facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IT Support Groep B.V.

IT Support Groep B.V.

Info

IT Support Groep in Tilburg levert MKB bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten.

Geschiedenis

IT Support Groep in Tilburg levert MKB bedrijven ICT advies, ICT maatwerkoplossingen, systeembeheer, VoIP, onderhoud en op Cloud gebaseerde diensten en oplossingen.
Wij maken de vertaalslag van complexe materie naar concrete IT oplossingen. Zo geven wij jou grip op het ongrijpbare van ICT. Alle voorkomende werkzaamheden aan je bedrijfsnetwerk kun je toevertrouwen aan ons. Zo lossen wij problemen voor je op voordat jij deze ervaart. Onze ervaren en kundige medewerkers op de helpdesk helpen je snel, goed en weten wat er speelt. En als het nodig is staan zij binnen een half uur bij jou op de stoep. Onze zekerheden zijn ‘te koop’ voor een vast bedrag per maand.

Adres: Kamerikstraat 23, 5045 TW Tilburg
Telefoonnummer: 013-5784300
Stad: Tilburg
Route: Kamerikstraat 23
Postcode: 5045 TW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tilburg Technics Tilburg Technics 647 meter Meer maals contact opgenomen, maar helaas laat meneer niets meer horen. Ik ga verder ...
Computer Upgrade & Supplies Computer Upgrade & Supplies 1 km C.U.& S. Goede afwerking van prijs en opdracht. En men houdt zich strikt aan de C...
Max ICT B.V. Max ICT B.V. 2 km Te slecht voor woorden. Voorraad klopt nooit op de site en als je vraagt naar de leve...
Propeaq Propeaq 6 km Propeaq Glasses, a new versatile lighttherapy product for better performance, mood an...
ACES Direct ACES Direct 6 km Zeer positief over dit bedrijf. Ik doe al vaker grote bestellingen bij hun. Goede pri...
Korvelrepair Korvelrepair 6 km Mijn telefoon werd binnen 30 min gerepareerd en dat op een zondag...Top service en ke...
Recensies
Super bedrijf om je IT zaken mee te regelen!
Geweldig geholpen
Erg professionele en fijne club. Nemen goed de tijd om voor jou onderneming, klein en groot, de beste oplossingen te leveren.
It support een fijn en goed bedrijf. Vincent is een hele dag bij ons geweest om onze pc's eens op te ruimen, office 365 erop te zetten en te zorgen dat alles weer super werkt. We hopen op een goede samenwerking voor de komende jaren. Maar dat zeker goed komen. Topper.
De IT support groep en met name Kevin kennen we inmiddels ruim een jaar en we zijn erg tevreden over hun dienstlevering. Ze hebben echte vak mensen in dienst en komen met snelle en vooral goede oplossingen.
IT Support is een deskundig bedrijf, zowel voor Windows als voor Apple. Het is onze vraagbaak en deskundige, ook op Office 365 gebied
Voor al u computer producten en problemen
Vertaald door Google Goed voor groot gezelschap Origineel Good for big company
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid