facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 8tea5 The Hague

8tea5 The Hague
Adres: Passage 77 , Den Haag 2511 AE, NL
Telefoonnummer: 070 750 3799
Stad: Den Haag
Route: Passage 77
Postcode: 2511 AE



op zoek naar gerelateerd: 8tea5 Rotterdam, 8tea5 vacatures, Bubble tea Den Haag, 8tea5 Zoetermeer, 8tea5 galaxy, 8tea5 Antwerpen, Knokke bubble tea, Boba tea vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Simon Lévelt Simon Lévelt 176 meter
Dunkin Donuts Dunkin Donuts 182 meter
Urban Café Urban Café 275 meter 04-01-2023: Kom hier al jaren, memory lane... Producten gewoon goed, fijne atmosfeer,...
Betjeman & Barton Betjeman & Barton 932 meter
Mini WOK Mini WOK 955 meter Heel klein tentje met een paar tafeltjes, het eten is lekker en goedkoop. Verwacht ge...
eef eef 2 km
Kali Tengah Kali Tengah 2 km Heeft mooie thee, chocolade en duurzame producten. Wat ik fijn vind is dat je jouw ei...
W'IJS W'IJS 2 km Heerlijk gegeten, veel keus op de kaart. Het 12 uurtje is een aanrader: soep, rauwkos...
De Lorenzo De Lorenzo 3 km Het was super lekker. Lieve bediening en snel en ijs is vers gemaakt. Passie vrucht i...
Casa DI Bella Casa DI Bella 3 km Goede pizza’s! Bediening ook prima. We bestellen en komen graag bij dit restaurant. E...
Maxcafe scheveningen Maxcafe scheveningen 4 km leuk zeker voor gitaarliefhebbers
Nog een bakkie? Nog een bakkie? 4 km Een leuk retro ingerichte zaak in de Stevinstraat. Zeer vriendelijk personeel die voo...
Kasserie de Ock Kasserie de Ock 7 km Heel druk en daardoor moet je wat lang wachten op je eten en met een beetje zon wordt...
Recensies
Het is heel klein en er zijn twee krukken om te zitten, maar dat is niet zo erg. Ik vond het vreemd dat het zo rustig was en alsnog kreeg je geen aandacht van het personeel. Bestellen via het scherm en wachten tot je naam werd gezegd. Duurde 5 minuten en er was niemand voor ons. De bubbletea was wel ontzettend lekker, alleen de service en sfeer niet zo.
Ten eerste was het personeel nogal onvriendelijk, ze kijken je arrogant aan wanneer je je bestelling komt ophalen maar praten wel de hele tijd met elkaar in plaats van te werken. Ten tweede had ik een medium dirty matcha latte wat het formaat had wat normale bubble tea zaken een small noemen. Ten derde smaakte het gewoon naar koud water met ijs? Ik proefde nergens een tint van brown sugar of matcha überhaupt. Nooit meer heen!
Bestellen ging bij beide bestellingen mis. Vriend en kreeg ze toch is allergisch voor bubbels en gingen ze gewoon overschenken. Echt heel raar hoe er hier om wordt gegaan.
Je moest via een bestelling bestellen, en ik trof iemand die werd ingewekt. Geeft niets dat je dan wat langer moet wachten. Je kunt dan zelfs zien hoe het gemaakt wordt. Maar de bubble tea zelf was niet zo lekker.
Recentelijk in Taiwan geweest waar er vergelijkbare plekken zijn. In Nederlands is het een redelijk nieuw concept. En heel erg geslaagd ik zal het vaker bezoeken. Opnieuw gewaardeerd. Mijn vaste plek en beter dan de concurrenten. Een idee is misschien om het ook thuis te laten bezorgen, zeker handig in deze tijden.
Hier kwam ik altijd regelmatig. Daarom had ik ook eens de nieuwe locatie in Den Haag uitgeprobeerd. Daar stond een erg onvriendelijk meisje en de bubbel tea was voor het eerst gewoon vies. Vandaag toch maar terug naar deze geweest. Stond dit meisje dus hier. Geprobeerd met het elektronische scherm te bestellen. Dit lukte niet de prijzen leken ineens veel hoger. Na lang vragen kwam ze dan eindelijk helpen. Verteld ze me ineens dat ik altijd een andere prijs heb betaald dan dat het eigenlijk is en dat het bord ook niet klopt. Ik kom hier al zeker 4 jaar. Dit ging dus echt niet gebeuren. Na mijn bubbel tea bij de gewone kassa af herkent te hebben.. liet ik er 1 vallen doordat ik mijn handen vol had. Maar verwacht van haar echt geen hulp hoor. Geprobeerd het een beetje op te ruimen. Maar ze doet gewoon stof je er niet staat. Thuis de bubbel tea gedronken die nog wel heel was. Ik heb voor het eerst mij bubbel tea weggegooid. Altijd een fijne gezellige plek geweest met heerlijke bubbel tea maar ik ben bang dat ik hier niet meer te zien ben.
De allerlekkerste bubbletea. De basis van het concept is de beroemde thee uit Korea. Echter heeft 8tea5 dit met een twist op zo'n creatieve en heerlijke manier eigen gemaakt. En daarom komen wij hier inmiddels al weer jaren. Er is een grote keuze uit speciale theesmaken en uit melkthee smaken. Daarnaast zijn de toppings in de vorm van de bubbels zo lekker van smaak dat het een ware sensatie is. En dat is nog niet alles, er zijn ook nog hele speciale combinaties speciaal tropisch voor de zomer of combinaties die lijken op een cocktail zoals de mojito watermeloen. Of kruidig winters voor op koude dagen. Maar er is meer denk aan warme bubbletea en bubblecoffee. Maar wat je smaak ook is het is zeker goed te combineren met een dagje winkelen in Den Haag.
De bubble tea hier is echt onsmakelijk. De eerste keer dat wij gingen hadden we geen suiker in de thee. Werd ook overigens niet gevraagd. Wij gaven het nog een tweede kans een paar weken erna, maar toen ook echt hele vieze thee gehad. De thee is ook totaal niet romig, maar heel waterig en niets vergeleken met echte Hong Kong milk tea. Dit is zeker geen aanrader als je in Den Haag bent.
Het liefst gaf ik nul sterren, de matcha smaakt naar kabeljauw. De mojito is 0 graden kelvin. En iedereens naam was verkeerd geschreven. Hopelijk komt Rob Geus snel langs.
Slechtste bubble tea in Nederland! 3x langs geweest, de ene keer was de tapioca te hard en zijn ze gierig met de tapioca. Een ander keer was mijn bubble tea erg smaakloos. En de laatste keer had ik een warm drankje besteld kreeg ik een koude mee, ben ik er mee terug gegaan, reageerde de medewerker geirriteerd. Zo ga je dus niet met klanten om voor een 5 euro drankje! Nooit meer bubble tea bij 8tea5 voor mij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid