facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosy Coffee Bar

Cosy Coffee Bar

Info

Heerlijke koffies en lekkere (gluten-, lactose-, en geraffineerde suikervrije) taartjes van Oh My Pie! Of kies voor ons All Day Breakfast of All Day Brunch

Geschiedenis

everyday . 9-5 . coffee . breakfast . sweets . lunch . terrace . juices . de Pijp . Amsterdam .

Producten

koffies, juices, ontbijtjes, brunch, lunch en zoetigheden: taarten van Oh My Pie! Vrij van gluten, lactose en geraffineerde suikers. Daarnaast ook nog vegan friendly!

Adres: Eerste van der Helststraat 66 , Amsterdam 1072 NZ, NL
Telefoonnummer: 020 379 5002
ln.madretsmaysoc@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Eerste van der Helststraat 66
Postcode: 1072 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 09:00-17:00

Recensies
Ik kwam hier vandaag koffie drinken met een vriendin van mij, omdat ik weet dat ze hier lekkere koffie kunnen maken! Maar wat er vandaag gebeurde heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer graag terug kom. Ik bestelde een cappuccino met havermelk wat zij normaal gesproken erg lekker kunnen maken, met mooie dik schuim, niet van die rare bubbels, maar gewoon hoe een goede cappuccino eruit hoort te zien. Nu kregen wij vandaag onze cappuccino's met havermelk, waarbij het in het ene kopje leek alsof er met bellenblaas over de koffie was gegaan, en het andere kopje had geeneens schuim. Na enig overleg tussen mij en mijn vriendin besloten we toch naar de barista te gaan en er iets van te zeggen, want wij kwamen voor een lekker bakje koffie zoals wij die van de tent gewenst zijn, maar waren erg teleurgesteld met wat zij ons voorschotelde. Het antwoord van de barista was: "Hier kunnen wij niks aan doen, want we hebben andere havermelk en die schuimt niet goed". Dus wij kregen onze kopjes "mislukte cappuccino's" terug, en mochten deze zo opdrinken. Ik vind dit echt niet kunnen. We betaalden ruim 8 euro voor twee cappuccino's, dan moet de koffie ook gewoon goed zijn. Als je een nieuw soort havermelk hebt die jullie niet kunnen schuimen, dan hoor je dat aan ons te vertellen voordat wij dit bestellen, want als wij een cappuccino bestellen willen wij een mooie en dikke laag schuim op onze koffie. Kunnen jullie dat niet bieden met deze nieuwe havermelk, dan moeten jullie ons de kans geven om of een andere melk te kiezen of het verlies te nemen van slechte schuim. Daarnaast, als wij een melding geven dat wij altijd goede koffie van jullie zijn gewend en dat dit echt zonde is van onze geld, horen jullie een nieuwe koffie aan te bieden en sorry te zeggen dat jullie ons niet hadden ingelicht dat de havermelk anders schuimt dan normaal. Ik werk zelf ook in een koffie zaak en ken de omgangsvormen met klanten en ik vond dit echt niet kunnen dat jullie ons een mislukt bakje koffie laten drinken, omdat de melk niet schuimbaar is.
Prima koffie! De cortado is ook erg lekker. Verschillende kranten en een gastvrije bediening. Aanrader. Edit: bijna vergeten... hun gebak ziet er ook geweldig uit. Laatst een croisant taart.. ik geloof dat ze het zelf maken.
Super leuke plek voor een lekker broodje of goede koffie! Personeel heel vriendelijk en sfeer is ontspannen. Een echte aanrader!
Heerlijke koffie en een gezellige sfeer. Bediening is uiterst vriendelijk, zeker een aanrader dus!
Wat een fijn plekje is dit toch! Dol op de homemade Kombucha én de overheerlijke gezonde taartjes. Aanrader!
Glutenfree! Ik had keuze uit 4 gebakjes, heerlijk glutenvrij.
Een fijne, ontspannen plek om even te ontsnappen aan de drukte met een taartje en een goede koffie!
Pinonly. Snap dat je daar op wil sturen. Maar contant weigeren is gewoon belachelijk.
Lekkere gezonde taartjes en een leuke sfeer
Heerlijke coffee
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cosy Coffee Bar.

Amsterdam koffie en thee

openingstijden, locatie, vervoer. Eerste van der Helststraat 66 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cosy Coffee Bar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cosy Coffee Bar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cosy Coffee Bar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Peperbol De Peperbol 90 meter
Mr. Stacks Mr. Stacks 170 meter
Starbucks Starbucks 190 meter
Bubble Tea Supply Bubble Tea Supply 191 meter
Lunchroom Hannibal Lunchroom Hannibal 206 meter
Bagels & Beans Bagels & Beans 223 meter
Coffeecompany Coffeecompany 252 meter
Brazuca Coffee Brazuca Coffee 261 meter
Bakken met Passie Bakken met Passie 291 meter
Café de Bieb Café de Bieb 304 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid