facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiosk

Kiosk
Adres: Stationsplein , Amsterdam 1012 AB, NL
Stad: Amsterdam
Route: Stationsplein
Postcode: 1012 AB


Openingstijden

Maandag: 05:00-01:00
Dinsdag: 05:00-01:00
Woensdag: 05:00-01:00
Donderdag: 05:00-01:00
Vrijdag: 00:00-01:00
Zaterdag: 00:00-01:00
Zondag: 00:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Kiosk in der Nähe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paleo company Paleo company 992 meter
Panky's Panky's 1 km
Afrifood Afrifood 3 km
Avondverkoop Bon Soir Avondverkoop Bon Soir 3 km Slechtste nightshop ervaring ooit. De man was onbeleefd en wilde mij geen tabak verko...
Avondwinkel Menora Avondwinkel Menora 4 km Veel te duur. Lekker naar de Ah om de hoek, daar is tenminste keuze. Oplichters
India Bazaar India Bazaar 6 km Horribel. Anderen vinden dat ook. Zo geschikt. Wij gingen af en toe naar deze winkel....
Recensies
Moest in de rij lang wachten vanwege een misverstand met een klant. Kreeg daardoor mijn koffie en gevulde koek gratis. Topservice klasse!
Kom hier vaker maar vandaag vroeg ik hun of ze plastic tasjes verkopen. Dat verkopen ze niet, maar de vriendelijke mevrouw had wel een papieren/kartonnen zak als oplossing zeer attent!
Dagelijks koffie halen en dan de trein in, S morgens vroeg 5.00/6.00 uur en toch vrolijk personeel.
Waarom zijn de Kk satebroodjes altijd op fix gewoon dat het enige chille wat jullie verkopen er is
De kiosk weet duidelijk niet hoe je broodjes op vooraad moet houden
dat je daar je cigaretten niet meer mag kopen kunnen ze ook niets aan doen, maar die gast die daar snachts werkt is echt heel zuur, maak er wat van! zou ik zeggen. Want dergelijk chagarijn maakt het wel zeer slecht!
Ze rekenen statiegeld er bij bij een aankoop van een Spa rood 0.5 liter maar je maag de lege flesje niet bij hun inleveren .!!!!!
Net zie ik dat er door medewerker met lange baard een jochie belachelijk maakt die met cash geld betaald. Tel maar door, we komen er wel. Wat een MINACHTING voor de klant. Kennelijk zijn mensen die met cash geld betalen paria voor de winkels in Amsterdam. Je kan lang wachten, je word weggeken. Net als de burger king COMPLEET WAARDELOOS !!!!! Ik bestel gisteren een WITTE chocolade melk, krijg gewoon. Echt ontzettend MOEILIJK om een order goed te verwerken. MOEILIJK werk hebben jullie. SIMPELE taak kan niet eens GOED uitgevoerd worden. Zelfde geld voor BurgKing waar ik een kip krijg ik veggie en bij Smullers waar je een koude hamburger krijgt. MAAKT toch niet uit mensen, als we maar geld verdienen zal het jullie toch een rotzorg zijn dat klanten goed bediend worden. Vandaag hebben ze weer geen kaascroissantjes en saucijzenbroodjes Wat maakt het uit, je hebt honger en je kunt niks halen. Waardeloos
Willen dopper niet met water vullen, mocht hem ook niet zelf onder kraan houden. Dat voor een reis van 2,5 uur! Trof een hele overspannen medewerker die ook meteen zegt; nee, nee dat mag niet! En ik ga ook niet in discussie. Waar is jullie duurzame intentie?? Waardeloos. Mijn koffie koop ik voortaan ook elders. Gelukkig waren ze bij new York pizza wel zo vriendelijk!
Het was een klein winkeltje, maar het had alles wat het nodig heeft! Kon even een flesje water en een broodje kopen en zo de trein in. Het broodje was goed warm. Het personeel was ook aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid