facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini WOK

Mini WOK
"Mini Wok-Asian Cuisine Fresh-Fast-Healthy"
Adres: Stationsplein 3 , Den Haag 2515 BT, NL
Telefoonnummer: 070 388 7770
Stad: Den Haag
Route: Stationsplein 3
Postcode: 2515 BT


Openingstijden

Maandag: 12:00-23:00
Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 14:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: Wok To Go Thuisbezorgd, Xian Den Haag, Wok To Go Den Haag, Halal Wok Den Haag, Mini wokpan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lung Fung Lung Fung 13 meter Heel leuk tentje. Mijn collega's en ik komen hier bijna wekelijks om eten af te halen...
Moksi Moksi 786 meter Al jaren kom ik daar, via het werk, en een aanrader voor iedereen! Mee naar huis neme...
Moksi Moksi 788 meter Ik kom hier al 20+ jaar. Lekker eten, enorme porties en supervriendelijke mensen. Mok...
Fat Kee Fat Kee 831 meter Reserveren aan de telefoon ging moeizaam en de vrouw was onbeleefd, maar ik denk dat ...
Full Moon Express Full Moon Express 859 meter Eten zag er niet uit. Rijst was koud geen vlees op de kip. Was erg teleurgesteld, lee...
8tea5 The Hague 8tea5 The Hague 955 meter Het is heel klein en er zijn twee krukken om te zitten, maar dat is niet zo erg. Ik v...
Umami Umami 1 km Wij hebben hier heerlijk gegeten, mooie gerechten met verassende smaken. Een bijpasse...
Hanting Cuisine Hanting Cuisine 1 km Smaakt zo goed als het er uit ziet, fantastisch!
Wox Wox 1 km Absoluut het beste restaurant van Nederland. Wij komen er al jaren en nergens is de k...
Shabu Shabu Shabu Shabu 1 km Erg lekker gegeten. Sushi van uitstekende kwaliteit maar helaas waren de gefrituurde ...
De Chinese Muur De Chinese Muur 2 km Prima buffetten. Vers bereid. Goede service. Betaalbare prijzen. 5 personen met drank...
Tay-Wah Tay-Wah 3 km Beste prijs/kwaliteit verhouding Chinees Surinaams eten. Hele grote porties en je kri...
De Gouden Wok De Gouden Wok 3 km Redelijk all-you-can-eat restaurant. Het restaurant is enorm, zeer geschikt voor grot...
Didong Didong 3 km Als je ECHT Indisch thuis wilt eten stel hier je rijsttafel samen, warm ze thuis in d...
Naga Thai Naga Thai 4 km Heerlijk gegeten, ruime porties, lekkere authentieke smaak. Vriendelijke bediening en...
Lee's Garden Lee's Garden 4 km Net eten wezen halen,ossenhaas zat een rare smaak aan en de saté stokjes waren hard, ...
Yami Yami Yami Yami 5 km
Recensies
Heel klein tentje met een paar tafeltjes, het eten is lekker en goedkoop. Verwacht geen haute cuisine, maar er is wel veel keuze, je krijgt genoeg en betaalt niet de hoofdprijs. Elke dag geopend en ook nog eens tot 23:00 's avonds, wat echt super fijn is. Wij gaan hier regelmatig heen voor een snelle hap. De lychee bubble tea zonder melk is een aanrader!
Één keer geweest, maar dat was dan ook de laatste keer. Mensen in de keuken bedekken hun haren niet. Bediening lijkt totaal niet blij te zijn om mij als klant in de winkel te hebben. Maar het eten was echt niet te doen. Het vlees was compleet doorbakken tot een taai en droog gebeuren. De nasi lijkt ook wel te zijn gefrituurd.
Heb hier bubble tea gehaald. De werkwijze verschrikkelijk, door het feit dat je de keuken kan zien zag ik hoe ze aan het werk waren. Mijn drinken twv 5,- heb ik weggegooid door de misselijkheid van hun werkwijze. Toen ze achter mijn drinken aan het klaarmaken waren dronk die vrouw uit mijn drinken om te proeven of het goed was en deed dezelfde lepel weer in de drinken en proefde het nogmaals. Ik had hem genomen met melk milk shake normaal koop ik altijd hetzelfde ergens anders en gebruiken ze echte melk wat ze hier doen is koffiepoeder melk gebruiken. Ga hier nooit meer heen, had er zoveel trek in en durfde ik het niet eens te drinken door hun vieze walgelijke werkwijze.
Niet bestellen! Na 1 uur bestelling geannuleerd. Jullie moeten gewoon van een brug springen!
Gewoon lekker eten voor een goed prijsje. Had beef met bami en groente voor 5,90. Enige wat enigzins tegenviel was de saus, ik koos voor hete saus, maar het leek erg verdund/waterig waardoor het niet echt door de groente en bami heen was. Verder prima.
Niet tevreden over de miniwok. Het was één vette hap en niet erg smakelijk. Daarnaast zijn respectvolle omgangsnormen nagenoeg niet aanwezig. Een hallo of bedankt zit er niet in bij deze lui.
Ze weten altijd precies wat ik kom bestellen, maar dat zegt meer over mij dan over hen. Goede porties bij de wok en ook de peking eend is een aanrader. Guan tong saus is mijn persoonlijke favoriet, de hete saus is echt killing . Hij moet wel andere niet voorgegaarde kip nemen, maar dat heb ik m zelf ook al eens verteld.
Grote porties als je daar eet. Goede kwaliteit prijs verhouding. Hete saus beef met eiernoodles aanrader. Vriendelijk personeel. Sfeer is er alleen wat minder soms dus je moet er echt voor het eten komen.
We waren genoodzaakt om hier te eten op nieuwsjaardag 2018. Normaliter eten we altijd bij Lung Fung waar het eten zalig is. Maar het eten bij Mini Wok was zeer slecht. Rundvlees smaakte niet naar rundvlees, kipfilet smaakte niet naar kipfilet. Groente was te hard gekookt. Dus geen aanrader voor mensen die echt willen genieten van echt eten. Wij gaan hier in iedergeval nooit meer eten.
Een heel klein, simpel doch doeltreffend wok restaurant, waar je heerlijke wolkmaaltijden tegen een schappelijk prijs kan eten. Altijd gul met de porties en je hoeft nooit om extra kip hoeft te vragen. De dame achter de kassa is zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid