facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan de Groot

Jan de Groot

Info

Banketbakkerij Jan de Groot, dé specialist in echte Bosschebollen



"Banketbakkerij Jan de Groot. Specialiteiten: de Bossche Bol, de Bossche Kus en natuurlijk de enige echte Bosschebol likeur"
Adres: Stationsweg 24 , 's-Hertogenbosch 5211 TW, NL
Telefoonnummer: 073 613 3830
ln.nellobehcssob@lekniw
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Stationsweg 24
Postcode: 5211 TW


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: jan de groot wiki, hoeveel bossche bollen verkoopt jan de groot per dag, jan de groot bezorgen, bossche bollen jan de groot waar te koop, jan de groot openingstijden, bossche bol jan de groot prijs, bossche bollen jan de groot jumbo, jan de groot glutenvrij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Royal Bakkerij Royal 239 meter Leuk, Lekker en Leerzaam! We zijn ons personeelsuitje begonnen met een Bossche Bollen...
De Broodspecialist De Broodspecialist 796 meter Voor de 2e keer heel droog brood en droge zachte bolletjes. De smaak van het brood is...
Bakkerij Korengoud Echte Bakker Bakkerij Korengoud Echte Bakker 940 meter Fijne winkel en fijn personeel. Ik haal er graag mijn brood of een tussendoortje.
Gier Bakkerij LEO Gier Bakkerij LEO 2 km De aardbeienvlaai is een echt aanrader fantastische bodem en slagroom en aardbeien
Maison Van Engelen Maison Van Engelen 4 km Heel gezellig ontvangst en echt super lekkere kaas. En nog veel meer zalige dingen om...
Erkeland Luxe Bakkerij Erkeland Luxe Bakkerij 5 km Verkoopster had geen kennis van zaken . Zeer onvriendelijk ,,kom er nooir meer .
Recensies
Alle Bossche bollen zijn van Jan, dus wij naar Jan. Een giga rij, maar als er groen licht brand bij de deur, is er binnen plek en krijg je er nog een koffie bij. Beter! Ongelofelijk hoeveel bollen er door gaan in zo’n korte tijd. Het lijkt voor Brabo’s wel een eerste levensbehoefte! De bol is groots, ruikt vers en hapt heerlijk weg overigens!
De echte Bossche Bol haal je hier. Ongeëvenaard lekker!! Als je dan toch in Den Bosch bent zou ik zeker even de moeite nemen. Ook al staat er een rij tot buiten: het is het wachten meer dan waard!
Voor de Bossche-Bol langs geweest. Goed te bereiken met auto wij kwamen buiten de regio. Je staat even in de rij buiten, dit was wel ons eerste keer. Opzicht is de rij lang maar qua wachttijd duurt het niet lang. Eenmaal binnen voel je je wel een beetje gehaast, je hebt niet de tijd om even als nieuweling het tot je nemen van de producten, want ze hebben niet alleen bossche bollen. Ik lees in meerdere reviews over de vriendelijkheid en kwaliteit hierover kan ik nog niks zeggen. De bollen waren lekker, maar die van AH zijn niet slechter:
De lekkerste gebakjes staan hier in de vitrine! Het water loopt je in de mond alleen al als je er naar kijkt! Hier een bossche bol gegeten...zalig. drukke zaak. Vriendelijk personeel! Betaald parkeren is mogelijk om de hoek.
De enige echte Bossche bol is natuurlijk van Jan de Groot. Deze chocoladebol is zó bekend in de wijde omgeving dat er in het weekend vaak lange rijen buiten staan. Veel mensen weten misschien niet dat de Bossche bollen van Jan de Groot in meerdere horeca gelegenheden in Den Bosch te koop zijn waar het vaak minder druk is dan bij Jan de Groot zelf. Er is hier ook de mogelijkheid om te lunchen ipv alleen afhalen.
Als we in den Bosch zijn altijd ff de lekkerste bollen halen bij Jan de Groot
Heerlijke Bosche Bollen, super vriendelijke bediening, en een mooie zaak op top locatie! Alleen zeer Slechte koffie! De Cappuccino was een melkbak met koffie smaakje. Doodzonde dat ze dat durven te serveren naast al dat lekkere gebak. Hopelijk schaffen ze snel andere koffie machines aan!
Voor de echte en lekkerste Bossche Bollen moet je natuurlijk hier zijn. Je kunt ze ter plaatse eten maar ook meenemen voor thuis. Staat er een rij voor de deur voor het meenemen wacht dan gewoon even want het gaat sneller dan je denkt.
De lunch was heerlijk, ging wel wat fout bij de tosti waardoor we langer op een nieuwe moesten wachten, nou is dat niet erg, maar die tosti was echt niet gesmolten. Jammer. De serveerster, wauw, nog nooit zo'n slechte meegemaakt, wat een chagrijnige vrouw. Tafeltje naast ons zeiden het ook, maar schijnt altijd zo te zijn, why oh why.. M'n dochter van 3 die niet veel lust kwa drinken mocht niet d'r eigen beker op tafel, want hun hebben ook wel limo, aldus de serveerster.. Wat ze ook niet lust.. Nog nooit meegemaakt. Maar de Bosch bol is de beste van NL! Echt lekker. We hebben er dus ook 30 meegenomen voor de verjaardag thuis, dus dat er dan zo'n serveerster zo lelijk loopt te doen is jammer want je besteed wel over de €135..
Heerlijk koffie gedronken met top Bosche bol! Vriendelijke bediening, ging lekker vlot. Eindelijk toch eens bij de echte bakker van de bollen geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid