facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avondverkoop Bon Soir

Adres: Overtoom 101 , Amsterdam 1054 HD, NL
Telefoonnummer: 020 618 1236
Stad: Amsterdam
Route: Overtoom 101
Postcode: 1054 HD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panky's Panky's 2 km
Kiosk Kiosk 3 km Moest in de rij lang wachten vanwege een misverstand met een klant. Kreeg daardoor mi...
India Bazaar India Bazaar 3 km Horribel. Anderen vinden dat ook. Zo geschikt. Wij gingen af en toe naar deze winkel....
Afrifood Afrifood 4 km
Avondwinkel Menora Avondwinkel Menora 6 km Veel te duur. Lekker naar de Ah om de hoek, daar is tenminste keuze. Oplichters
Recensies
Slechtste nightshop ervaring ooit. De man was onbeleefd en wilde mij geen tabak verkopen. Vervolgens alleen als ik het met een pakje kauwgom kocht, wat een scam is !! Ga niet naar deze tabakshop, je bent beter af.
Kwam hier een tijdje geleden om sigaretten te kopen. De man die hier werkt is zo vreselijk onbeschoft. Ik liet mijn ID zien en hij vertelde mij dat hij niet aan minderjarige verkocht. Ik ben 21 en wees hem erop dat ik meerderjarig ben. Vervolgens zei hij dat ik kind was en het maar ergens anders mocht proberen. Ondanks dat dit gewoon strafbaar is is het een vreselijke tent.
Ben er net geweest, zo onvriendelijk! Ik pakte een pakje chips vast en keek naar de datum al 4 maanden vervallen! Mijn vriend wilt sigaretten kopen hij is 18 geeft zijn id af maar heeft onlangs zijn haar laten knippen en die man deed heel moeilijk al een geluk dat die vrouw tenminste een goed zicht was want je zag duidelijk dat hij de persoon op de foto was. Nooit meer!
Ik vindt dit een top winkel de eigenaar is aardig hij lacht altijd en maakt leuke grapjes het is een avondwinkel het blijft tot 1 of 2 uur open dus zij verdienen het lekker koele drankjes en alles is altijd netjes en mooi opgezet.
Beste avondwinkel met spontaan medewerkers en goed service Ga zo door
1 uur snachts, dicht...
Vertaald door Google De winkeleigenaar is een vreselijke man ... Ik ging alleen naar binnen voor een pakje sigaretten. Hij ging me een aansteker in rekening brengen zonder het mij te vragen, ik vertelde hem dat ik al een aansteker had, heel erg bedankt. Hij zei toen 'dit is geen sigarettenwinkel, je moet iets anders kopen' en nam het pakje van de toonbank, dus ik moest uiteindelijk de aansteker kopen. Toen ondervroeg hij me op een zeer onbeschofte manier over mijn leeftijd. Geen prettige ervaring. Origineel The store owner is an awful man… I went in only for a pack of cigarettes. He was going to charge me for a lighter without asking me, I told him I already had a lighter thank you very much. He then said ‘this is not a cigarette shop you have to buy something else’ and took the pack off the counter, so I was forced to buy the lighter in the end. Then he questioned me about my age in a very rude way. Not a pleasant experience.
Vertaald door Google De vrouw die met kort haar werkte, was buitengewoon onbeleefd en discriminerend. Ze maakte ons allemaal erg ongemakkelijk en verdubbelde de prijs van de wijn omdat het koud was. Kom hier nooit. Ik raad het niet aan Origineel The woman working with short hair was extremely rude and discriminatory she made all of us very uncomfortable and doubled the price of the wine because it was cold never come here I do not recommend
Vertaald door Google Scam! Te duur voor wat je krijgt. Hij schaamt zich er niet voor om te veel geld te vragen, ook al ben je een local. Origineel Scam! Overpriced for what you get. He has no shame in asking too much money, even though you’re a local.
Vertaald door Google slechtste winkel en verkoper. de verkoper, een volwassen man, probeert u voor uw ogen te misleiden en geld van boven de prijs af te nemen. en hij schaamt zich ervoor, recht in de ogen om tegen je te liegen. 100000000% niet aanbevelen Origineel worst store and seller. the seller, an adult man, before your eyes, is trying to deceive you and take money from above the price. and he is ashamed of it, directly in the eyes to lie to you. 100000000% do not recommend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid