facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor El Sombrero

El Sombrero

Info

Gelegen in hartje Den Haag vindt u El Sombrero: Het eerste en beste Mexicaanse specialiteiten restaurant. Al sinds 1980 gelegen aan de Nieuwstraat 21a.

Adres: Nieuwstraat 21a , Den Haag 2511 AT, NL
Telefoonnummer: 070 364 7323
ln.orerbmos-le@ofni
Stad: Den Haag
Route: Nieuwstraat 21a
Postcode: 2511 AT


Openingstijden

Woensdag: 17:00-00:30
Donderdag: 17:00-00:30
Vrijdag: 17:00-00:30
Zaterdag: 17:00-00:30
Zondag: 17:00-00:30


op zoek naar gerelateerd: el sombrero reusel, el sombrero leuven menu, el sombrero leuven, el sombrero nijmegen leeftijd, el sombrero nino bestellen, el sombrero reusel leeftijd, el sombrero menu, el sombrero boutersem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Popocatepetl Popocatepetl 204 meter Van te voren gereserveerd, goede ontvangst. Lekkere nacho's met dipsaus gekregen. Moo...
Kua Kua 401 meter Mooi klein Mexicaans restaurant met een heerlijke keuken. Echte Mexicaanse gerechten,...
Cencalli Cencalli 616 meter Amaazing Mexican food - the best I’ve tasted in the Netherlands so far! Heeerlijk Me...
La Cubanita La Cubanita 660 meter Voor het eerst op advies van mijn broer daar vandaag samen met het vrouwtje gegeten. ...
Ruiseñor Ruiseñor 1 km Wat hebben wij lekker gegeten! De bitterballen zijn een absolute aanrader! Overigens ...
Recensies
Heerlijk gegeten. Goede bediening. Was erg lang geleden dat we hier gegeten hadden. Maar op basis ervaring van de vorige locatie en het verleden! Zeer tevreden de smaken zijn als vanouds!
Als je overheerlijke Fajitas wilt eten, dien je hier te zijn. Als voorgerecht hadden we de nachos gedeeld. Als hoofdgerecht namen we allebei de Fajitas. Dit is vanaf 2 personen te bestellen. Het duurde even voordat het gerecht op onze tafel stond, maar het wachten werd beloond door de overheerlijke smaak. Ieder hadden we 4 tortillas om zelf te vullen. Het vlees was heerlijk en goed op smaak gebracht met kruiden. 4 tortillas was ook ruim voldoende. De serveerster sprak Engels en was erg vriendelijk. Fijn om een dergelijke service te ontvangen. Parkeren: Parkeren kan niet in de buurt, is minimaal op 7 min loopafstand.
Heerlijk gegeten, supervriendelijk personeel op een leuke locatie. Na het eten nog even een lekkere strandwandeling gemaakt.
Zoals altijd heerlijk gegeten, in een gezellige en ontspannen sfeer. Bediening is vriendelijk en het voelt altijd als thuis komen.
De fajita’s waren top, heerlijk gegeten, bediening was attent! Komen zeker terug!
Gezellige en warme Mexicaanse sfeer in het restaurant. Je hebt een hoop keuzes uit heerlijke traditionele mexicaanse gerechten en wat je ook kiest je zult er zeker nog van na genieten! Ik hou zelf erg van de picado, heerlijke varkensreepjes maar de fajitas de luxe zou ik ook zeker weten aanraden.
Een leuk Mexicaans restaurant in het centrum van Scheveningen, in de Keizerstraat. Heerlijk gegeten. Verzorgd en smaakvol. Het kon allemaal net op onze tafel voor 2. Zeer vriendelijke en attente bediening.
Wil niet overdrijven maar het eten was gewoon een 10! Vriendelijke bediening en niet zo duur. Echt een aanrader in een gezellig straatje. We komen zeker snel weer terug.
Heerlijk gegeten, gevarieerd , meer dan voldoende keuze, aangename bediening. Een echte aanrader!!!
Zeer gezellige Mexicaan aan t einde vd keijserstraat Op Scheveningen. Lekker gegeten, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid