facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aladdin Restaurant

Aladdin Restaurant

Info

Aladdin Restaurant is de nieuwe eetgelegenheid in Utrecht Overvecht. Van tajine tot aan couscous en van een hamburger tot aan een marokkaansewrap je kan hier elke dag van genieten. Bij Aladdin Restaurant zijn alle producten vers en vlees is halal.

Adres: arnodreef 40, 3561GL Utrecht
Telefoonnummer: 0302660502
Stad: Utrecht
Route: arnodreef 40
Postcode: 3561GL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 03:00
Dinsdag: 13:00 - 03:00
Woensdag: 13:00 - 03:00
Donderdag: 13:00 - 03:00
Vrijdag: 13:00 - 03:00
Zaterdag: 13:00 - 03:00
Zondag: 13:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: Aladdin thuisbezorgd, Aladdin menu Scheveningen, Aladdin Eten
Recensies
Prachtige en schone plek om heerlijk te eten! Volle borden, genoeg servetjes, verschillende sausjes, mandje broodjes en schoon bestek. Genoeg gratis parkeergelegenheid. Bestelling was er snel. Zeker een aanrader. Dankjewel abi!Eten: 5/5
Ik woon in Leidscherijn, andere kant van Utrecht, maar rij hier speciaal voor de kapsalon kip! Verder is de simpele Hamburg ook erg lekker. Mensen zijn beleeft en behulpzaam, je hoeft niet lang te wachten tot het klaar is.Eten: 5/5
Het eten was waardeloos, te weinig vulling in de brood. Het was brood met sauce eigenlijk en erg weinig vulling. Heel zuinig en toch wel veel geld betaald terwijl we nog honger hadden. Niet voor herhaling vatbaar helaas.
Stokbroden veel te smal waardoor alle kip eruit valt en er weinig kip in kan, er kan ook geen groente of saus bij en ze breken af tijdens het eten en ook weinig friet elke keer!
Oppassen en nogmaals oppassen. Eigenaar rekent altijd teveel af dan het had moeten zijn. Vaker aangegeven en betrapt, laatste keer was er 13 euro teveel gerekend. Grote bestelling kreeg ik 5 bakjes knoflook erbij, maar moest wel 6.50 extra betalen. Nooit meer en let op jullie centjes!!!
Deze prijzen broer alsof ik bij auto garage bestel, kapsalon 12 euro panini 9 euro turkse pizza 6 euro
Mooie tent, oprechte eigenaren en echt ontzettend lekker eten, legendes!
Heerlijk gegeten, vriendelijke mensen, schoon toilet
Perfect! Heerlijk eten vers voor een goede prijs erg goed te eten. Eigenaar zelf is erg klantvriendelijk top!
Snel geserveerd en erg lekker! De friet was perfect gebakken en het voorgerecht Harirah zoals het hoort. Eet niet vaak Tajine, maar dit was perfect, lams goed gegaard en lekker mals!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aladdin Restaurant.

Utrecht midden-oosters restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. arnodreef 40 utrecht halalrestaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aladdin Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aladdin Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aladdin Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M'Haya M'Haya 803 meter Ik wordt net afgesneden door caddie achtig autootje van dit bedrijf. Dit gebeurde bij...
HBC Utrecht HBC Utrecht 932 meter Zowel het eten, de service en de sfeer waren allemaal niet in orde. We werden behande...
Badhu Badhu 1 km De dinerboxen voor thuis zijn echt aan te raden. Heerlijk eten en ook nog eens simpel...
Arabella.nl Arabella.nl 3 km Heerlijk gegeten en top service. We hebben heerlijke harira, salade magrabia en een s...
Levantine Levantine 3 km Mooi restaurant en heerlijk eten. De kunefe en thee waren lekker. Bediening mag wel e...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid