facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor India Bazaar

Adres: Johan Huizingalaan 190 , Amsterdam 1065 JJ, NL
Telefoonnummer: 020 614 2676
Stad: Amsterdam
Route: Johan Huizingalaan 190
Postcode: 1065 JJ



op zoek naar gerelateerd: Indian sweets Amsterdam, Indian Sweets bestellen, Indiase kleding Amsterdam, Little India, Schiedam Indian sweets, Indian snacks bestellen, IndiaMART Netherlands, Himalaya supermarkt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avondverkoop Bon Soir Avondverkoop Bon Soir 3 km Slechtste nightshop ervaring ooit. De man was onbeleefd en wilde mij geen tabak verko...
Panky's Panky's 5 km
Kiosk Kiosk 6 km Moest in de rij lang wachten vanwege een misverstand met een klant. Kreeg daardoor mi...
Afrifood Afrifood 7 km
Avondwinkel Menora Avondwinkel Menora 7 km Veel te duur. Lekker naar de Ah om de hoek, daar is tenminste keuze. Oplichters
Recensies
Horribel. Anderen vinden dat ook. Zo geschikt. Wij gingen af en toe naar deze winkel. Veel malen slechte ervaringen gedaan maar genegeerd. Eén keer was een Surinaamse Oude man die zomaar de prijzen gaf en was éénmaal betrapt met hogere prijs. Na confrontatie, gecorrigeerd. Op een andere dag was prijs voor iets in rekening gebracht weke wij niet hadden genomen. Daarna gingen wij altijd bon vragen en op prijs letten. Eén keer een Pakistanse verkoper was aan mij Mango aan het verkopen. Toen kwam een Nederlandse man en de Pakistan ging hem eerst helpen, bitter smaak in mijn mond. 2 Jaar geleden op Diwali gingen wij spullen halen. De horribele vrouw was bij de kassa. Zij vergat een pak te scannen. Nu vraagt zij aan mij of ik nog meer ongescande dingen in tas heb. Ik zei nee, toen herhaalde zij nog twee keer. Ik was aan het opwarmen. Zij keek naar mij als of ik dief ben. Ik heb trouwens 1 Villa, 1 huis en 3 auto's inclusief BMW, mijn schoonmaakster ziet er beter uit dan die horribel. Daarna ging ik niet meer. Een jaar later wilde ik toch vergeven en ging weer. Deze keer was de Indiase man. Ik zei ik heb een klacht. Hij zegt ik kom. Ook tweede keer opgeroepen maar hij kwam niet praten. Lezers moeten nu beoordelen wie de dief is?
Ik zocht kant en klare maaltijdpakketten gemaakt van erwten daal, ze hebben er heel veel keuzes, ook vegetarische maaltijdpakketten. Heel veel soorten kant en klare paratha's soort roti met en of zonder groente, gelukkig ben ik hier geslaagd, heel veel te vinden, o.a rijst, kruiden, indiaase lekkernijen, Afro haar cosmetica en speciaal geimporteerde producten vooral uit India en andere exotische landen, verse groentes zoals okers, cassave etc.
De winkel biedt een breed assortiment van Indiase en Aziatische producten aan die je op de juiste weg helpen voor een avondje Indiaas/Oosters koken. De eigenaars zijn tevens vriendelijk en behulpzaam.
Ik ga hier al jaren lang voor kruiden rijst Daal etc. Geweldige winkel echt een aanrader !! Kan daar alle soorten kruiden vinden en heerlijke zoetigheden daarnaast ze zijn echt klanten vriendelijk Mevr seema super lieve vrouw !! helpt me altijd graag.
Beste winkel ooit! Voel me in india als ik de winkel binnen kom. Medewerkers heel vriendelijk. Als ik iets niet kan vinden helpen ze me vriendelijk en laten ze ook alternatieven zien. Kom hier graag terug. Veel beter dan de overkant!
Heerlijke winkel om te struinen en alles te bekijken. Niet gevonden? Even vragen en je wordt heel vriendelijk en snel geholpen. Zeker tot een volgende keer.
Ga hier geen roti plaatjes kopen,!!! Of let op zn minst op de datum,je krijgt gewoon van wel 3 dagen geleden datum gemaakte roti plaatjes,en de zaak is smerig, NOOIT MEER .!!!!!
Veel diversiteit in Indiase voedselwaren. Mevrouw Seema heeft mij vriendelijk geholpem en geadviseerd. Ik zal hier zeker vaker terugkomen.
Ruim assortiment, duidelijke indeling van de winkel, parkeren is makkelijk in de buurt
Salaam hallo de winkel super best winkel goedekoop alles kun je daar vinden maar uncle and aunt super liefe aardig vriendelijke persoon altijd met respect om gaan maar minderwerk zo slecht hij heeft geen respect met klant om te gaan dat is niet eerst keer hij doet vaker hij heet janger wat heeft probleem met ons altijd over ons rodelen laatste week met een Pakistani man over ons praten kijk die gando weer gekomen met zo slecht woord gebruiken hij is 100% homofobie als hij daar werken ik kom niet op die winkel ook slecht voor winkel zo negatief persoon werk ik heb ook eerde door geven over deze persoon Maar goed als hij daar werken wij komen daar niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid