facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meneer Nieges

Meneer Nieges

Info

Meneer Nieges is een heerlijk zaakje waar je op elk tijdstip heerlijk kan eten, lekker kan drinken en altijd een klein beetje mag komen dansen!

Geschiedenis

Dag knappe mevrouwtjes en nog knappere meneertjes,

Mijn naam is Meneer Nieges, aangenaam.

Ik ben ongelooflijk dol op belachelijk lekker eten. Kwaliteit boven kwantiteit, zei mijn vader altijd. En ik dus ook. Verder is iedereen altijd bizar welkom bij mij. Je moet alleen wel een beetje op zoek zijn naar gezelligheid. Dit mag in de vorm van een drankje of een hapje maar ik ben ook wel gek op een beetje dansen. Of het nou 's ochtends of 's avonds is, of soms zelfs 's nachts, ik vind eigenlijk alles wel gezellig.

Voor de rest ben ik van mening dat heel lekker eten en drinken absoluut niet duur hoeft te zijn, dus daar boffen jullie ook mee.

Joejoe!
Meneer Nieges



"Café Restaurant Nieges is de plek waar je van alle bistro klassiekers kan genieten terwijl je wegdroomt met uitzicht over het IJ!"
Adres: Westerdoksdijk 40 , Amsterdam 1013 AE, NL
Telefoonnummer: 020 215 9482
ln.segeinreenem@tnemeneve
Stad: Amsterdam
Route: Westerdoksdijk 40
Postcode: 1013 AE


Openingstijden

Maandag: 11:00-01:00
Dinsdag: 11:00-01:00
Woensdag: 11:00-01:00
Donderdag: 11:00-01:00
Vrijdag: 11:00-03:00
Zaterdag: 11:00-03:00
Zondag: 11:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: meneer nieges koningsdag, westerdok amsterdam restaurant, westerdoksdijk 40, nevy restaurant amsterdam, meneer neige amsterdam, meneer niegers, meneer nieges instagram, nieges wikipedia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gouden Reael De Gouden Reael 197 meter De smaakcombinatie's waren super, maar daar zijn service en prijs niet mee in balans....
Wolf Wolf 471 meter Zeer goed restaurant! De fijne bediening, open keuken en speciale plek maken dit een ...
Pikoteo Pikoteo 551 meter Leuk zonnig terras, aardige bediening en verrassende tapas. De Pimenton viel ons een ...
Tavenu Tavenu 664 meter
Moon Moon 758 meter Pride op dit restaurant vanwege het warm welkom, vriendelijkheid, en uitstekende keuk...
Supperclub Cruise Supperclub Cruise 814 meter Rip off! 5 gangen diner, jaja. Voor €75 krijg je 2 rolletjes sushi, 2 stukjes dim sum...
Eethuis Wendy's Eethuis Wendy's 820 meter
Baut Baut 858 meter BAUT is eten, drinken, muziek & cultuur.
Daalder Daalder 888 meter Start met 4 kleine hapjes om de smaak op te warmen. Daar na komt op een goed maar vlo...
Brasserie van Noordt Brasserie van Noordt 898 meter Vertaald door Google Typisch Hollandse Brasserie, gelegen in de prachtige Amsterdamse...
De Pont De Pont 905 meter Van de IJ-pont Buikslotermeer gaan er meestal drie veren op en neer. Dus lang wachten...
Mr. Sister Mr. Sister 906 meter Al een langere tijd niet zo slecht gegeten. Een kipdijspies, wat kun je daar nu aan v...
Noordwest Noordwest 1 km Superlekker eten. Op elkaar afgestemde smaken met een bijpassende wijn. Dit laatste i...
Boca's Boca's 1 km Lekker geluncht. Relaxte sfeer. Prima prijzen. De diverse lunch gerechten zijn van g...
De Silveren Spiegel De Silveren Spiegel 1 km Echt verassend goed! Omdat de locatie in Amsterdam in eerste instantie wellicht wat t...
Café Modern Café Modern 1 km Ok, verwacht geen Holiday inn. Zeer verouderd, redelijk primitief. Maar heerlijk bed...
Recensies
Spontaan binnen gelopen , vriendelijk ontvangst. Goede en ervaren bediening. Vrolijke sfeer en op aanraden alle 3 dagvis gegeten. Was verrukkelijk. Ook steak tartaar en oesters vooraf. Heerlijk! Wat een verrassing dit restaurant en zeker een aanrader! Prijs past zeker bij kwaliteit eten en gastvrijheid en sfeer!
Restaurant Meneer Nieges was in mijn ogen altijd een beetje een grand cafe met dito hapjes. Inmiddels en niet veel mensen weten dat draagt het vol trots terecht de naam Restaurant. Het eten is boven verwachting goed en de bediening zorgzaam, lief en snel en en en spreek Nederlands haha. We hebben een heerlijk avond gehad op deze top plek en fantastisch gegeten :
Fijne plek om neer te strijken. Vriendelijke service. Zeer goede vegetarische opties buiten de kaart om. Prijzen zijn heel redelijk. Reserveringskosten van 10 euro p.p. had ik nog niet eerder meegemaakt.
Helaas een slechte ervaring. We hadden gereserveerd voor het kerstmenu 4 gangen. Ons drinken kwam pas 45 minuten na aankomst. De 1e gang kwam pas na anderhalf uur. De service was amateuristisch. Het eten was het geld niet waard sommige gerechten leken kant en klaar eten van de supermarkt. Ze hadden het heel druk en waren onderbezet dus ik hoop dat het geen representatieve avond was voor ze.
Niet geheel tevreden over de cote du boeuf. Behoorlijke prijs voor zo'n 'klein' stukje vlees. Gin & Tonic was meer ijs dan Gin & Tonic....... Ik snap dat restaurateurs het zwaar hebben , maar dit is niet de juiste manier om aan klant binding te doen. Meer soort van rip-off.
Moeilijk. Het eten was wel lekker. De wijn ook. Vriendelijke mensen, maar..... Wat duurde alles lang! 45 min voor drankje en dan nog eens 40 m8n voor gerecht kwam. Chaotisch gebeuren, veel verschillende obers. Voor veel verbetering vatbaar op dat gebied.
Een leuke locatie aan het water bij het Ij met uitzicht over het water. Makreel en zalm waren uitstekend en de bediening zeer vriendelijk.
Hadden gereserveerd voor diner om 19:00 uur. Echter om 13:15 werd er gebeld dat de keuken 18:00 sluit. We waren met een leuk gezelschap, kwamen ook mensen van buiten de stad. Dus het was niet zo maar mogelijk eerder te dineren. Er kon eventueel misschien iets geregeld worden maar daar hadden wij geen behoefte aan we voelden ons niet meer welkom. Tijdens het reserveren leek het alsof het vol zat want je kon alleen maar reserveren voor een hoge tafel. Al met al een zeer bijzondere gang van zaken.
Leuke sfeervolle tent, best wel chique maar zeker niet formeel. Erg lekker gegeten en zeer vriendelijke bediening.
Een avondje uit met een groep van 25 met het verplichte menu/drank afname en semi private afhuur van een open zij ruimte van het restaurant. De avond was heel gezellig, maar de service iets te traag en het eten veels te weinig en de patatjes serveren, ruim voordat het vlees/vis op tafel komt is ook niet heel handig! Dus nog het een en ander moeten bij bestellen, beetje jammer. Leuke locatie voor een borrel, maar absoluut niet met een grote groep om te eten. Dan zijn er echt vele betere locaties in de stad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid