facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Levantine

Info

Nieuw op het Moskeeplein in Utrecht:Levantine,een bijzondere restaurant in het hart van Domstad.Hier komen traditionele smaken van ambachtelijke keukens ..



"Aan het Moskeeplein in Utrecht; Levantine, een bijzonder restaurant in het hart van de Domstad. Hier komen traditionele smaken van de ambachtelijke keuken uit mediterrane landen en het Midden-Oosten samen. Het resultaat is een verrassende smeltkroes van gerechten. Geïnspireerd door de exotische streek Levant, gelegen in het noordelijk deel van het Arabisch Schiereiland. Land waar de zon opkomt. Land van sfeer, mysterie, handelsgeest en van vruchtbare grond. Een kruispunt tussen continenten met rijke tradities. Waar je een mix van culturen kunt ervaren en waar gastvrijheid vanzelfsprekend is. Hoe dat smaakt, hoe dat voelt en hoe je dat beleeft in een moderne, Oosterse setting? Kom binnen en laat je verrassen door ons stijlvolle restaurant."
Adres: Moskeeplein 87, 3531 BX Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0304300777
Stad: Utrecht
Route: Moskeeplein 87
Postcode: 3531 BX


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Levantine menu, Marokkaans restaurant Utrecht Kanaalstraat, Marokkaans restaurant Utrecht Centrum, Marokkaanse restaurant Utrecht Overvecht, Levantine utrecht Instagram, Marokkaanse ontbijt Utrecht overvecht, Levantine betekenis, Arabisch restaurant Utrecht
Recensies
Mooi restaurant en heerlijk eten. De kunefe en thee waren lekker. Bediening mag wel een beetje meer lachen en vragen hoe het heeft gesmaakt. Wel de moeite waard om hier nog eens naar terug te komen.
Prima restaurant, heerlijke gerechten, professionele & vriendelijke bediening en de prijs-kwaliteit verhouding is dik voor elkaar!
Mooie zaak en aardige bediening. We komen hier graag voor een ontbijtje. Zoals je op de foto ziet krijg je veel. Niet alles krijg je op maar toch wel leuk om zoveel gevarieerde bordjes voorgeschoteld te krijgen.
Wat een mooi restaurant, vriendelijke bediening en het eten was zalig! Als wij weer eens in Utrecht zijn, komen we zeker weer terug!
Zodra je binnen komt krijg je het gevoel alsof men zich in het midden oosten bevind. Zodra je zit komt er vriendelijke personeel je het menu kaart brengen en geven ze je de tijd om na te denken wat voor drinken je wilt. Keuze bestaat uit warme en koude voorgerechten en een ruime keuze van hoofdgerechten. De bestelling laat opzich niet lang wachten. De professionele personeel serveert het eten op tafel. Service zeker 5 sterren. Dat heeft te maken met het feit dat ze netjes en geduldig wachten. Als er iets verkeerd ligt op een andere tafel hebben ze er oog voor en leggen ze alles netjes. De sfeer is heel fijn, een mooie open keuken hoe je kan zien hoe het eten bereid word. Niet te felle licht en een algemene warme sfeer. En tot slot het eten. Eten was echt lekker warm goed bereid. Een echte verademing en genot wat je op je bord krijgt. Porties zijn precies goed. Al om al om zeker nog enkele keren terug te komen!
Vol enthousiasme kwamen we binnen. We gaven netjes aan dat we geen reservering hadden, maar volgens het personeel was dat geen punt; we konden plaatsnemen. Nadat we besteld hadden, kwam een serveerder zeggen dat we snel moesten eten en binnen een korte tijd moesten vertrekken, omdat er eigenlijk geen ruimte voor ons was wegens drukte. Al met al is het personeel van dit restaurant brutaal. Geen aanrader, helaas.
Heerlijk gegeten. Ben samen met mijn vrouw bij veel restaurants van het zelfde specialiteiten geweest. Deze krijgt zeker een 10 van 10. We gaan vaker 80 km rijden om hier te mogen eten. Hier kan je zeker met jouw bedrijf of familie komen eten en genieten.
Er zat alleen turkse yoghurt en salade bij de beyti sarma. Was vullender geweest met een portie rijst of frietjes erbij, voor 22€ verwacht ik echt wel een maaltijd en geen tussendoortje.
Wow, voor het eerst ben ik in NL een goede Turkse restaurant tegen gekomen waar echt alles perfect in balans staat op een niveau wat je zou wensen. Sfeer= Super. Personeel=Geweldig, Service=Uitstekend en het Eten=Heerlijk... al met al herhaling is zeker gewenst. Anderen kunnen hier veel van leren. Keep up the good work!
eten was heerlijk zoals sac kavurma, mooi sfeer dankjewel voor vrindelijk personeel eren liefe jonge
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Levantine.

Utrecht halalrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Moskeeplein 87 utrecht midden-oosters restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Levantine adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Levantine. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Levantine delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arabella.nl Arabella.nl 15 meter Heerlijk gegeten en top service. We hebben heerlijke harira, salade magrabia en een s...
Badhu Badhu 2 km De dinerboxen voor thuis zijn echt aan te raden. Heerlijk eten en ook nog eens simpel...
HBC Utrecht HBC Utrecht 2 km Zowel het eten, de service en de sfeer waren allemaal niet in orde. We werden behande...
M'Haya M'Haya 3 km Ik wordt net afgesneden door caddie achtig autootje van dit bedrijf. Dit gebeurde bij...
Aladdin Restaurant Aladdin Restaurant 3 km Prachtige en schone plek om heerlijk te eten! Volle borden, genoeg servetjes, verschi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid