facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HBC Utrecht

HBC Utrecht

Info

Halal Burgers en Chicken Utrecht, het juiste adres voor de lekkerste gebakken en gegrilde halal vlees- en kipproducten. Get it now!



"HBC Halal Burgers & Chicken Utrecht kun je vinden in het winkelcentrum van de wijk Overvecht, waar het altijd gezellig druk is.Uit onze naam kan je al opmaken, dat wij halal kipproducten en burgers serveren.In ons prachtige restaurant met een kinder -& speelruimte, kan je malse en krokante kipproducten fried chicken en de heerlijke burgers nuttigen. Wij bezorgen ook in de regio Utrecht tot aan je voordeur, als je niet in de gelegenheid bent om zelf naar onze vestiging te komen.Wij hebben in ons restaurant ook een speciale koffie hoek met exotische koffie smaken, diverse overheerlijke gebak soorten, ijsproducten en verschillende verse fruit smoothies.In het weekend zijn wij tot laat open, dus vroeg of laat, je bent altijd welkom!"
Adres: Seinedreef 8, 3562 KN Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0307609797
Stad: Utrecht
Route: Seinedreef 8
Postcode: 3562 KN


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 00:00
Zaterdag: 11:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aladdin Restaurant Aladdin Restaurant 932 meter Prachtige en schone plek om heerlijk te eten! Volle borden, genoeg servetjes, verschi...
Arabella.nl Arabella.nl 2 km Heerlijk gegeten en top service. We hebben heerlijke harira, salade magrabia en een s...
Levantine Levantine 2 km Mooi restaurant en heerlijk eten. De kunefe en thee waren lekker. Bediening mag wel e...
Alan & Pim's Utrecht Alan & Pim's Utrecht 4 km Belachelijk lekkere kip in een oergezellige sfeer.
Recensies
Zowel het eten, de service en de sfeer waren allemaal niet in orde. We werden behandeld als tuig en we moesten 40+ minuten staand binnen wachten. Verder zijn er op een of andere manier alleen maar kinderen aan het werk. Ik wilde naar de wc en ik hoorde gewoon dat een man zichzelf per ongeluk had opgesloten in de wc, omdat de deuren van zulke slechte kwaliteit zijn. Het eten was echt bizar slecht en ik ga er nooit meer heen. Het is ongelooflijk dat deze tent nog kan bestaan.
Het eten was heerlijk en de medewerkers waren heel bezorgd, ik was uit de winkel en ze waren waarschijnlijk wat vergeten toen kwam er een rennende jonge van 15 achter mij aanrennen met de gemiste eten en ik vond het zo lief van hem dat hij zover achter mij is gegaan om het eten aan mij te geven. Ik raad iedereen aan om daarheen te gaan, mijn ervaring was in de ochtend. Kindvriendelijkheid: Hele lieve medewerkers
Tweede keer dat er een heel menu mist. We bellen en er wordt gewoon gezegd. Regel het maar via thuisbezorgd. Smoesjes zijn bedacht zoals, de bezorger heeft een fout gemaakt, andere smoesje was, het is uit de tas gevallen onderweg. Toen ik zei dat dit geen service is en het vaak gebeurt, toen zeiden ze, dan moet je hier ook maar niet meer bestellen. En je geld terug vragen via thuisbezorgd. Lekker makkelijk.. Geld krijg je overigens helemaal niet terug van thuisbezorgd.
Ik had geen hoge verwachtingen, maar op zich was het eten prima. Personeel was vriendelijk, aardig dat mijn zoontje een speeltje mocht uitkiezen, ondanks hij geen kindermenu had. Dat is attent. Een keer in de zoveel tijd bij de HBC eten is goed te doen.
Fried chicken is wel oke maar soms iets te zoutig, maar alle burgers die ik hier heb geprobeerd waren te droog en geen aanrader helaas.
Eten was heerlijk, maar de prijzen zijn wel flink gestegen. Dure geintje.Eten: 5/5
Openingstijden kloppen voor geen meter. Kom er net vandaan. Op de deur staat 23 uur gesloten maar nu al om 22 uur gesloten. Buitenlanders kunnen niets runnnen er is altijd wat met hun. Kansloze manager die er staat.
Verschrikkelijk! Moesten heel lang wachten en onze drinken en saus vergeten.
Zoals gewoonlijk weer gesloten terwijl Er op de site staat open, 30 min gereden voor saus
Het eten was lekker en leuke personeel. Het is meestal weinig personeel 2 of 3 en als het druk is krijg je soms koude eten. Maar ik begrijp het wel.Raad dit sowieso aan.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid