facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonbonmargo

Adres: 58 Burgemeester de with Straat, 3732 EM De Bilt
Telefoonnummer: +31615842972
Stad: De Bilt
Route: 58 Burgemeester de with Straat
Postcode: 3732 EM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MLing MLing 571 meter Aziatische catering, koken op locatie en workshops. Pure smaak van ver, (h)eerlijk va...
Lin Fa De Bilt Lin Fa De Bilt 579 meter 5 gerechten besteld, en alle 5 gerechten smaakten heel goed. Alles was opgegeten. Ied...
Ploeger Delicatessen Ploeger Delicatessen 637 meter Sinds paar maanden pas ontdekt en vind het een erge fijne winkel met erg lekkere pro...
Recensies
Warm authentieke passie voor wat Margo in haar bonbon creaties stopt. Lekkere ambachtelijke koffie-to-go Verrassende kado pakketten en creatieve non-food items. Rij hier voor om.
Heerlijke koffie tot go gehaald met voortreffelijke appeltaart en dadelkoek.
Fijne sfeer, heerlijke bonbons, kleine expositieruimte met verrassende kunst, 2-3 tafeltjes om te zitten en een klein terras. Ze verkoopt ook enkele andere lokale producten zoals van Agnes Kruiden. Leuk om een cadeaupakketje samen te stellen. In dezelfde straat zit o.a. een ijssalon, vintage kledingwinkel en lampen/kunstwinkel.
Enige plek met atelier/expositie, kunstkaartjes en andere aardigheden om jezelf of een ander cadeau te doen. Heerlijke bonbons en fantastische cake en taartjes. Fijne mensen ook. :-
Fijn zo n Bonbon Margo in de buurt met "eerlijke" produkten
Hele leuke winkel, heerlijke bonbons. Biologisch en hand gemaakt. Ook nog een kleine galerie erbij. En je kan er binnen en buiten wat drinken. Erg leuk!
Voor mijn verjaardag met het gezin een hele leuke en lekkere workshop bonbons maken. zeer uitgebreid en veel geleerd. en natuurlijk al dat lekkers mee naar huis. Een aanrader.
Onze twee dochters 7 en 9 hebben een workshop chocoladeletter maken gedaan. Ze hebben de letter zelf gespoten en versierd en vonden het superleuk om te doen.
Aller-aller-allerleukste koffietentje van Nederland. Maar dan ook echt aller-aller. Dankjewel Margo dat we mee mogen in je paradijsje.
Leuke plek, lekkere taartjes en bonbons. Geen Belgische wafels?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid