facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Broodspecialist

De Broodspecialist

Info

Vanuit een van de mooiste winkelpanden in het centrum van 's-Hertogenbosch verkopen wij onze ambachtelijk gebakken broden. Vers gebakken met alleen natuurlijke en biologische ingrediënten.

Geschiedenis

Ons assortiment bestaat uit ruim 45 soorten volkorenbrood, 5 soorten spelt en 21 soorten zuurdesembrood. Daarnaast hebben wij een aantal vruchten-broden van witmeel met een variatie aan vullingen.

De ingrediënten die wij gebruiken worden continue gecontroleerd op kwaliteit. Het brood dat wij bakken is altijd zonder toegevoegde vetten en suikers.

Onze werkwijze is conventioneel. Zo krijgen onze degen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. En dat vindt u terug in de smaak en kwaliteit van onze broden.



"Vanuit een van de mooiste winkelpanden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch verkopen wij onze ambachtelijk gebakken broden. In de bakkerij, die achter de winkel ligt, bakken we deze dagelijks vers. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. Onze werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het verschil in kwaliteit en smaak proeft u gegarandeerd.Uitgebreid assortimentOns assortiment bestaat uit 40 soorten volkorenbrood, 21 soorten zuurdesembrood en 6 soorten speltbrood. Ook voor biologisch brood, witbrood, tarwebrood en kleine broodjes kunt u bij ons terecht. Naast onze eigen broden verkopen wij verschillende lokale specialiteiten."
Adres: Hinthamerstraat 89 , 's-Hertogenbosch 5211 MG, NL
Telefoonnummer: 073 613 4481
ln.tsilaicepsdoorbed@negarv
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hinthamerstraat 89
Postcode: 5211 MG


Openingstijden

Dinsdag: 08:00-17:30
Woensdag: 08:00-17:30
Donderdag: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-17:30
Zaterdag: 07:30-16:00


op zoek naar gerelateerd: bakker hinthamerstraat den bosch, bakkerij den bosch centrum, bossche koekwaus kopen, bakker korengoud hinthamerstraat, koekwaus koek, bakker den bosch zondag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Korengoud Echte Bakker Bakkerij Korengoud Echte Bakker 144 meter Fijne winkel en fijn personeel. Ik haal er graag mijn brood of een tussendoortje.
Bakkerij Royal Bakkerij Royal 563 meter Leuk, Lekker en Leerzaam! We zijn ons personeelsuitje begonnen met een Bossche Bollen...
Jan de Groot Jan de Groot 796 meter Alle Bossche bollen zijn van Jan, dus wij naar Jan. Een giga rij, maar als er groen l...
Gier Bakkerij LEO Gier Bakkerij LEO 3 km De aardbeienvlaai is een echt aanrader fantastische bodem en slagroom en aardbeien
Maison Van Engelen Maison Van Engelen 4 km Heel gezellig ontvangst en echt super lekkere kaas. En nog veel meer zalige dingen om...
Erkeland Luxe Bakkerij Erkeland Luxe Bakkerij 5 km Verkoopster had geen kennis van zaken . Zeer onvriendelijk ,,kom er nooir meer .
Recensies
Voor de 2e keer heel droog brood en droge zachte bolletjes. De smaak van het brood is ook niet lekker. Teleurgesteld. Mijn vriend en ik gaan daar niet meer naar toe.
Authentieke inrichting van de bakkerij met fraaie tegeltableau's.
Erg goede kleine bakkerij met heerlijk volkoren vloer en desembrood en erg vriendelijke bediening. Het brood is top qua smaak. Wel zijn de broden best klein voor de prijs die je ervoor betaalt.
Kwaliteit van de producten is top, zowel brood als koek. Prijs-kwaliteit-verhouding kan wel beter: veel kleine baksels tegen flinke prijzen.
Vriendelijke personeel, betaalbare prijzen. De haverkoeken zijn enorme aanraders. Ideaal als maaltijd tijdens het lezen of studeren in de bibliotheek ertegenover
Mooie ouderwetse broodwinkel. Alleen dat er maar 2 mensen tegelijk binnen.mogen is een beetje overdreven.
Super bakkerij met veel speciale broden, ook voor mensen met een intolerantie. En deskundig, vriendelijk personeel met een goede dosis humor
Kom je in 's-Hertogenbosch, denk je ik scoor twee warme worstenbroodjes, zegt de bediening dat duurt 3 minuten. Géén probleem dacht ik zo vervolgens na nog géén minuut haalt ze de worstenbroodjes uit de oven is de gehele binnenkant nog bevroren. Noemt zich specialist! Laat maar als iets simpels als het opwarmen van twee worstenbroodje al niet lukt.
Klein en authentiek winkel. Het ziet eruit net als vroeger,maar met lekker en vele soorten brood.
Hier weten ze precies wat ze verkopen. Heerlijk en gezond brood zonder toevoegingen. Vragen worden vakkundig beantwoord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid