nette en vlotte bediening. Een aanrader
Gauchos Grill Restaurant Breda Gauchos Grill Restaurant Breda 284 meter Eten: Het vlees en daar kom je eigenlijk voor is echt een dikke 10/10!! Onze bijgerec...
Con Fuego Con Fuego 292 meter Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en...
Restaurant Con Fuego Restaurant Con Fuego 313 meter Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en...
Sinjoor Breda bv Sinjoor Breda bv 637 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid