facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Borduurvlindertje

Het Borduurvlindertje

Info

De Borduurstudio te Ede, voor al het borduren en bedrukken van uw gepersonaliseerde cadeaus. www.borduurvlindertje.nl

Geschiedenis

Het Borduurvlindertje borduurt en bedrukt alles naar wens. Wij kunnen veel cadeautjes een zeer persoonlijk accent geven door er een gewenste afbeelding en/of naam op te borduren of te drukken. Voor kraamcadeaus, huwelijkscadeaus, en cadeaus voor allerlei gelegenheden. Verder kunnen wij al uw bedrijfskleding borduren met uw logo en ook voor geborduurde of bedrukte relatiegeschenken bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Adres: Brederhorst 23, 6714KA Ede
Telefoonnummer: 0318-637406
Stad: Ede
Route: Brederhorst 23
Postcode: 6714KA



op zoek naar gerelateerd: Naam handdoek borduren, Borduren baby naam, Kraamcadeau handdoek met naam, Naam geborduurd, Kraamcadeau met naam geborduurd, Handdoek met naam goedkoop, Geborduurde handdoeken, Zelf kraamcadeau borduren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Bellestein Primera Bellestein 476 meter Een van de medewerkers zat de hele tijd een collega uit te foeteren dat ze halverwege...
Cynnie's Home-Shop Cynnie's Home-Shop 954 meter Webshop met allround spullen
Hippe Tante Hippe Tante 2 km Dat je in de ochtend binnenloopt, een paar schoenen uitzoekt en de verkoopster zegt &...
Flowerfeldt Flowerfeldt 2 km prachtige vazen en bloempotten !! goede service en snelle levering
Creatiefbijkim Creatiefbijkim 3 km Super behandeling gehad lieve schoonheidsspecialiste die haar vak goed uitvoert
Joepie Joepie 3 km Leuke gifts/cadeau's om weg te geven. Je kan het zo gek maken als je wilt. Voor baby'...
LogoBorduurstudio LogoBorduurstudio 3 km Een vest voor ons sportteam besteld in verschillende maten om te passen. Vest was pri...
Chocadeau Chocadeau 3 km
Recensies
Fijne webshop, handdoeken waren er snel en waren zelfs al leuk ingepakt!
Wij zijn erg blij met de uitvoering van de keycords! In overleg konden we precies aangeven hoeveel van welke kleur en welke naam er op mocht! De bestelling was al snel binnen!
De site was duidelijk en overzichtelijk en de bestelling plaatsen ging als niets. Ik had het binnen een mum van tijd thuis geleverd. Het was ook nog eens erg leuk ingepakt dus ik kon het zo als kadootje meegeven! :D Kwaliteit was super en ze was er enorm blij mee. Een aanrader!
Goede en snelle service! Ik heb 2 overalls laten borduren. Kon het dezelfde dag nog brengen en een paar uur later al weer ophalen! En erg netjes gedaan. Ik bel Het Borduurvlindertje zeker weer voor een volgend borduurproject.
Snelle reactie op vragen, denken mee, snelle levering, mooi eindproduct. Al met al tevreden over het bedrijf.
Voor werk een aantal keer keycords laten bedrukken, voor ieder in het team een eigen kleur met naam erop. Snelle service en de keycords werken goed!
Erg prettige ervaring, mer Borduurvlindertje. Heel fijn kleine oplage bestellen, met opdruk, en kwaliteit voor een scherpe prijs. Levering snel. voor MKB een heel goed adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid