facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Korvelrepair

Korvelrepair

Info

Vakkundig reparatie en verkoop van laptop, computers, telefoons en tablets. Doordeweeks geopend tot 19.00!



"Telefoon reparatie en computer reparatie in Tilburg."
Adres: Korvelseweg 28, 5025JH Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0638719431
Stad: Tilburg
Route: Korvelseweg 28
Postcode: 5025JH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Propeaq Propeaq 2 km Propeaq Glasses, a new versatile lighttherapy product for better performance, mood an...
ACES Direct ACES Direct 3 km Zeer positief over dit bedrijf. Ik doe al vaker grote bestellingen bij hun. Goede pri...
Computer Upgrade & Supplies Computer Upgrade & Supplies 5 km C.U.& S. Goede afwerking van prijs en opdracht. En men houdt zich strikt aan de C...
Tilburg Technics Tilburg Technics 6 km Meer maals contact opgenomen, maar helaas laat meneer niets meer horen. Ik ga verder ...
IT Support Groep B.V. IT Support Groep B.V. 6 km Super bedrijf om je IT zaken mee te regelen!
Max ICT B.V. Max ICT B.V. 7 km Te slecht voor woorden. Voorraad klopt nooit op de site en als je vraagt naar de leve...
Recensies
Mijn telefoon werd binnen 30 min gerepareerd en dat op een zondag...Top service en kennis
Hele goede en vriendelijke service! Scherm van de Iphone was kapot. Hij kon hem meteen repareren en kon zelfs meekijken hoe hij dit deed, echt een vakman. Binnen 20 minuten had hij een nieuw scherm erop gezet en ook nog mooi schoongemaakt en een nieuw beschermplaatje erop. Ook nog voor een erg scherpe prijs, waar ik bij vele anderen veel meer kwijt zou zijn!!
Iphone 7 laten maken waterschade helemaal top en netjes gedaan chokrane!
Super. Snelle reparatie van ipad scherm.
Super goed geholpen met het beeldscherm van mijn telefoon. Binnen 20 minuten was hij klaar en ook nog eens een mooi beschermlaagje erop. Vind ik veel beter dan je telefoon opsturen en hem vervolgens 3 weken kwijt zijn voor hetzelfde resultaat.. Heel vriendelijk geholpen en een super toffe kerel. Een vakman is hij zeker. Voor in de toekomst weet ik waar ik moet zijn!
Nieuw scherm op mijn iPhone laten zetten. Bij de Apple winkel wilden ze hem niet repareren omdat die te kapot was maar hier wel. Scherm ziet er nu weer top uit! 20 minuten en dan heb je een gloednieuw scherm met een gratis beschermlaagje. 5 sterren voor de goede service!
Homebutton en scherm laten vervangen, Na telefonisch afspraak gemaakt te hebben was de reparatie zoals gezegd 30 minuten. We konden er op wachten. Alles netjes gedaan. Volgende keer hopelijk niet gaan we hier weer naar toe.
Binnengestapt bij Imac store met niet werkend toetsenbord en trackpad. Hier werd mij aangeraden om een externe toetsenbord en muis aan te schaffen, reparatie zou waarschijnlijk te duur worden. Binnengestapt bij Korvelrepair met hetzelfde probleem. Deze vriendelijke jongeman drukt op 3 toetsen en alles werkt weer naar behoren! Kortom, met dit bezoek honderden euro’s bespaard, 100% aanrader!
Hier geweest voor laptop reparatie, snel en goed.
Binnen de kortste keren was mijn Iphone weer in op en top conditie. Het bezoekje is bovendien ook nog eens hartstikke gezellig en de prijs/kwaliteit-verhouding is méér dan goed. Duimpje omhoog dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid