facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kua

Kua

Info

KUA will be closed on 25,26,31 december 2017 and 1st January 2018, happy holidays!

Authentic Mexican Food downtown The Hague!Open from February 2014. A unique concept in the Netherlands: traditional Mexican dishes . Mexican-Dutch owned.



"Authentic Mexican food in the City Center of The Hague! Mexico is more than only tacos, we serve ceviche, mole, cazuelitas, tamales and more! During winter time our kitchen closes at 9PM on Tuesdays, Wednesdays and Sundays and at 9:30PM on Thursdays, Fridays and Saturdays."
Adres: Torenstraat 77 , Den Haag 2513 BP, NL
Telefoonnummer: 070 737 1335
Stad: Den Haag
Route: Torenstraat 77
Postcode: 2513 BP



op zoek naar gerelateerd: kua den haag, kua vak, kua rotterdam, kua la taquería, kua mexican kitchen rotterdam, kua examen, kua den haag reserveren, kua kua
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cubanita La Cubanita 400 meter Voor het eerst op advies van mijn broer daar vandaag samen met het vrouwtje gegeten. ...
El Sombrero El Sombrero 401 meter Heerlijk gegeten. Goede bediening. Was erg lang geleden dat we hier gegeten hadden. M...
Popocatepetl Popocatepetl 421 meter Van te voren gereserveerd, goede ontvangst. Lekkere nacho's met dipsaus gekregen. Moo...
Cencalli Cencalli 887 meter Amaazing Mexican food - the best I’ve tasted in the Netherlands so far! Heeerlijk Me...
Ruiseñor Ruiseñor 920 meter Wat hebben wij lekker gegeten! De bitterballen zijn een absolute aanrader! Overigens ...
Recensies
Mooi klein Mexicaans restaurant met een heerlijke keuken. Echte Mexicaanse gerechten, dus geen Tex-Mex keuken. En ook lekker...de Mexicaanse biertjes. Vriendelijk personeel maken het geheel compleet. Let wel op de gerechten met drie pepers die zijn echt gepeperd! Alleen voor de echte liefhebbers dus, anders wordt het afzien!Eten: 5/5
Authentiek Mexicaans eten, heerlijke cocktails en super vriendelijke bediening! Kua is een knus restaurant waar ze het echte Mexicaanse eten serveren. Gerechten als cochinita pibil de Mexicaanse pulled pork, chapulines sprinkhanen en een fantastische flan staan allemaal op het menu. Ze hebben een mooie verzameling tequila en mezcal en maken er ook erg lekkere cocktails mee. Margarita’s kun je ook per kan kopen als je met een groter gezelschap hebt. Wil je geen alcohol dan is er ook agua fresca, typisch Mexicaanse frisdrank, huisgemaakt. De bediening is erg attent en vriendelijk en ze spelen een leuke mix van Mexicaanse muziek. Alles bij elkaar heb je een soort van mini vakantie maar je hoeft er niet voor te reizen.
Wie belt een Mexicaan als zijn auto stuk is? De taco-wagen. En wie bel jij als je zin hebt in Mexicaans? Juist. KUA. Wat is dit verschrikkelijk lekker. Authentiek Mexicaans eten bij een ontzettend enthousiaste en gezellige Mexicaanse eigenaar. Absolute aanrader is de tortillas gevuld met pulled chicken in mole. Reserveren is een must!
Wat een leuke tent, leuke bediening! Best Mexican food sofar!! En veeel tequila- en Margarita! Ook leerzaam, veel geleerd over de tequila en op het laatst zelfs de tequila illegal durven drinken!! We konden gelukkig nog lopen, al was het wat moeizaam!!
Geweldig authentiek Mexicaans gegeten bij Kua. Dit knusse restaurant zit een beetje verstopt op het pleintje haaks naast Florencia in de Torenstraat. Vergeet alles wat je denkt te kennen qua smaken en gerechten van Mexico en laat je verrassen door de échte Mexicaanse keuken. Je vindt hier dus geen texmex of verwesterde smaken. Op de drietalige menukaart staan gerechten waar wij nog nooit van gehoord hebben. Er is dus nog een onbekende Mexicaanse keuken. Gelukkig was het personeel zo aardig om er een goede uitleg bij te geven. Alles wordt vers gemaakt naar de smaak van de Mexicaanse eigenaar. Zo ook de Mole van o.a. cacao, amandel en chili. Als je deze nog nooit eerder gegeten hebt, mag je deze eerst proeven voordat je er een heel gerecht mee krijgt. Veel gerechten zijn vegetarisch, maar ook is er bijna altijd een variant met chorizo, kip of rundvlees. Waarbij je een wijn, cocktail, bier of limonade uit Mexico kan drinken. Of kies uit de uitgebreide Tequila of Mezcalkaart. Als dat niet lukt, kan je altijd gaan voor een proeverij met uitleg om je smaak voor deze 100% Agave distillaten te ontdekken. Eten bij Kua is meer dan een maaltijd, het is een beleving. Mede door de gastvrijheid van het personeel en de inrichting van de zaak.
Echt Mexicaans eten met zelfs Mexicaans wijn. Bij uniek. Knusse setting. Ruime keus. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Leuk Mexicaans restaurant. Het is zo klein dat je eerder kan spreken van een woonkamer-restaurant. Knus en gezellig maar ook wel krap. Vriendelijk personeel. Een voor- en hoofdgerecht gekozen op aanbeveling van de ober. Zondermeer lekker en authentiek! Zal zelf niet zo snel op herhaalbezoek gaan maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak. Als je liefhebber bent van de Mexicaanse keuken is dit absoluut een aanrader.
Heel bijzondere Mexicaans Restaurant, in een soort huiskamer met een trap naar een ruimte boven. Door de kleine ruimte is de akoestiek niet best en moet je beslist reserveren. Eten is echt bijzonder beslist geen TEX-MEX. Heel andere smaken en klaar gemaakt. De vulling van kip of rundvlees was een beetje droog, tevens kwam het eten lauw op tafel, maar dat werd direct opgelost. Wij hebben vier voortjes gedeeld en dat is aan te raden, zo proef je gelijk de Mexicaanse keuken. Jammer van de verstopte sprinkhanen, die proefte je niet.
Gezellig klein restaurant, authentiek Mexicaans eten. Lekkere cocktails. Attente service.Eten: 4/5
Eten. 10/10 Service 10/10 Verwacht in dit estaurant geen texmex, hier is alleen echt Mexicaans eten te vinden. Bij het brengen van de kaart wordt je verteld wat ze hebben en wat de aanraders zijn. Omdat alles lekker lijkt hebben wij 3 voorgerechten gekozen en aan de ober gevraagd of hij de hoofdgerechten voor ons uit wil kiezen. Wij hadden vooraf Ceviche koude soep met vis, Jalapenos rellenos gefrituurde jalapenos met een krokant deeglaagje met kaas en kaasvulling en guacamole con totopos. Hierbij hadden we beide een Margerita te drinken, deze is hier ook heel erg lekker! Het hoofdgerecht is de Pirata de Arrache Adobada en de Cazuelita de Carne. Dit waren vooraf gevulde tortilla wraps met black angus bavette. Het andere gerecht waren losse wraps met varkensvlees gemaakt in groene tomaten. Ondanks dat we hier al helemaal voldaan waren hebben we alsnog een toetje gegeten. Flan, custard met karamelsaus en de specialiteit van de dag. Dit was vandaag een lemon pie. Ik kom hier terug voor het eten en de service. Liever nog, zou ik niet meer weggaan en er komen wonen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid