facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP:Van Bavel

EP:Van Bavel

Info

EP: biedt oplossingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Thuis, onderweg of in de winkel.

Geschiedenis

EP:
Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. EP: maakt het voor u een stuk makkelijker door voor u al een keuze te maken. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij uw EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zelfstandige ondernemers
Doordat al onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, staan wij garant voor uw tevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Door het vakmanschap en de hoge kwaliteitsstandaard van de EP:Ondernemer, bent u altijd verzekerd van een goed advies een oplossing die in uw leven past.

Volg ons ook via:
Twitter: www.twitter.com/epwinkel
Pinterest: www.pinterest.com/epnederland

Adres: Marktveld 1, 5261 EA Vught
Telefoonnummer: 073 656 40 75
Stad: Vught
Route: Marktveld 1
Postcode: 5261 EA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Vught, EP nl, EP:Tol IJmuiden actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Electro World Hamers Electro World Hamers 132 meter Nu zoveel járen, een nieuwe tv en soundbar aangeschaft. Keurig en vakkundig geholpen ...
Lumidee BV Lumidee BV 1 km Discrimineren chronisch zieke!! Baas doet er niets aan
Recensies
Het is niet de eerste keer dat wij bij EP van Bavel Marcel kopen. Hij doet de dingen waar andere leveranciers het tegenwoordig af laten weten. Marcel neemt de tijd voor je. Hij geeft een gedegen advies. Verzorgt de installatie naar volle tevredenheid. Marcel neemt tijd voor zijn klanten. De volgende keer gaan we weer naar EP van Bavel in Vught. Aanrader!!
Al verschillende apparaten bij EP van Bavel gekocht. Het is dan misschien een paar euro duurder dan online maar daarvoor krijg je ook een eerlijk advies over de apparaten en wordt er service geleverd doordat het apparaat niet alleen achter de voordeur wordt neergezet maar dat het apparaat wordt aangesloten en dat je er ook nog uitleg bij krijgt. Inmiddels zijn alle huishoudelijke apparaten en keuken apparaten door EP van Bavel geleverd. Dat komt niet door een lucky schot maar doordat SERVICE met hoofdletters wordt geschreven daarom blijven wij ook terug komen.
Mijn vrouw en ik zijn daar al vele jaren klant, heb er nooit aan gedacht om een review te plaatsen, maar beter laat dan nooit...dik tevreden met deze zaak. Onlangs nog een DAB radio gekocht die helaas niet goed werkte bij ons in de winkel, wellicht hebben we teveel beton en staal in ons dak zitten, wie zal het zeggen? ze hebben een dag de radio zelf uitgetest in eigen zaak en van wat ik begrijp deed de radio het op een bepaalde plek bij hen in de winkel wel en op een andere plek ook weer niet, maar zoiets ligt natuurlijk niet aan de winkel, kan ook goed aan de dekking liggen van DAB. Hoe dan ook we kregen keurig geld ons geld terug en zullen in de toekomst zeker bij hen gaan kijken en kopen als we wat nodig hebben.
Onlangs een nieuwe tv gekocht bij E.P van Bavel in Vught. Erg tevreden over de service en alles wordt netjes aangesloten. Ook verpakkingsmateriaal wordt netjes mee retour genomen. Ook wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen. En mochten er later nog wat vragen zijn dan kan je altijd bellen. Kortom super service. Hier kan je met een gerust hart je spullen kopen. Ook de reparatieservice is uitstekend hier.
Fijne winkel heb het laatste jaar alle aperatuur vervangen Alles bij van Van Bavel gekocht fijne en goede service Dat alleen is de moeite waard om bij Van Bavel te kopen erg vertrouwd Een echte aanrader Top
De wasmachine trilt en is niet stabiel. gekocht Van Bavel gekocht. Van Bavel komt langs en zegt niets aan de hand Maar de wasmachine loopt naar voeren Deed er droge was is. Zei dat ik het niet goed deed en schreeuwde zelfs. Nooit meer van Bavel
Fantastische service. Vriendelijk en tegen heel schappelijke prijzen: "Marcel, hartelijk dank voor je inzet en goed advies". Volgende keer kopen we weer bij jou! Groet, Xavier.
De discman die ik gekocht heb, doet het niet dus terug naar de winkel EP Vught binnenkort. Apparaat werkt, lag toch aan de cd.
Heel erg tevreden, super service! Bedankt Marcel !
professioneel bedrijf met veel ervaring, ik ben erg goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid