facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumidee BV

Lumidee BV

Info

Lumidee is al 25 jaar de specialist in zakelijke headsets en telecommunicatie.

Geschiedenis

Lumidee BV is een in Vught gevestigde organisatie en is opgericht in 1993. Sinds de oprichting heeft Lumidee BV gekozen voor de levering van uitsluitend A merken.

Lumidee is de ideale partner als het gaat om een gevarieerd aanbod van professionele communicatiemiddelen zoals headsets, telefoons, portofoon accessoires etc. Vanwege ons onafhankelijk en uitgebreid assortiment worden we ook gezien als een belangrijke partner voor veel bedrijven in de wereld van radio- en telecommunicatie.

Met zo’n ruim assortiment aan communicatiemiddelen en bijbehorende service is Lumidee de grootste, merkonafhankelijke leverancier van professionele oplossingen in Europa. U wordt objectief geadviseerd op basis van uw behoefte en niet op basis van een product. Ook houden we u op de hoogte van ontwikkelingen op zowel markt- als productgebied.

Onze klantenkring bestaat uit vele trouwe klanten uiteenlopend van telecom dealers tot verzekeringsmaatschappijen, van facilitaire callcenters tot vliegtuigmaatschappijen, van politiekorpsen tot ministeries en zelfs internationale banken.

Lumidee gelooft in langdurige relaties met klanten en leveranciers. Verschillende producenten hebben hun relatie met Lumidee dan ook willen onderstrepen met een referentie. De referenties van o.a. Plantronics, GNNetcom, Sennheiser en Imtradex treft u onder het Referenties.

Het feit dat klanten en leveranciers tevreden zijn over Lumidee is voor ons niet voldoende. Wij streven continue naar een hoger service level voor onze klanten. Hiervoor vragen wij onze klanten regelmatig naar hun mening en u kunt deze ook online invullen. Op deze manier proberen wij ons service level elke keer weer op een hoger niveau te krijgen.



"Middels onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis in headsets, portofonie en telecom ontzorgen en verbinden wij de zakelijke markt.Onze ProductenBetrouwbaar en veilig een headset kopen bij de specialist met ruim 25 jaar ervaring. ​Al sinds 1993 levert Lumidee professionele headsets en portofoons aan de bedrijfswereld van Europa. Wij mogen met trots enkele van de grootste telefooncentrales als onze klanten rekenen."
Adres:
Telefoonnummer: +31 73 624 0375
Stad: Vught


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:15
Dinsdag: 08:30 - 17:15
Woensdag: 08:30 - 17:15
Donderdag: 08:30 - 17:15
Vrijdag: 08:30 - 17:15


op zoek naar gerelateerd: Lumidee shop, Lumidee Cedeño, Lumidee net worth
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SmartPhone-Point SmartPhone-Point 197 meter Snel gemaakt, aardig persoon. Alleen beetje slecht dat monteer kosten niet in vervang...
Speeddrones Speeddrones 703 meter Mega goede service bij speedrones. Bestellingen worden snel geleverd. En als er keer ...
Electro World Hamers Electro World Hamers 1 km Nu zoveel járen, een nieuwe tv en soundbar aangeschaft. Keurig en vakkundig geholpen ...
EP:Van Bavel EP:Van Bavel 1 km Het is niet de eerste keer dat wij bij EP van Bavel Marcel kopen. Hij doet de dingen ...
Recensies
Discrimineren chronisch zieke!! Baas doet er niets aan
Er bestaan nog bedrijven die weten wat service is ! super goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid