facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lin Fa De Bilt

Lin Fa De Bilt
"1963, de eerste Chinees in De Bilt. En geniet je hier van de klassiekers in het Lin Fa buffet, bijzondere gerechten in à la carte of een speciaal arrangement. Chef-kok Michael kookt dagelijks de klassieke gerechten van seizoensproducten, uit eigen regio. Klassiek, maar met een eigentijdse en verfrissende twist. Voor een cappuccino met koekje of een lekker glas zoete Chinese wijn zit je bij Lin Fa in het restaurant vanzelfsprekend goed. En de borrel keuze omvat meer dan alleen dumplings. De afhaalruimte is te vinden via de zij-ingang, waar Lin Fa in bezit is van talloze fotoboeken en werk van Xiao Xiao Xu tentoon heeft. Een plaats om elkaar te ontmoeten."
Adres: Hessenweg 145, 3731JG De Bilt
Telefoonnummer: 030 - 220 31 37
Stad: De Bilt
Route: Hessenweg 145
Postcode: 3731JG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Lin Fa De Bilt openingstijden, Chinees hessenweg De Bilt, Chinees Bilthoven, Lin Fa Zeist verhuizen, Lin Fa Diest menukaart, Lin Fa buffet, Restaurant De Bilt, Chinees restaurant Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ploeger Delicatessen Ploeger Delicatessen 79 meter Sinds paar maanden pas ontdekt en vind het een erge fijne winkel met erg lekkere pro...
Bonbonmargo Bonbonmargo 579 meter Warm authentieke passie voor wat Margo in haar bonbon creaties stopt. Lekkere ambacht...
MLing MLing 672 meter Aziatische catering, koken op locatie en workshops. Pure smaak van ver, (h)eerlijk va...
Recensies
5 gerechten besteld, en alle 5 gerechten smaakten heel goed. Alles was opgegeten. Iedereen die hiervan gegeten heeft was hierover tevreden. Er werd gezegd dat Lin Fa zelfs beter is geworden.
Het was WEER lekker, fijn restaurant .en zeer gast vrij.Eten: 5/5
Verrassend lekker gegeten op weg naar onze vakantiebestemming. De bediening was super vriendelijk. Het eten was echt lekker. Een Indische rijsttafel voor twee personen, overvloedig en alles goed van smaak. De kinderen een tomatensoep, saté en zij proefden verder lekker van onze schaaltjes. Wat over was lekker meegenomen.
Leuk buffet eten is goed en personeel is top
Prima vegetarische loempia, ook de kip loempia was lekker, afgehaald met kroepoek en cassave. We komen zeker nog eens iets anders bestellen. Wel een tip: als het zo druk is en de wachttijd langer dan normaal, communiceer dat a.u.b. met de afhalers en bellers, bedankt.
Voor een klassieke chinees lekker eten en ouderwets goede service.
Uitstekende Chinees. Goed eten, en zeer vriendelijk personeel. Het restaurant zelf us gedateerd, maar het eten is uitstekend.
Zeer lekker gegeten Mihoen Singapore en Foe Yong Hai, Babi Pangang, gebakken banaan, saté en nasi goreng. Vriendelijke en attentvolle bediening. Kraaknet interieur.
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij LinFa. We hadden het buffet genomen en dat was gewoon heel erg goed. Absoluut een aanrader voor iedereen die van lekker Chinees eten houdt. De vriendelijke bediening maakt het helemaal af. Wij komen zeker weer eens terug!
Een heerlijk restaurant echt de beste chinees van Nederland. Een ware smaak sensatie, iedereen zou er minstens een keer in zijn leven geweest moeten zijn. Ook is het personeel heel vriendelijk je voelt je echt koning als je door de mensen van het restaurant bedient wordt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid