facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speeddrones

Speeddrones

Info

Wil jij altijd al kunnen vliegen? Met speeddrones kan het!

Geschiedenis

The fastest racing drones



"De snelste drones van Nederland. Alles over, met en voor drones. Drone onderdelen tekoop via de webshop van Speeddrones. Drones op maat voor iedere situatie en locatie.Reparaties van standaard drones en handgemaakte drones. Van DJI tot Eachine, laat maar komen, we kennen ze allemaal!Speeddrones geeft ook advies aan opleiders en bied eventueel vlieglessen op maat voor jouw doel.De 3D printers staan geen dag stil, Speeddrones heeft een super voordelige 3D print service."
Adres: Jan van Amstelstraat 71, 5262CP Vught
Telefoonnummer: 073-6895812
Stad: Vught
Route: Jan van Amstelstraat 71
Postcode: 5262CP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Drone winkel amsterdam, Race drone voor beginners, RTF FPV Drone Kit, Cinewhoop RTF, Best race drone 2021, Drone starter Kit, Build FPV drone 2021, Bnf DJI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lumidee BV Lumidee BV 703 meter Discrimineren chronisch zieke!! Baas doet er niets aan
Recensies
Mega goede service bij speedrones. Bestellingen worden snel geleverd. En als er keer keer iets is : Bart maakt altijd tijd en geeft goed en deskundig advies. Aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de service van Bart. Garantie is ook echt garantie bij Speeddrones zo zelf ook echt meegemaakt #TOP!!! Tevens zijn drones ook zeer netjes gebouwd en neemt daar ook echt de tijd voor. Deze Shen heeft hij voor mij gebouwd en is tot nu toe ook echt wel mijn favorite drone om mee te vliegen. En tot slot wil toch ook nog even kwijt dat ik zijn label service top vind. Label uitprinten, op het doosje plakken en klaar ermee. Kan zo naar het postkantoor, en vaak de zelfde week alweer terug.
Prima prijzen en goede klantvriendelijkheid en service. Na mijn aankoop van een RTF Squirt bleek er nog iets gedaan te moeten worden aan de receiver zodat deze kon koppelen met mijn X9D+ Access. Dit is snel en netjes opgelost. Zeker een aanrader om hier je aankopen te doen.
Bart van SpeedDrones is een super vriendelijke snel tot beschikbare vakman, levert snel top producten met een super service!
Top vent!! De enige winkel die ik heb kunnen vinden waar je gewoon langs kan gaan voor je spulletjes, luistert en helpt je heel goed, neemt de tijd voor je en is in mijn ervaring altijd goed bereikbaar als je ergens tegen aan loopt. 5 sterren!!
De service van Bart is echt heel goed. Drones zijn super stevig en niet te duur voor de kwaliteit. Als je ergens hulp bij nodig hebt kan je altijd vragen en als er iets kapot is word het altijd goed gemaakt. Echt een top bedrijf.
Deze winkel is een absolute aanrader. Hele goede service en reageerde op al mijn mails. Zat te klieren met een drone die ik niet gekocht heb bij speeddrones en ben toch goed geholpen door speeddrones. Als je een drone koopt is goede service en after sales echt belangrijk ben ik achtergekomen. Bij speeddrones weet je dat je goed zit. De speeddragon vliegt top!
Speeddrones zorgt voor een fijne drone ervaring. Als beginnend droner had ik weinig kennis en geduldig legde Bart mij dingen uit en informeerde mij vrijblijvend. Na aanschaf worden de eerste twee keer je drone ook nog eens kosteloos gerepareerd ex onderdelen wat super fijn is. Want als je begint kan je ook leren van een werkende complete drone en daarbij heb je de expertise van Speeddrones achter je en voelt de stap binnen FPVdrone land wat toegangelijker! Owja er is een goede prijs verhouding. Hij is de voordeligste, dan wel degene met de beste klantenservice.
Goede en snelle levering van mijn Mambo controller met extra module
Super service en advies altijd van Bart, thanks maat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid