facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flowmotive

Flowmotive

Info

Flowmotive helpt inspirerende bedrijven en organisaties door middel van fieldmarketing met het werven van afspraken, donateurs, abonnees of leden.

Geschiedenis

WHY
Omdat we willen werken aan een duurzame, eerlijke, hoopvolle wereld. Nederland kent verschillende organisaties die alles op alles zetten om thema’s als gerechtigheid, duurzaamheid en armoede aan te pakken. Deze organisaties willen we krachtiger maken.

HOW
Wij zetten onze talenten op het gebied van fieldmarketing in en trainen jonge professionals op marketing- en salesvaardigheden. Met een enthousiast team van wervers ondernemen we actie.

WHAT
Wij gaan als ambassadeurs de straat op om ons geluid te laten horen en mensen zowel mentaal als financieel te verbinden aan organisaties. Maar ook organisaties die met vrijwilligers het wervingsbeleid vormgeven, helpen we door het geven van training en advies.

Voor meer informatie betreffende onze werkzaamheden kunt u bellen en/of mailen naar 0642715383 | [email protected]

Adres: Bovenbuurtweg 27, 6717 XA Ede
Stad: Ede
Route: Bovenbuurtweg 27
Postcode: 6717 XA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SRSLY. SRSLY. 624 meter
Bezoek_Ede Bezoek_Ede 856 meter Groot dorp met bijna alles wat ze ook in de stad hebben.
LogoBorduurstudio LogoBorduurstudio 4 km Een vest voor ons sportteam besteld in verschillende maten om te passen. Vest was pri...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid