facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LogoBorduurstudio

LogoBorduurstudio

Info

LogoBorduurstudio: Bedrijfskleding Borduren en Bedrukken. Poloshirts, Softshell Jassen, Fleece, Badjassen, Handdoeken, Overhemden/Blouses Caps/Petjes

Geschiedenis

Borduren op Kleding: Poloshirts, Softshell Jassen, Handdoeken, Badjassen, Horeca Kleding: Schorten en S;loven, Koksbuis, Mutsen/Beanies, Petjes, Snapbacks, Overhemden, Blouses, Borduren (en bedrukken) bij LogoBorduurstudio, online bestellen bedrijfskleding in webshop, borduren van Logo, Naam of Tekst op Kleding



"Werkkleding Borduren: poloshirts, Softshell jassen, geborduurde badges, t-shirts bedrukken 3-1000 stuks binnen 3-5 dagen in huis."
Adres: Venturistraat 2 G, 6718 XW Ede
Telefoonnummer: 06 42613263
Stad: Ede
Route: Venturistraat 2 G
Postcode: 6718 XW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bedrijfskleding van Huigenbos Bedrijfskleding van Huigenbos 2 km Mooi bedrijf, en aardige mensen, maar afspraken nakomen lukt niet erg, als je daar vo...
Het Borduurvlindertje Het Borduurvlindertje 3 km Fijne webshop, handdoeken waren er snel en waren zelfs al leuk ingepakt!
Texstar Benelux Texstar Benelux 4 km DURABLE WEAR FOR STRONG PERFORMANCE ! . . . . Workwear Restyle is die totaal leveran...
SRSLY. SRSLY. 4 km
Flowmotive Flowmotive 4 km Flowmotive helpt inspirerende bedrijven en organisaties door middel van fieldmarketin...
Bezoek_Ede Bezoek_Ede 5 km Groot dorp met bijna alles wat ze ook in de stad hebben.
Recensies
Een vest voor ons sportteam besteld in verschillende maten om te passen. Vest was prima en kleur mooi. Helaas bleek het verschil in de maatvoering zo groot dat we er van af wilden zien. Maar toen gaven ze aan dat het niet retour mocht. Ze leveren normaal niet aan particulieren, wat overigens niet duidelijk vermeld staat op de site. En omdat het product rechtstreeks van de leverancier kwam kon het niet terug gestuurd. Ze zouden nog wel navraag doen, maar nu bijna 4 weken later niets meer gehoord….. communicatie is erg kort door de bocht, weinig service te bekennen. Zitten nu met 3 vesten waar we niets mee doen!
Goede ervaring met dit bedrijf. Omdat ik zelf druk was heb ik hun vrij gelaten in een ontwerp. We hebben de kleding wel eerst gepast. Via de mail kregen we een voorbeeld van het borduursel en daar heb ik een kleine aanpassing op gedaan. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat .. de basic polo's zijn dikke prima en de soft Shell jassen zitten super lekker.
Snel geregeld, top service.
100% waar en niks verzonnen, dit bedrijf is amateuristisch in levering en service. Had 2 shirts als samples besteld, bij tekst kunnen ze helaas geen voorbeeld tonen en dat heb ik geweten, de tekst was enorm klein en totaal onleesbaar. De kleurencombinatie was niet goed, het zilvergrijs was dof, maar ze zeggen u heeft het zo besteld en dus krijgt u het zo, het zijn geen professionals die even meedenken met de klant van is dit wel leesbaar, zeker omdat het om sponsornamen gaat. Dan mailen ze nog we kijken naar een oplossing en het wordt een week stil, tot hun site om een review vraagt, en daarna zeggen ze we gaan lekker op vakantie! Oh en die review op hun site waarom ze vroegen, moet eerst door een beheerder goedgekeurd worden, ik ben benieuwd of ze dit durven te plaatsen. Gelukkig was dit maar een sample van 2 hemden, bij 45 was de ramp niet te overzien geweest, dat gaan we door professionals laten maken!
Meedenken en hele fijne hulp voor al je vragen
Helaas niet tevreden met het resultaat van 1 van de 2 hoodies die ik heb besteld. Door een oneven aantal letters hebben ze hem asymmetrisch geborduurd. Ondanks een aangeleverd voorbeeld. Na dit gemeld te hebben per mail, werd er doodleuk gezegd dan moet je maar een andere tekst met even letters kiezen omdat er op de rits niet geborduurd kan worden. Meedenken door bijv. voor te stellen de middelste letter te scheiden door de rits, kwam niet in hun op. De kleur en kwaliteit van de tekst was goed. Maar klantgerichtheid en service is hier ver te zoeken. Dus advies: Verder zoeken.
Enorm spijt zaken te hebben gedaan met dit bedrijf. Heeft een groot deel van de bestelling verprutst en neemt helaas geen enkele verantwoordelijkheid. Helaas hebben we vooruit betaald en zijn nu genoodzaakt juridische stappen te ondernemen. Advies: sla dit bedrijf over!
Uitstekend bedrijf! Recensies hier onder kunnen wij ons zeker niet in vinden.... Deze mensen verzinnen gewoon wat! Vriendelijk geholpen aan de telefoon, mooie bedrijfskleding, borduurwerk top en goede kwaliteit. Beveel dit bedrijf aan iedereen aan, met super snelle levering!
Super service, ook geen probleem om wat kleine aanpassingen te doen! Ook erg snel en goede communicatie!
Zeer onvriendelijk door de telefoon en zeer gehaast. Dus maar een ander bedrijf zoeken die wel interesse heeft in werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid