facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mr. Stacks

Mr. Stacks
"Bubble Tea & Vegan Pancakes"
Adres: Govert Flinckstraat 122 , Amsterdam 1072 ME, NL
Telefoonnummer: 020 773 1709
Stad: Amsterdam
Route: Govert Flinckstraat 122
Postcode: 1072 ME


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00

Recensies
Het is een klein, knus tentje in de Pijp, wat leuk ingericht is en goede muziek draait. De staf is vriendelijk en spreekt alleen Engels. Het eten is wel oké - het is vooral ontworpen om er goed uit te zien, en de smaak is redelijk. Ik had zelf een Dutch Apple Pie stack: de pannenkoeken zelf waren héél dik en hadden niet heel veel smaak, maar met alle toppings appel, kaneel, slagroom en meer was het geheel best lekker. Mijn partner had een English Breakfast stack, en vond die enigszins tegenvallen. Plantaardige scrambled egg die naar haar idee smakeloos was, en een paar plakken nep bacon en vegan worstjes die wel te doen waren - naast twee pannenkoeken. We hadden allebei een thee - een boba en een ijsthee - die heel lekker waren! Het is dus een sfeervol tentje met eten dat wel goed is en vooral goed op de foto staat. We moesten wel binnen 40 minuten wachten om binnen te komen op een zondagochtend - dit drukte de pret wel een beetje. Vegetarische menuopties: Alles is plantaardig.
- Service is verschrikkelijk langzaam. Pancake kwam na 1 uur... En niet alleen bij mij, maar iedereen in de cafe wachtte minimaal 1 uur voor een pancake. Toen ik ernaar vroeg zeiden ze dat de pancake's 1 voor 1 werden gemaakt. Dus? Hoe kan het bakken van een pancake zo lang duren? En de koffie kwam 20 minuten na mijn bestelling. Waardoor ik eerst mijn koffie moest opdrinken en na 40 minuten pas mijn pancake kon eten. - Ze accepteren geen nieuwe klanten na 15:00 uur, omdat ze sluiten om 16:00 uur. Wat ik ook best raar vind voor een cafe in Amsterdam Pijp, waar er zo veel mensen zijn. Vegetarische menuopties: Vegan eten en drinken Speciale dieetwensen: Vegan eten en drinken
Even moeten wachten in de rij op zondagmiddag en de service was niet zo snel maar wel heerlijk gegetenEten: 5/5
De pannenkoeken zijn lekker, maar voor mij een beetje te zoet. Drankje was prima. @mrstacks Thankyou for the offer, I will surely come back
Gewoon oke pancakes. We kwamen mrstacks per toeval tegen en besloten erheen te gaan. Prima zaak, aardig personeel, maar ik vond de pancakes echt gemiddeld. Ik ken het aanbod in Amsterdam en omgeving niet zo goed qua american pancakes, maar ik vind Arzu’s in Rotterdam en Stackz in Antwerpen vele malen beter qua pannenkoeken en mogelijkheden. Al met al leuk om een keer te zijn en heel aardig personeel!
- Vandaag gereserveerd voor 2 maar we kwamen aan met 3, deden ze niet moeilijk over zolang ze onze gegevens konden noteren ivm Corona, er was gelukkig ook genoeg ruimte om met zijn drieën te eten - geweldige werknemers - menu kaart werd door de serveerder helemaal uitgelegd, top! - doordat we iemand hadden die jarig was, hebben ze nog op de kosten van ze zaak een taartje geserveerd met een kaarsje uit zich zelf - verder nog op de kosten van de zaak meerdere malen uit zich zelf ook water geserveerd met ijsklontjes - de eigenaar althans dat vermoed ik kwam ook af en toe een grapje maken Misschien was de service zo onwijs goed doordat ze meer tijd hebben voor een klant het is nu rustig ivm Corona . Het eten echter is zo onwijs lekker ik had de vegan bbq chicken pancake dat ik zelfs met de slechtste service ooit hier vaker zou terugkomen, dus echt een aanrader!
Super veel vegan opties. Goed formaat porties. Momenteel nog nergens beter american pancakes gehad dan hier. Ook de nitro chai was heel chill. Zelf mis ik nog wat frisdrankjes/ pure thee ipv infusions maar voor de pancakes kom ik zeker terug! De protein chocolate was super chill!
Bubble tea was ronduit smerig, maar de hartige pannekoeken zijn ongelofelijk bizar lekker. Wij hadden de Taco & bbq chickin pancakes. Wij komen sowieso terug, zonder bubble tea deze keer!
Goed vegan breakfast/lunch concept, eten is ook daadwerkelijk erg lekker. Alleen jammer dat het allemaal vrij lang duurt, personeel spreekt ook alleen Engels..
Mijn vriendin zei, hier MOETEN we naartoe alles op het menu is vegan dus waren wij zeer benieuwd Eenmaal aangekomen werden wij vriendelijk ontvangen we hebben eerst de taco’s besteld maar wat een afknapper zo flauw en een zoete pannenkoek gecombineerd met hartige ingrediënten is niet de ideale combi wat mij betreft. Daarna een zoet gerecht besteld nou het ziet er allemaal geweldig uit maar de smaaksensaties bleven helaas uit, een droge massa van pannenkoeken deeg, echt jammer maar de bediening was super attent en heel aardig!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mr. Stacks.

Amsterdam pannenkoeken

openingstijden, locatie, vervoer. Govert Flinckstraat 122 amsterdam koffie en thee kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mr. Stacks adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mr. Stacks. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mr. Stacks delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Starbucks Starbucks 96 meter
Bagels & Beans Bagels & Beans 100 meter
Bubble Tea Supply Bubble Tea Supply 128 meter
Bakken met Passie Bakken met Passie 131 meter
Cosy Coffee Bar Cosy Coffee Bar 170 meter
Brazuca Coffee Brazuca Coffee 178 meter
Café de Bieb Café de Bieb 179 meter
Annie's Foodstore Annie's Foodstore 179 meter
Coffeecompany Coffeecompany 205 meter
Casa Foodstore Casa Foodstore 220 meter
De Peperbol De Peperbol 250 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid