facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maison Van Engelen

Info

Maison van Engelen is een delicatessenzaak waar kaas, tapas, salades, noten, bonbons, belegde broodjes en kado artikelen worden verkocht.

Adres: Lokerenpassage 112-114 , 's-Hertogenbosch 5235 KS, NL
Telefoonnummer: 073 642 6398
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Lokerenpassage 112-114
Postcode: 5235 KS


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erkeland Luxe Bakkerij Erkeland Luxe Bakkerij 1 km Verkoopster had geen kennis van zaken . Zeer onvriendelijk ,,kom er nooir meer .
Bakkerij Royal Bakkerij Royal 4 km Leuk, Lekker en Leerzaam! We zijn ons personeelsuitje begonnen met een Bossche Bollen...
Jan de Groot Jan de Groot 4 km Alle Bossche bollen zijn van Jan, dus wij naar Jan. Een giga rij, maar als er groen l...
De Broodspecialist De Broodspecialist 4 km Voor de 2e keer heel droog brood en droge zachte bolletjes. De smaak van het brood is...
Bakkerij Korengoud Echte Bakker Bakkerij Korengoud Echte Bakker 4 km Fijne winkel en fijn personeel. Ik haal er graag mijn brood of een tussendoortje.
Robbies Cafe Robbies Cafe 4 km Zelfs om 12 uur nog een lekker ontbijtje gekregen, vriendelijke bediening dit is ok.
Gier Bakkerij LEO Gier Bakkerij LEO 4 km De aardbeienvlaai is een echt aanrader fantastische bodem en slagroom en aardbeien
Recensies
Heel gezellig ontvangst en echt super lekkere kaas. En nog veel meer zalige dingen om van te genieten. We gaan nog alles uitproberen. Tot nu toe is het zeker weten Bourgondisch genieten. Dank jullie wel voor jullie vriendelijkheid.
Ik snap al deze positieve recensies niet… Vorige week heb ik hier kaas gehaald. Zag er na een dag in de koelkast meer groen dan geel uit. En dat voor jong belegen.
Goede kaas, heerlijke bonbons, voor ons geen andere kaaswinkel. Uitstekende producten, goed advies. Alleen jammer dat Piggy.eu mails stuurt dat je iets kunt afhalen, terwijl de winkel van niets weet!!
De zaak zag er van binnen goed uit. Ik had de tosti brie&honing besteld helaas het geld zeker niet waard. Ik ga voortaan ergens anders heen voor mijn broodjes!!
Super goede broodjes en tosti's, zeker aan te raden! Vriendelijk personeel en een ruime keuze aan producten
Heerlijke goed belegde broodjes. Groot assortiment! Veel exclusieve delicatesse. Vriendelijk en behulpzame werknemers.
Alles is daar zo lekker dat ik daar graag kom en personeel zijn daar ook zo vriendelijk
Altijd zeer vriendelijk en hele goede service.
Lekkere kazen en goede service
Altijd de lekkerste broodjes van Den Bosch! Ook genoeg keus aan andere dingen zoals kaas, salades, chocolade, nootjes enzovoorts. Het team wat er werkt is ook altijd vrolijk, behulpzaam en vriendelijk! Ik raad het zeker bij iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid