facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gauchos Grill Restaurant Breda

Gauchos Grill Restaurant Breda

Info

Gauchos Grill-Restaurant combineert Brabantse gemoedelijkheid met professionele gastvrijheid. Wij bereiden op uw aanwijzing een malse Argentijnse steak.

Geschiedenis

Onze authentieke Argentijnse formule is in Nederland een begrip. Basis daarvan is onze beroemde steak van mals en vakkundig gegrild Argentijnse rundvlees.
De laatste jaren zijn onze menu’s uitgebreid met smakelijke visgerechten en gegrilde gemarineerde groenten

Gauchos Grill-restaurants bestaat al bijna 40 jaar. Door strikte handhaving van de hoge kwaliteit van ons culinair product en de attente zorg voor onze gasten is een grote reputatie opgebouwd.

Onder geen enkele voorwaarde doen wij concessies aan onze kwalitatieve standaard. Daarom zullen wij ook in toekomst aan uw hoge verwachtingen blijven voldoen.

Adres: Grote Markt 33, 4811XP Breda
Telefoonnummer: 0765224505
Stad: Breda
Route: Grote Markt 33
Postcode: 4811XP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Gauchos menu, Gauchos reserveren, Menu Gauchos aan de Plas, Gauchos Amsterdam menu, Gauchos aan de Maas, Gauchos Rotterdam, Gauchos Rotterdam Centrum, Argentijns restaurant Breda
Recensies
Eten: Het vlees en daar kom je eigenlijk voor is echt een dikke 10/10!! Onze bijgerechten waren oké, niet per se heel bijzonder. Bediening: Super vriendelijk, snel en aandachtig. Ze weten goed wat voor vlees ze op de menukaart hebben staan. Sfeer: Gezellige, ontspannen sfeer. Prijs: Goede prijs voor wat je krijgt. Wc’s: Schoon. Kapstokje aan de deur. Ruimte bij wastafels heeft ook plek om een baby te verschonen met aankleedkussen.
Gisteren hier wezen eten met 3 vriendinnen en lekker buiten gezeten want tja het is best moeilijk om 2 treden op te komen met rolstoel. De mensen van Gauchos hadden wel een plank of iets liggen waardoor ik naar binnen zou komen,maar ik wou het mijn 3 vriendinnen niet aandoen om mij daarop te gaan duwen! Ook bleek de wc helaas niet rolstoel toegankelijk zei 1 vriendin van mij. Het eten was voortreffelijk lekker en ook de service van onze ober was heel erg goed. Vooral ikzelf had 'sjans' met een 'zatte' man die langs Gauchos in de bar zat helaas en die man ging wel erg ver en gelukkig greep de creatieve ober slim in! Mijn dank was groot! Ze hebben een goede allergenen kaart! Er staat letterlijk per gerecht op wat er in zit en ik met mijn gluten-allergie kon veel kiezen! Dus oprecht een aanrader ja,heerlijk getafeld na een musical bezoek in het Chassé theater. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is een plank beschikbaar waardoor je de 2 treden bij binnenkomst kan overbruggen maar het zijn 2 best wel hoge treden dus ik denk dat je best sterk moet zijn of een sterk persoon moet je naar boven duwen. Speciale dieetwensen: Ik heb een glutenvrij dieet helaas en ze hadden een super uitgebreide allergenen lijst waardoor ik kon zien in welk gerecht gluten zaten etc. Er zat in mijn steak tartaar gluten in 1 sausje en dus heb ik het sausje niet bijgenomen. Dus er zijn goede oplossingen!
Iets prijzig, maar de hoofdgerechten zijn het zeker waard. De side dish mushrooms mocht wel wat royaler: je krijgt een spiesje met afwisselend een stukje champion en ui. Frietjes kan je wel makkelijk delen. Comfortabele zitplekken met genoeg ruimte tussen tafels in. Toiletten waren schoon en sfeervol. Personeel wisselde af en er was niemand die het overzicht hield wie er al geholpen was. Het was niet duidelijk wie we waarvoor konden aanspreken en of je aan tafel kon afrekenen. Verder wel een leuke locatie.
Lekker strak gegeten! Was wel meer medium dan medium/rare, maar prima vlees! De zoete aardappel patat was ook heerlijk!Aanbevolen gerechtenBief De Lomo
Allerbeste ossenhaas die ik ooit op heb perfect gebakken mijn vriend had entrecote was ook super !Eten: 5/5
Voor mij de eerste keer. Er kwam een ontzettend vriendelijke mevrouw de verschillende soorten vlees laten zien! Zo wist ik precies welke ik moest nemen. Het personeel is uiterst vrolijk en vriendelijk! De biefstuk had ik medium rare, en was echt ontzettend lekker. Kwaliteit was top, gezellig zitten en het personeel was niet opdringerig. We hebben er 2 uur heerlijk gezeten en gegeten!
Vanavond hier gegeten. Een vriend uit Noorwegen wilde lekkere steak, dus dan wordt het Gauchos. Beiden lekker gegeten. De steaks waren weer geweldig! Het personeel was vriendelijk en begripvol. Mijn vriend wilde fooi geven, maar in Noorwegen werkt dat anders dan hier. Maar dat was allemaal in orde. En de serveerster was erg dankbaar. Terwijl iedereen het dik heeft verdiend! :
Erg duur voor wat je krijgt. Het positieve mijn 400 gram rib-eye was erg lekker. Maar de rest... Stuk zalm van mijn vrouw, zie foto, leek nergens op deel in de pan blijven plakken?. De frieten, echt waar, zijn van lidl diepvries kwaliteit en dan te lang gebakken. Niet dat ze lekker bruin waren maar gewoon te hard. De frieten en salade arriveerden na vragen pas nadat de rib-eye half op was. De zalm was al helemaal op. Dit lag niet aan ons eet tempo... slecht. Wat nog slechter was, ik had gevraagd om mijn salade bij het voorgerecht van mijn vrouw te brengen zodat ik ook iets had. Dit zat dus meer naar het nagerecht. Salade sloeg sowieso nergens op. Ik trof er 1 ! stukje bleekselderij in aan. Of iets was niet goed gemend of dit kwam van een andere salade? Het brood wat je vooraf “krijgt” moet je betalen. Voor een restaurant waar je met moeite onder de 40€ pp blijft is dat echt sneu. Maar goed, allemaal eigen keuze, we werden niet gedwongen om hier te eten. Blijft over dat dit lachwekkend slecht frieten waren voor belachelijk veel geld en de bediening heeel erg slordig was.
Lekker stukje vlees , grootte zelf aan te geven. Van 180 tot 500 grEten: 5/5
Prima restaurant, compliments voor het dagmenu. Ook uitstekende bediening. Zonder meer vijf sterren waard!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Gauchos Grill Restaurant Breda.

Breda steakhouse

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 33 breda argentijns restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Gauchos Grill Restaurant Breda adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Gauchos Grill Restaurant Breda. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Gauchos Grill Restaurant Breda delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Con Fuego Con Fuego 9 meter Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en...
Restaurant Con Fuego Restaurant Con Fuego 29 meter Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en...
Rodeo Breda Rodeo Breda 35 meter Heerlijk eten. Nette en vlotte bediening. Een aanrader
Murphy's Grill Restaurant Murphy's Grill Restaurant 284 meter Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is n...
Murphy’s Grill Restaurant Murphy’s Grill Restaurant 287 meter Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is n...
Sinjoor Breda bv Sinjoor Breda bv 621 meter
Colins Colins 1 km Heerlijk gegeten. Enthousiast ontvangen bij de deur. En later bij ons tafeltje weer m...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid