facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Con Fuego

Con Fuego

Info

Grill Restaurant Con Fuego is gelegen in het gezellige centrum van Breda.
U kunt bij ons terecht voor een drankje, lunch of diner.

Geschiedenis

Ons sfeervol restaurant is gevestigd in het gezellige centrum van Breda. U kunt bij ons terecht om iets te drinken, voor een lunch of tussendoortje of om uitgebreid te tafelen. Grill restaurant Con Fuego in Breda is een prima adres voor een (in)formeel etentje met familie en vrienden.

Ons menu biedt een uitgebreide selectie steaks.
Verleidelijke steaks van Creekstone Farms USDA en het Aberdeen Black Angus ras.
Overige menuopties zijn onder andere verse salades, visgerechten,
vleesgerechten of een vegetarische pasta.

U kunt er zeker van zijn dat door permanente, scherpe kwaliteitsbewaking alleen het allerbeste product onze keuken bereikt.

Op de wijnkaart vindt u wereldwijnen die perfect passen bij onze gerechten.

Heeft u suggesties, opmerkingen of een klacht, laat het ons weten.
Bent u tevreden dan mag u dat gerust verder vertellen hoor!
Geniet ervan!

Chris - Eleni - Vasilios



"Het beste vlees van de wereld eten, zoals smakelijke steaks uit Amerika of Japan? Dan moet je bij Con Fuego zijn. Naast onze menukaart hebben we een wijnkaart waarop meer dan 600 wijnen staan."
Adres: Grote Markt 24 , Breda 4811 XR, NL
Telefoonnummer: 076 870 0179
ln.ogeufnoctnaruatser@ofni
Stad: Breda
Route: Grote Markt 24
Postcode: 4811 XR


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:30
Dinsdag: 11:00-22:30
Woensdag: 11:00-22:30
Donderdag: 11:00-22:30
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: con fuego breda menukaart, rodeo breda, con fuego dessert, steak restaurant breda, grill restaurant breda, tripadvisor con fuego, gauchos breda, steakhouse breda
Recensies
Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en semi-chique uit en nodigt ook uit om er uitgebreid te gaan eten. Als voorgerecht beiden een carpaccio genomen waarover we zeer tevreden waren. Het vlees was zeer dun gesneden, had smaak, er was precies genoeg parmaggio en de soort van croutons waren krokant en luchtig tegelijkertijd. Vreemd genoeg waren ze dan weer niet hard. Wat goed is Tussendoor hebben we eenmaal een wagyu entrecote genomen van een 200 gram die perfect bereid was en geserveerd. De smaak en structuur waren totaal anders dan andere soorten vlees die vaak gegeten worden en geeft dus een andere ervaring. Na de Wagyu beiden een heerlijke ossenhaas gekregen die ook opnieuw perfect was bereid. Het vlees was zeer mals en goed van smaak. Als nagerecht had mijn vrouw de cheesecake en tot onze verbazing was dit ook echt de beste cheesecake die we gegeten hebben. Luchtig, met lekkere 'crunch' en ook romig ijs erbij. Kortom, Con Fuego leverde top kwaliteit. Dit is sowieso voor herhaling vatbaar.
Een paar dagen geleden samen met een ander stel gegeten bij con Fuego. Con Fuego zit op de markt in Breda. Het restaurant is van buiten niet echt een eye catcher maar als je binnenkomt ziet het er erg goed en modern uit. Het personeel is er goed en vriendelijk. De kaart is niet te uitgebreid maar wat ze hebben is erg goed. Met name hun vleesgerechten zijn echt top. De steaks zijn echt top en de steak tartaar is ook echt hele top. Ik had een 400gram besteld maar deze was er helaas niet meer. Gelukkig voor mij kreeg een ik gratis upgrade naar een halve kilo. Mijn vrouw wilde ook nog een toetje en deze was in de vorm van het logo en werd door een medewerker kapotgeslagen. Echt een toprestaurant en een enorme aanrader.
Con Fuego is echt een feestje om heen te gaan. Wat een waanzinnig hoge kwaliteit eten en de wijnkaart is formidabel. Wat ik persoonlijk echt te gek vind is dat ze hier gebruik maken van Coravin. Dat is een manier om met een holle naald en Argon gas een glas wijn uit een fles te halen. Daardoor hoef je niet meteen een fles dure wijn te kopen wat ideaal is als je meerdere "betere" wijnen wilt proeven. Anders ben je toch genoodzaakt om bij huiswijnen te blijven of bij 1 fles als je niet met meerdere wijnliefhebbers bent. Ik kom hier absoluut terug!
Super restaurant. Ik ben met mijn broertje hier gaan eten. Hij had dit restaurant gekozen, omdat hij al had gehoord dat het een goed restaurant was. Goede recensies op internet en ze maken alles waar. In de ochtend kreeg ik een e-mail om onze reservering te herbevestigen. Daarna een e-mail met de melding dat ze te kampen hadden met onderbezetting dus dat het wellicht wat langer kan duren. Wij hebben hier overigens niks van gemerkt. Mooie locatie, we zaten aan het raam en de inrichting is erg mooi. Geholpen door een vriendelijke man die ons goed kon adviseren over het eten. Ik had gelezen dat de steak tartaar erg lekker zou zijn, dus dat heb ik genomen als voorgerecht. Het was voortreffelijk! Mijn broertje had de empanadas, deze waren erg lekker gevuld. Als hoofdgerecht zijn we allebei voor de Ribeye gegaan. Mijn broertje met de chimichurri saus en ik heb op advies de truffel saus genomen. Mals vlees, perfect gebakken en heerlijke saus. Als nagerecht de cheesecake en een kaasplankje. We hebben rode merlot erbij gedronken en een gezellige avond gehad. Wij komen hier zeer zeker nog eens terug, alleen dan wel om de Luma Beef te proeven!
Heerlijk geluncht bij Con Fuego. Vriendelijke en attente bediening. Mooi restaurant. Bij mijn broer was de bovenkant van zijn biefstuk zwart en hij vroeg om een nieuwe. Die kreeg hij ook, maar dat duurde wel 20 min. Dat was jammer. Maar verder echt een aanrader, dit restaurant op de Markt in Breda.
Het eten is heelijk, zowel de burger, biefstuk en spare-ribs. Alleen de portie erg klein, ook vooral brood vooraf = een klein bolletjes voor 7 euro De salade is prima voor 4 pers maar de friet die erbij geserveerd werd was erg weinig voor 4 pers = 1 klein bakje . Verder was de vrouwelijke bediening erg vriendelijk, maar lieten een drietal lekker volop blowen. Niet erg fris die lucht tijdens het eten nog niet te spreken over het volume.De mensen er naast en voor zijn daar voor opgestapt. We vinden het niet erg om wat extra te betalen , maar deze keer was gezien het totale plaatje de verhouding ver te zoeken. Voor ons geen Con fuego meer.
Tijdens een warme zomerdag, samen met mijn vrouw gaan eten bij Con Fuego. Leuk terras en binnen in het restaurant een leuke en aangeklede sfeer. Na gegroet te zijn door een zeer vriendelijke serveerster die naar ons idee heel veel zin had in haar werk, bestelde wij ons drinken. We namen de Espresso Martini en The Hurricane als cocktail en bestelde de lunch, Carpaccio en de Club Sandwich. Hetwas 28 graden en heel warm op ons plekje in de zon. Ik had al met mijn vrouw omgewisseld van plek wat werd opgemerkt door het personeel. Zij deden ons een andere plek in de shaduw aanbieden om te verplaatsen. Hartstikke fijn! Het eten was goed, het personeel was zeer vriendelijk. Ik zou hier zeker nog een keer terug gaan om een keer te dineren. Een aanrader voor iedereen!
Heerlijk geluncht bij Con Fuego. De binnenkant van het restaurant heeft een chique gevoel en gaf ons een Las Vegas uitstraling. Onze broodjes carpaccio smaakte zeer goed en hadden een goede prijs kwaliteit verhouding. Er was voldoende vriendelijk personeel aanwezig om iedereen gastvrij te bedienen. Wij komen zeker nog een keer terug om te genieten van meer gerechten van de kaart!
Super lekker uit eten geweest, lekkere carpaccio, goed stuk vlees 500gr ribeye en een verrassend nagerecht wat je met een hamer kappot moet meppen
Heerlijk gegeten hier en goed bediend. Mooie vlees gerechten, goed klaar gemaakt en gewoon goed op smaak. Mooie wijnkaart ook.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Con Fuego.

Breda diner

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Markt 24 breda barbecue kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Con Fuego adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Con Fuego. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Con Fuego delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gauchos Grill Restaurant Breda Gauchos Grill Restaurant Breda 9 meter Eten: Het vlees en daar kom je eigenlijk voor is echt een dikke 10/10!! Onze bijgerec...
Restaurant Con Fuego Restaurant Con Fuego 21 meter Een gezellige tafel voor 2 gekregen bij Con Fuego. Het restaurant ziet er gezellig en...
Rodeo Breda Rodeo Breda 43 meter Heerlijk eten. Nette en vlotte bediening. Een aanrader
Murphy's Grill Restaurant Murphy's Grill Restaurant 292 meter Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is n...
Murphy’s Grill Restaurant Murphy’s Grill Restaurant 296 meter Het is erg lastig te bepalen welke uitstraling dit restaurant wil voorstaan. Het is n...
Sinjoor Breda bv Sinjoor Breda bv 624 meter
Rosé Rosé 2 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid